Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA P

JAK MOZNA SPRAWIĆ BY UROSŁY RZĘSY ??

Polecane posty

Gość anuuusia
bardzo dobra jest też odżywka medyczna. ja ją kupiłam w sklepie kosmetycznym. ma ona mikrogranulki, które powodują wzrost rzęs. POPROSTU SUUPER!!olejek też używałam, ale baaardzo krótko... może 3 dni... ale po tych wypowiedziach zaraz maszerują do łazienki i samruję nim rzęsy! :P :D

Gość do annuuusia
mozesz podac dokladna nazwe tej odzywki medycznej>?

Gość kinga--22
podbijam

moze to zwiazane ze zla dieta jest? na wlosy ponoc dobre jedzenie cebuli, wiec i na rzesy pewnie tez ) nie sadze zeby pora roku miala cos do tego...no chyba, ze masz w zwyczaju zmieniac siersc na wiosne ;)

Gość lipocils
Lipocils ponoć jest rewelacją. Może kóraś stosowała?

Gość Wizaż-Warszawa
Świetna sprawa to przedłużanie rzęs. JEśli masz krótkie, ten zabieg na pewno się sprawdzi!

Gość emisss
moim zdaniem i tak olej rycynowy najlepszy ;) miałam strasznie zniszczone rzęsy, bo ciągle je malowałam, bo bez tuszu wyglądałam okropnie. a teraz nie musze sie malować, bo rzęsy wyglądają wspaniale. to oczywiste, ze co jakis czas wypadaja, ale są bardziej gęste, grube i odżywione

Gość Ada.P
ja czytałam w gazecie ze na rzęsy dobra jest zwykła biała, nieperfumowana wazelina, nie stosuje jej długo wiec nic nie moge powiedzieć o efekcie tej kuracji ale próbuje, a po tych wypowiedziach bd stosować olejek rycynowy ^^.

Gość akfo
są krople do oczu po których rzęsy urosy mi ok 0,5 cm normalnie miałam kłopot z noszeniem okularów, ale po skonczeniu ich stosowania po kilku miesiacach wróciły do stanu poprzedniego

Gość polecam kropelki
ja dowidziała się od koleżanki, że są krople do oczu po których rosną rzęsy jak szalone, a po doczepianiu miałam rzadziutkie swoje, niegdyś ładne, długie. załatwiłam od babci receptę i kupiłam 3 opakowania kropli, skutki są rewelacyjne po 2 miesięcach stosowania, ważne aby nie dostało nic się do środka oka, nacieram wieczorem nasadę rzęs górnych i dolnych. jedyna wada jak dla mnie to cena i czasami pieczenie skóry powiek.

Gość provokejszyn jak nic
ja stosowalam olejek rycynowy i efekt byl taki ze na dolnej powiece stracilam kilka rzes i to PERMANENTIE!!!!!! po prostu mam taka przerwe,nie jest to jakos super widoczne ,ale jednak mialamn tam rzesy a teraz nie mam . olejek sotoswlam jakies 5 lat temu w,eic juz od 5 lat tak jest..... kupilam sobie tkaa od\zywke to chyba jak ktos wspomnial wyzej jest lipocils- zapliclam 40funtow na ebay . ... przeczytalam wiele recenzji na ten temat no i wiekszosc byla bardzo pozytywna, niektore dziewczyny psioalay ze teraz ich rzesy wygladaja jakby mialy sztuczne a wiec stusuje ten specyfik,rzesy sa lekk odluzsze,jest ich rtorche weicej ,ale itak jest nic sepcjalnego... jak sie pomaluej maskara to lepeij wygladaja niz kiedys,no ale na pewno nie sa to rzesy takie ladne zeby m iktos sprawial kompelemnty .... wiadomo,kazdy ma inne rzesy,moje sa takie rpzecietne jezeli chodzi o grubosc, ilosc i dlugosc....... i jeszcze dodam ,kolezanka mojej kozlenaki raz rpzez przyapdek splila sobie rzesy na jednym oku i podobno ursly jej nowe bardzo ladne.....i byla widoczne roznica miedzy tymi nwoymi a jej naturlanymi rzesami na drugim oku ( gdzie ich sobie nie spalila)....moze ktos sie opdwazy sprobowac ????????

Gość gks
haha, podpalmy sobie rzęsy - efekt murowany! xd bez jaj.. Ja też stosowałam olejek rycynowy i.. to chyba jedynie autosugestia spowodowała, że mam wrażenie rzekomej poprawy.. Może na jednych działa, a innym się tylko wydaje, że działa..

Gość rzeska222222222
dziewczyny a gdzie mozna kuoic taki olejek?

Gość Naturalna Julia
Z autopsji wiem ze rzęsy są najzdrowsze jak sie ich nie maluje czyli tzw nasze słowiańskie uwazam że głupota jest wydawanie pieniedzy na odzywki które nie działają lepiej dobrze sie odżywiac nie palic i nie pic.Każda rzecz która robimy ma duży wpływ na nasz wyglad im zdrowiej żyjemy tym lepiej wygladamy. polecam naturalnosć.

Gość Aldzik
Proszę podajcie nazwę tyvh kropli do oczu !.... Mam masakryczne rzęsy po jednorazowym ich przedłużeniu. Płakać mi się chce :(

Gość zbawca
Te krople do oczu to Travatan: Jakie ryzyko wiąże się ze stosowaniem preparatu TRAVATAN? Najczęstszymi działaniami niepożądanymi podczas stosowania preparatu TRAVATAN(obserwowanymi u ponad 1 pacjenta na 10) są: przekrwienie gałki ocznej (zwiększony dopływ krwido oka, co prowadzi do podrażnienia i zaczerwienienia) i zmiany rzęs, w tym zwiększenie długości,grubości, koloru lub liczby rzęs. Jest to też produkt, który może wywołać poronienie, więc panie w ciąży lepiej niech się wstrzymają ze stosowaniem.

Gość mam tak jak ty paulina
kupilabym sobie te krople tylko skad wziąć receptę? babci nie mam:P

Gość gdzie kupować
Gdzie można kupic ten olejek cytrynowy w aptece czy w sklepie??

Gość pestka89
Witam, lek na jaskrę powoduje ciemnienie i wzrost rzęs. Poważnie. Moja mama ma jaskrę i stosuje jakieś kropelki od ponad pół roku - rzęsy zrobiły się bardzo długie i ciemne, czasem nawet rosły pod powieką i musiała wyrywać ;/ A że stosowała tylko na jedno oko te krople, to po pół roku było widać kolosalną różnicę. Po zgodzie lekarza zaczęła smarować rzęsy na drugim oku, żeby się wyrównały i faktycznie - na drugim oku też urosły dłuuugie i ciemne.

Gość Andzelka100
przeczytałam wszystkie formy;) ostatnio kupiłam olejek rycynowy i patrzyłam to nie to na rzęsy . chciałam kupić sklep ale jaki nazywa sie butelki na rzęsy. czekam na odp:)

Gość krewetkaaaa
Używałam wielu odżywek, ale dopiero odżywka do rzęs CPRX Lash Prescription dała mi takie efekty jakich oczekiwałam. Rzęsy stały się znacnie mocniejsze, gęstsze i przede wszystkim dłuższe! Trochę droga, ale wydajna, więc uważam, że warto. Kupowalam ja przez internet na stronie Secret Lashes.

Gość mi po oleju rycynowym
wypadały strasznie rzęsy :o w dodatku po kilku dniach stosowania zrobiło mi się zapalenie na powiece, które bolało nieziemsko i oko miałam całe spuchnięte tak, że nic na nie nie widziałam. Tak więc w życiu olejku rycynowego nie nałożę ani na rzęsy, ani na paznokcie ani na włosy. Swoją drogą jak stosoałam go również na włosy to też strasznie zaczęły wypadać :o

Gość Jula :)
Ja stosuje olejek rycynowy od dwóch tygodni, może mniej. Od razu były widoczne efekty. Nakładam go szczoteczką do rzęs. Polecam .

Gość kwiatek:-)
Co do przedłużania rzes ..Dostajecie specjalna szczoteczke do rzes jesli nie ,,rozczesujecie" ich moga potem wypasc razem z waszymi albo beda bardzo zniszczone :)

Odżywka na porost rzęs - http://bit.ly/1DR9zDG Nie spodziewałam sie takich efektów! Rzęsy są zauważalnie dłuzsze. Obecnie używam produktu tylko na górną linię rzęs ponieważ dolne urosły mi tak bardzo, że aż głupio to wygląda. Wszystkie obietnice zostały spełnione. Oprawa oka dzieki tej odżywce wyglada zniewalająco.! Rzęsy są ciemniejsze, grubsze, błyszczące i dłuuuugie.

Gość gość
słyszałam że żęsy jak i włosy na głowie rosną od drożdży zmieszanych z olejkiem rycynowym

Gość gość
polecam droga odzywke revitalesh, jest super, poczytajcie sobie o niej.