Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda--0-

do facetow i mezczyzn

Polecane posty

Gość mloda--0-

mam maly, niezbyt ksztaltny i niezbyt ladny biust... czy to ze skreslam malzenstwo i innego typu zwiazki z mezczyznami - wzrokowcami jest uzasadnione? niewiem skad ale mam przekonanie ze panowie ktorzy mnie zaczepiaja sa pewni ze pod ubraniem jestem rownie ladna jak w nim a ja mam straszne kompleksy, niestety uzasadnione :( i smutno mi z tego powodu co powinnam myslec na ten temat?

Gość bvcrter
każdy mężczyzna jest wzrokowcem.Tylko fls niektórych są wązne inne rzeczy oprócz ciała jak charakter i podejscie do życia kobiety.NIe musisz sie o nic martwic twoj biust na pewno wyglada swietnie.

Gość mloda--0-
no niestety moj poprzedni (i jedyny z ktorym doszlo do czegos wiecej) partner wolal jak zostawalam w bluzce.

Gość Miarka12
Dziewczyno, ale miałaś pecha, trafić na takiego idiotę!!! Każda z nas ma piekny biust, na pewno znajdziesz mężczyznę który doceni jaki jest śliczny:) A kompleksy ma chyba każda z nas, więc nie należy sie nimi przejmować:) Głowa do góry, pierś do przodu;)

Gość jhjfj
młoda jesteś .Kiedyś zrozumiesz ,ze twoja nagośc to broń.Dla faceta nie ma piękniejszego widoku od nagiej kobiety.PRzyroda drzewa tęcza to jest nic w porównaniu z goła babą .Jeszcze tego nie zrozumiałaś?

co za czasy... co za ludzie... ale kto te kompleksy nam tworzy jak nie panowie kochani kazdy chce sie podobac (sic!) ale na szczescie sa i tacy, ktorzy nie stawiaja siebie w pozycji idealu, i to ze druga osoba ma jakis \"kompleks\" jest dla nich naturalne, a nawet bezpieczniej sie czuja, ze nie trafili na takiego kompletnego ideala

Gość mloda--0-
:(((

Gość Wiederg
Prawidłowo

Gość szczera męsja prawda
jeżeli masz małe to 99% mężczyzn cię skreśli wcześniej lub później Na szczęście jest jeszcze ten 1%... :)

lepiej będąc kobietą mieć małe piersi 🖐️ niż być takim facetem jak ja: niskim, mało atrakcyjnym, nieśmiałym, małomównym, nie perspektywicznym, bez znajomych... reszte sobie dośpiewajcie no i kto ma mniejsze szanse na bycie atrakcyjnym :D uśmiechnij się 🖐️

Gość daj zdjecie bo trudno powiedzi
ec

Gość hycho
Pewnie jakieś złośliwe koleżanki wpędziły Cię w kompleks. Odwiedzaj baseny, plaże, siłownie, przyglądaj się innym kobietom. Z pewnością pozbędziesz się kompleksow. Ewentualnie eksponuj części ciała, które uważasz za piękne: dłonie, stopy, pośladki itd.

sfotografuj te piersi, wrzuc fote to ci powiem czy jest zle..tylko zdjecie z epwnej odleglosci , w oswietlonym pokoju i od frontu