Kasiaa18 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Zrobilam wkoncu test i jedna kreska byla widoczna a druga ehh na poczatku jej nie widzilam ale chyba dluzej nic po 5 min zrobila sie taka jasna... ale bardzoo malo widoczona jutro robie znowu test i ide do gin bo jesli to ciaza to to jest 5 tydzien :( bosheee :( i oczywiscie zabije sie jak to prawada :( tak sie zastanawiam bo kochlam sie w gumce ktora cala byla a tu jednek :( okres trwal 3-4 dni tylko przez 2 dni byl obfity w miare a od 5 dni boli mnie cale podbrzusze i mam calee dnie mdlosci tzn cos mnie uciska w zaoladku :( chlopak mowi ze to nie mozliwe ze jestem z nim w ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes Napisano Styczeń 16, 2006 jestes, na 100%, wszystko na to wskazuje. Nie ma sie co ludzic. Biegnij do lekarza, zrob zabieg, masz na to pieniadze? Mozesz jeszcze sprobowac aborcji farmakologicznej, ale spiesz sie bo nie ma na co czekac, czas dziala na Twoja niekorzysc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to chyba Napisano Styczeń 16, 2006 jakiś cud musiałby nastąpić abyś była w ciąży!!pierwszy raz słyszę aby w ciążę zachodziło się przez prezerwatywę!!Może poczytaj na ten temat a nie zakładasz od razu durnowaty topik!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa18 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Ale Twoj poprzednik/poprzedniczka sadzi ze jestem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez tak mialam Napisano Styczeń 16, 2006 oby dwie kreski maja byc dobrze widoczne.. i masz wynik sprawdzac odrazu po 3 minutach.. po dluzszym czasie wynik moze byc nieprawidlowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina 333 Napisano Styczeń 16, 2006 jezu nie jestes w ciazy tak Ci sie tylko wydaje z ta kreseczka , ona jest widoczna pod katem bo tak mocz na nia wplynal ale testy sa czule i jakbys byla w ciazy to by byla bardzo widoczna. Ja tez robilam test ( w marcu) i mialam taka kreseczke i jakos dzis nie jestem mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekta 0 Napisano Styczeń 16, 2006 To co widzisz to jest kreska testowa i pod światło musi być widoczna nie pod jakimś tam kątem to nie ma byc doszukiwanie się kreski tylko musi ją być widać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa18 0 Napisano Styczeń 16, 2006 Bo ona miala jakby tylko same lini a w srodku pusta ale jedna ta 1 to byla az za mocna chyba :) tylko skad te mdlosci cale dnie....czyzbym sobie juz wmowila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjh Napisano Styczeń 17, 2006 z tego co wiem na kazdym tescie pisze po jakim czasie nalezy odczytac wynik, i tak tez powinno sie robic, odczytujemy po np.5 minutach i koniec test wyrzucamy. dlatego sie poźniej nie patrzy na wynik bo zachodzą jakies reakcje i poprostu to moze zmylic. Jesli pisze po 5 minutach to patrz na zegarek i liczy sie to co zobaczysz po tym czasie a nie za nastepne 10 minut. Jesli nie jestes pewna to powtórz test i juz. Tylko trzymaj sie instrukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to Napisano Styczeń 17, 2006 aborcja farmakologiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa18 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Zrobilam dzis Pre test po wczorajszej wizycie u gin i wyszla jedna kreseczka a moj 1 test byl jakiejs malo znanej firmy i jeszcze go robilam po polodniu..a dzis z porannego moczu i 1 kreseczka :) juz mi troszke ulzylo i sie zastanawiam czy juz przypadkiem od tego stresu nie mam nerwicy zaolodkowej i dlatego tak reaguje :( wkoncu w 5 tyg ciazy macica choc troszke by sie powiekszyla a tu nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach