Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co jest

czy krwawienie moze wystapić, gdy zapomni się wziąć pigułkę

Polecane posty

Gość nie wiem co jest

ale tylko jedną, a następnego dnia już się bierze dalej? kilka dni temu zapomniałam o tabletce (wczoraj okazało się, że mam o jedną za dużo i pewnie 4 dni temu zapomnialam wziąc w podrozy). Okrwawienia dostawalam zawsze na 4. dzień w siedmiodniowej przerwie, więc skoro mialam jakby jeden dzień przerwy, to chyba niue powinno byc krwawienia? zaznaczam, że krew jest ciemniejsza i bardziej strzępiasta niż zwykle... ps. czy mam teraz wziąć do końca wszystkie tabletki, czy tak jak zawsze w piątek ostatnią, a tę jedną o ktorej zapomnialam już sobie darować?

Proponuję byś przeczytała ulotkę, tam masz wszystko napisane odnośnie zapomnianej tabletki zależnie od tego której tabletki zapomniałaś.

A krwawienie może wystąpić jak najbardziej ale raczej nie w trakcie brania tabletek tylko w czasie przerwy, którą NIE ZAWSZE się robi w przypadku zapomnienia tabletki - to też zależne od tego w którym tygodniu tabletkazostała pominięta.

Gość aga*26
ja gdy zapomniałam wziąć pigulke ( a zdarzylo mi sie tak 2 razy pod rząd ) miałam plamienie. Także takie rzeczy się zdarzają. Nie ma powodów do niepokoju.

Gość nie wiem co jest
uf, dzięki!

Jeżeli to już koniec opakowania to możesz reszty tabletek nie brać i zrobić sobie od razu przerwę, bo inaczej za kilka dni znowu będziesz miała @. Możesz też od razu zacząć nowe opakowanie (po skończeniu tego).

Gość nie wiem co jest
hm, to już sama nie wiem. a co Ty radzisz?