Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Absolute****

Ginekolog Łódź-godny polecenia

Polecane posty

Gość ****Absolute****

Mam taki problem już od dawna zbieram sie z wizyta u ginekologa mam 20 lat i im dlużej to odkladam na poźniej tym bardziej sie boję,że dostanę ochrzan,ze dopiero przyszłam.Wiem,wiem że to nie sredniowiecze i że moje postępowanie jest nierozsądne,ale już zdecydowałam sie pójść tylko szukam jakiejś milej pani ginekolog,która nie będzie się czepiać.

Gość axa
dr. kowalczyk w dermedzie na piotrkowskiej przy narutowicza w bramie baaaardzo sympatyczny i bardzo dobry lekarz, niestety dosc drogi 70-80zl za wizyte, troszke mniej sympatyczny ale tez b. dobry w przychodni na ulicy bazarowej dr. surmacki u niego wizyta kosztuje 40zl

Gość ****Absolute****
dzieki za info moze ktos jeszcze?

Gość ****Absolute****
up

Gość no cóż
Pani ta nie czepia się i jest naprawdę miła.jak trzeba daje skierowanie na badanie.Sama wspomnij o cytologii bo ona może tego nie zrobić ze względu na to aby cię nie naciągać.Zbadaj też piersi.

Gość aska pp
Możesz podać dokładne namiary,gdzie dokładnie i w jakich godzinach przyjmuje pacjentki? Chodzi mi o dr.H. Krzewińską-Czarniecką

Gość no cóż
Dr Krzewińska-Czarniecka przyjmuje jak już wcześniej napisalam na Bojowników Getta warszawskiego 5(na pewno) tel.608537490 tylko,że na wizytę nie ma sensu się umawiać bo jest system przychodzenia i czekania.Wt i Czw 17-19. To jest ulica odchodząca od Franciszkańskiej,dzielnica Bałuty-Centrum.Wchodzi się do apteki Apis i przez nią dio gabinetu ,o wszystko można pytać się w aptece. Znasz panią doktor i jak twoim zdaniem jest dobra?

Gość aska pp
Dziękuje bardzo za dokładne informacje. Pani dr. przyjmowała kiedyś w Lecznicy na Piotrkowskiej,póżniej przeniosła się a ja nie wiedziałam jak ją znależć. Wiem że była ordynatorem w szpitalu, prowadziła ciąże moich 2 koleżanek..Na mnie zrobiła dobre wrażenie ale musze przyznać że nie miałam żadnych poważnych problemów,pamiętam tylko że zawsze miała dużo pacjentek.