Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek23

błagam potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość zapomnij
a co do podejmowania deczji- nie składaj wszstkiego na nią, pozwul mieć jej złudzenie że żądzi ale bądź czasem mężczyzną i pozwól jej wiedzieć ,że jesteś i poczuć się małą, bezpieczną kobietką u boku swego mężczyzny. kobiety to lubią - inaczej dostają szału kóregoś dnia

Gość zapomnij
to jak tylko ten temat, to dobrze. chociaż to jest tak intymna sprawa,że zwykle dotyczyczegoś poważnego. jak jest ci z kimś dobrze to zwykle masz ochote na seks- dobrze w związku

Gość misiek23
np przy okazji czego....? :)

Gość misiek23
czasami mysle ze ona niepotrzebuje sexu po prostu jakos nie wiem..

Gość zapomnij
jak przy okazji czego?

Gość misiek23
przy okazji czego kobieta lubi sie poczuc taka bezbronna np?

Gość zapomnij
zastanów się..jeśli wcześniej lubiła się kochać a teraznie ma na to ochot to z czegoś musi to wynikać- najprędzej z twojego zachowania i to nie koniecznie tego w łóżku. może trzeba wam więcej romantzmu? świece, kwiaty, kolacja, spacer miły gest, słowo??

Gość misiek23
moze faktycznie nie bylo ostatnio tego za wiele

Gość zapomnij
nawet przy takiej głupocie jak np żarówka się przepali i ona świetnie umie sama ją wymienic to jednak chciała by żeby jej rycerz zrobił to zanim ona zdąży nawet o tym pomyśleć, a nie kiedy już prawie skończyła usłyszeć: no i po co te nerwy? trzeba było powiedzieć to bm to zrobił. i wtedy wybucha...

Gość zapomnij
przepuść ją w drzwiach- ale nie tylko wtedy gdy jesteś przy jej rodzicach. pomóż zmyć gary, co kolwiek

Gość misiek23
no tak czesto slysze ze mialem to zrobic czy tamto a nie zrobilem :/

Gość zapomnij
jak robicie zakupy- sam zdecyduj co jest potrzebne. jest całe mnóstwo rzeczy które denerwują dziewczyny w życiu codziennym, a szczególnie już brak romantyzmu,

Gość zapomnij
no i sam sobie odpowiadasz powoli..jeżeli twoja dziewczna jest bardziej dynamiczna od ciebie, to napewno szlag ją trafia, że ona zrobi 10 rzeczy zanim ty skończysz jedną. poprostu dziewczyny lubią jeśli czasem pomyśli się za nie...( choć zwkle sie do tego nie przyznają)

Gość zapomnij
właściwie to nie wiem czy mam słuszność w tym co mówie, bo ostatecznie nie znam ani ciebie ani jej i nie wiem co rzeczwiście jest na rzeczy. ale jak sądze to nie o sex tak naprawde chodzi

Gość misiek23
wlasnie nie mam nic do stracenia sprobuje mam nadzieje ze sie uda dziekuje ci za rozmowe mysle ze wiele spraw sobie wyjasnilem niestety musze isc spac bo nie wstane rano. dobranoc i jeszcze raz dziekuje.

Gość zapomnij
oki.choc nie wiem czy coś konstruktywnego mogłam Ci podpowiedzieć. powodzenia..

Gość misiek23
napewno nie o sex raczej o to ze jakos zmienilem swoje postepowanie inaczej sie zachowuje nieraz tak cos napomni o tym ale sie dotad nie przejmowalem i chyba sie mylilem

Gość czytelniczka
Jesli jest tak jak mówisz to musisz koniecznie cos zmienic w sobie, styl, moze zacznij inaczej sie ubierac , zmien cos na co do tej pory nie miałes ochoty > zmiany dobrze wpływaja > Badz czuły i namietny -romantyczny.Atmosfera się liczy> Po wspominajcie troche o tych dobrych chwilach.Powodzenia .