Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikitka_1988

OCZYSZCZANIE TWARZY - ten pierwszy raz D

Polecane posty

Chce sięwybrać na oczyszczanie twarzy i chce usłyszec wasze komentarze na ten temat. bardzo boli? bardzo dłubo zchodzi opuchlizna? czy po \"zabiegy\" można się malować - wiecie, puder itp. Czy zabieg z algami na koniec jest dobry czy raczje kicha? Prosze o szybki i szczere odpowiedzi!\\ Buziaki

Gość alga
Algi na koniec to konieczność,cera szybciej dochodzi do siebie i jest lepiej odżywiona.To nie boli,nie ma się czego obawiać,zresztą zawsze mozesz powiedzieć aby tak cię nie maltretowala,jednak dziewczyny wolą być wyciśnięte aby mieć pewność,że zabieg będzie skuteczny.Ja nigdy nie mam opuchlizny tylko czerwoną,podrażnioną skórę,są też czasami strupki.Każda cera goi się inaczej a malować można się na drugi dzień jednak ja zawsze czekam aż wszystko mi przejdzie.Trzeba też odpowiednio nawilżać buzię bo możebyć wysuszona i będzie wrażliwsza.

Gość alga
Najlepiej zrób to wtedy kiedy będziesz miała wolne,sama zobaczysz jak twoja buzia reaguje.

hmm oczyszczanie twarzy..moze to i fajne,ale to samo zrobilabys w domu przez parówke,czyste waciki i troche samokontroli. a moze sie myle?:) sprobuj,nie zaszkodzi!

Gość to nic poważnego
w domu to jest to samo,oj nie...ale kwestia upodobania...