Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blunetka

już to wiem - mojej połowy poprostu nie ma...

Polecane posty

Gość brondynka
Też umawiałam sie przez internet, ale mozna się nabawić kompleksów. Tylko że kobieta nie ma innej możliwości, bo przecież na ulicy faceta nie zagadam.

Gość czekajcie na zbawienie
Cała przyjemność po mojej stronie , wąsaty jestem , czyli chyba pasuję Tobie ale nie jestem łysy, wręcz przeciwnie , mam bardzo bujną czuprynę trochę już szpakowatą niestety, szczupły jestem to fakt , penisa mam w normie, czyli raczej nie będziesz mną zainteresowana , szkoda .

Gość nie rozpaczaj tak
nie masz połówki? moja w lodówce się mrozi wpadnij obalimy razem :)

Czy możecie mnie wytłumaczyć dziewczyny dlaczego mnie często spotyka , że po randce z tą lub inną kobietą po fajnej rozmowie przy kawie lub gorącej czekoladzie kobieta mnie oznajmia trzymając róże w ręku : 'fajnym jesteś facetem ale nic więcej z tej znajomości nie będzie' , ja rozumiem , że nie każdy się musi kobiecie podobać ale mnie to spotkało ponad 20 razy , oczywiście że nie żartuję .

a co ja mogę Ci odpowiedzieć - ze mną nikt się związać nie chce, bo wydaje mi się, że facetom się podobam

musiałabym sie z Tobą spotkać i sprawdzić, dlaczego tak jest... ;) Może po prostu to nie te połówki były...

Niedawno rozstalam sie ze swom facetem. Bylismy grubo ponad dwa lata. Dla mnie byl wszystkim tym co najpiekniejsze. Teraz staram sie zaleczyc rany. Czuje sie bardzo zle i bardzo samotna. Denerwuje mnie, jak ktos mi powtarza: bedzie dobrze... Nikt tego nie wie. Dla mnie on byl moja druga polowka, najwyrazniej nie ja dla niego... Czy odnajde jeszcze kogos kto tak bedzie do mnie pasowal? \\\"Kolejna\\\" polowke? Nie wiem. Zreszta czas wszystko pokaze... Dystan...to jedyne czego teraz mi potrzeba.

Gość coś sie kończy..
ja byłam z kimś bez mała 6 lat. niedawno wszystko sie skończyło- z mojej inicjatywy de facto. smutno mi, ale czuje że tak być musiało. troche tęsknie, troche sobie to tłumacze żeby było łatwiej wstać rano i łatwiej zasypiać. jakoś jest, w końcu to nie koniec świata, lepiej teraz niż by miało to nastąpić jeszcze później. w tedy bolało by bardziej..

blunetka a dlaczego uważasz , że nie podobasz się facetom, na jakim tle masz kompleksy? Trochę świata widzialem i uważam, że Polki to są najpięknięjsze kobiety na świecie , powinnyście czuć się fajnie dziewczyny , ponieważ właśnie tak jest a tymczasem coś w sobie doszukujecie , myślę że chodzi o kompleksy. I jeszcze mam takie pytanie , poznałaś gdzieś faceta, porozmawialiście chwilę i doszłaś do wniosku, że to nie jest ten , inny facet się Tobie spodobał i idziesz za tym facetem , jednak poznając gościa widzisz , że się pomyliłaś , że totalna pomyłka , czy chcesz odnowić ponownie znajomość z tym facetem, którego pogoniłaś ?

nie, no właśnie sądziłam, że się podobam ;) Ale może tylko tak mi się wydaje ;) Kompleksy... mam takie jak wszystkie kobietki ;) Nie wiem czy chciałabym odnowić taką zanjomość - raczej uważam, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Skoro mnie nie zainteresował, to raczej mnie nie zainteresuje, a na siłę - nic się nie da...

Gość też
Chciałabym się przyłączyć do żalów i złorzeczeń. Połówki nie mam (tamtą już pewnie wypiliście). Nawet ćwiartki nie mam. Nawet ODROBINY mężczyzny nie mam. Ech ;)

Gość coś sie kończy..
ale bez połówki też jest fajnie. można robić co się chce bez zbędnych tłumaczeń

Gość też
Darek, myślę, że żadna nie chce samobójcy lat 23.

Gość coś sie kończy..
śmierć jest połówką wszystkich ale nie koniecznie w tak młodym wieku

Gość coś sie kończy..
wogóle to nie wiem skąd taki pesymizm? jestem niski, chudy, brzydki... itd. każdy jest jakiś i nie każdy jest miss polonia czy mister of america a jednak jest szczęśliwym człowiekiem. nie można bć takim samokrtcznym