Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z twarza

mam problem powstają mi na twarzy twarde gule pryszcze.. pomozcie

Polecane posty

Gość problem z twarza

czasami sa zaczerwienione czasami nie.. czasami bola.. ale nie widac srodka pryszcza ani zeby cos tam w nim bylo.. co mam stosowac na takie pryscze? dodam ze nie mam typowego trądziku.. wyskakuja mi tylko to "cos" na twarzy od czasu do czasu..

Gość problem z twarza
bardzo smieszne;/ jak nie masz pojecia o co chodzi to sie nie wypowiadaj.. jasne??;)

to przez undertaker ona ma takie wszedzie i po swiecie rozsiewa zaraze, nikkt nawet kijem nie chce jej tknąc musialaś ją gdzieś minąc.. uciekaj kto może!!!! blechhh

skoro nie masz tego na codzien,to juz lepiej! musisz pamietac zeby tego nie ruszac,nie szukac tam pryszczy! i chyba tak naturalni to najlepiej przemywac rumiankiem.bo kto wie co tam siedzi;) pozdrawiam..

Gość problem z twarza
sprobuje z tym rumiankiem zobaczymy co to da;) ktos jeszcze ma jakis sposob?

Po prostu 2xdziennie przecieraj spirytusem i na pewno nie wyciskaj. Czasem robi sie coś takiego nie wiadomo skąd i dlaczego.

Gość entliczek
nie dotykaj tego wogóle jak masz wyjsc smaruj korektorem a jak siedzisz w domu smaruj tormentiolem ta masc pomaga i wysuszy Ci troche..najwazniejsze to nei dotykaj sie do tego

hmm z tym spirytem trzeba uwazac! jesli beda jakies głebsze ranki to zaboli:( jesli juz uzyjesz spirytus to na czystym płatku kosmetycznym, delikatnie przemywajac TYLKO te gulki i ch najblizsze okilice. to tak zeby sie nie rozlalo na cala buzke;)

Gość problem z twarza
przemywam davercinem.. i jak narazie nic.. juz mam 3 dzien to swinstwo;(

wyjdziesz z tego;) niestety nic nie jest idealne....ale sa momenty kiedy masz na to nadzieje.na szczescie te momenty u ciebie sa dluzsze,bo niektorzy maja ttak na codzien:(

wiesz co wydaje mi sie , ze na takie cos pomoze ci tylko jakis silny lek, ja bralam kiedys 3opakowania - tetracyclinumm czy jakos tak sie pisze , na recepte od dermatologa to wyobraz sobie , ze nie mialam ani 1 syfka na twarzy!!! wlasnie przypomnialas mi aby powtorzyc kuracje!!! :-) pozdrawiam co tego obowiazkowo zel oczyszczajacy do twarzy i po kłopocie!!

Gość MiSS_M
Juleńka.. mogłabyś zorientować się jak to się nazywa? chętnie spróbuję tego te..costam =]

Gość 1 zdanie
tez tak mam ale u mnie pojwia sie na 2-3 dni przed okresem i znika zaraz po nim.. co miesiac.. musze juz jakos z tym zyc..:/ jak probowalam wycieskac to i tak nic nie wyszlo z tego a rozbebralam zrobilam rane i pozostaly po tym blizny tak widc posluchaj sie wszystkicjh tu - i nie dotykaj.. a co do leku to ja smaruje davercinem zel, i przyspiesza to znikanie tego swinsatwa.. [powodzenia..