Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalnie dewiant

Podnieca mnie u kobiet SEMICKI typ urody

Polecane posty

Gość Normalnie dewiant

Wiem- popierzony jestem, ale co ja poradzeni że kręcą mnie dość wysokie dziewczyny, z czarnymi lokami i tym zabójczym diabelnym wzrokiem... o małym nosku niema tu mowy- wręcz nadaje on u semitki tej perfekcji urody Jeśli jeszcze niewiecie o jakim typie dziewczyn mówie to objrzyjcie "Jaka to melodia" tam w chórku jest dziewczyna-ideał która idealnie pasuje do tego kanonu idealności (Ta najwyższa która prawie zawsze jest w środku) I jak to się leczy? :-(

czy kazda dziewczyna z lokami, ciemnymi, i ciemnymi wlosami to semitka? :-o chlopie!co Ty piszesz !

Znajdujesz sobie dziewczyne, ktora jest twoim semickim idealem urody. Bierzesz z nia slub. Robicie kilkoro dzieciakow. Zaciagacie kredyty, zeby wykarmic, ubrac i wyksztalcic dzieciaki. Po 20 latach jestes kompletnie wyleczony z tego \"kanonu idealnosci\" ;)

Gość Normalnie dewiant
A czy ja napisałem że każda dziewczyna z lokami i ciemnymi włosami to lokami???? Pisze tylko że to semicki TYP urody Proponuje polepszyć umiejętność czytania ze zrozumienie :-D

Gość ewelina xxx
nie pochlebiaj sobie, koles. z wielka duma mowisz o sobie "popieprzony", ale niestety do dewianta ci tak daleko jak mnie do dziewicy.

Gość gość
mały nosek w semickiej urodzie? gdzieś TY sie wychował, semici mają duzy, długi, garbaty i haczykowaty nos, typie