Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola1234567

Brak miesiączki!PILNE!

Polecane posty

Gość Lola1234567

W ostatnim cyklu przy 8 pigułce zaczęłam zażywać antybiotyk.Wzięłam tylko 6 tabletek antybiotyku. W okresie tym wspólżyłam z dodatkowym zabezpieczeniem, momi tego około 14 pigułki pojawily się delikatne plamienia, które ustały po 2-3 dniach. Teraz jestem w "przerwie", mija 5 dzien i ciągle nic, a objawy przedmiesiączkowe.Jakie jest prawdopodobieństwo?

Gość maagicznaa
wez pod uwage, ze skoro bralas antybiotyk to tez wplywa na miesiaczke... nie panikuj, bedzie dobrze :)

Gość Lola1234567
Wiem, że najgorzej panikować, no ale wiesz jak to jest.To plamienie najgorsze, bo nigdy się nie zdażało, czego nie można powiedzieć o braku krwawienia w przerwach.dzieki!

Gość kalilka
mam ten sam problem...to już 5 dzień i nie mam okresu :( brałam antybiotyki, dzień przed wzięciem 1 tabl antybiotyku współżyłam i teraz boje sie...w czasie brania antybiotyków nie, tylko przed :(

Dziewczyny, wiele antybiotyków może osłabić działanie tabletki. Szkoda, że lekarze, którzy przepisują leki nie informują o tym a ulotka często milczy...Trzeba pamiętać o dodatkowym zbezpieczeniu przez całe opakowanie tabletek anty, jeśli w danym cyklu przyjmujecie antybiotyk.

Gość Lola1234567
Ja dzis robie test. Nerwy mam OGROMNE!Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!

Gość Lola1234567
Zrobiłam test.Negatywnie.UFFFFF!Musze w takim razie zmienic hormonki, bo to już nie pierwszy raz, a lekarz jakby tego nie słuchał.Albo lepiej zmienie lekarza.Na razie spokój.