Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka9876

depilacja-podraznienia

Polecane posty

Gość agatka9876

dziewczyny, jak sobie radzicie z podrażnieniami po depilacji...mi pozostają czerwone kropki, które nijak nie chcą zniknąć walczę z tym bezskutecznie już parę miesięcy i nic! dzięki za rady...

Gość agatka9876
albo żadna z was nie ma takiego problemu, albo pomysłu co z tym zrobić...:( głucha cisza :( :( :(

Tez mam ten problem, Nie wiem czego uzywasz, ja nabawilam sie tego problemu po depilatorze. od jakiegos czasu juz go nie uzywam. Walcze z tymi krostkami i wrastajacymi wloskami niestety....

Gość oj mamy ten problem
niestety :( ja nie umiem z nim walczyć, więc a) drę się woskiem -ale wtedy włosy wrastają naatomiast podrażnień prawie nie ma :( b) do "głębokiej depilacji używam kremów.

Gość agatka9876
lazurka, tez się tego nabawiłam po depilatorze, też przestałam go używać...ale to co po nim zostało niestety nie chce zniknąć :( teraz używam żlu Gilette i maszynki, kremów nie mogę bo też mnie podrażniają :( :( ale co robić z tymi krostkami???

Gość muka
Ja tez mialam taki problem , uzywam po kazdym goleniu , kremu dla dzieci , najlepszy byl Sudocrem , ale bambino tez dobrze działalo , trzeba dobrze natluscic i krostki albo wcle nei wyskakuja , a jak juz sie pojawia to sa male i nei tak zaczerwienione jak kiedys .