Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

Probujesz mnie dziewczyno straszyć ?

Polecane posty

1 minutę temu, lybed napisał:

zycie sie kolem toczy tobie jak elka paplala o lezaku to tez go pewnie nie pytala czy moze 😄

po tym widac kto byl dla niej wazniejszy i tyle. tym bardziej powinno ci sie byc latwiej pogodzic bo zawsze wolala lexa od ciebie bo byl dla niej zawsze wazniejsze co on czuje a nie ty. 

Widziałem dużo, ślepy nie jestem, ale człowiek się łudził znajomy ważniejszy? Niemożliwe

Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Na co komu brzydka baba libedowsky może chce mieć pół wynajmu mniej ale mi zbedna taka ma mi się chciec gryzc jej twarz przy netflix 

moze sie zakochac w kims moze byc fajna, madra i wiele innych mozliwosci w twoim przypadku moze cie bedzie chciala bo 99% bab ucieknie wiec to juz duzy plus. 

ladny tepak tylko sie toba zainteresuje jak uwierzy ze masz kase a ladna i nietępa to nawet z toba rozmawiac nie bedzie bo jestes obelsny

8 minut temu, Toya napisał:

Lex ja potarmosi przez telefon i tyle. Oba się poczuje dotknięta palcem Boga i wystarczy. Ona woli być jego koleżanka, niż zacząć ogarniać swojej życie. No ja tutaj nie pomogę

Dokładnie ona woli z wami pitu pitu niż u mnie skakac na kootas szkoda na niom czasu chory stary leb a gra zyciowom puste gadki 

11 minut temu, Toya napisał:

Lex widział tzytzki, ale potem żałował, bo koleżanka (iskra) zapłonęła, ale tłumaczyła, że to nie z zazdrości i chyba tylko ja to łyknąłem 😆

A co sie z ta szynszyla stalo? Widzialem ja tu kiedys. Myslisz ze by byla chetna na mnie ??

2 minuty temu, lybed napisał:

dobra spribuje zasnac bo wam urzadzam psychoterapie a i tak nawet nie zaplacicie za nia 😄

Ja też pranie mózgu trzy dni, a teraz muszę sobie radzić, a ona w strachu przed łex. Trzeba bylo z lex się dogadać i na dwa baty brać, jak chciała trójkąty

1 minutę temu, lybed napisał:

moze sie zakochac w kims moze byc fajna, madra i wiele innych mozliwosci w twoim przypadku moze cie bedzie chciala bo 99% bab ucieknie wiec to juz duzy plus. 

ladny tepak tylko sie toba zainteresuje jak uwierzy ze masz kase a ladna i nietępa to nawet z toba rozmawiac nie bedzie bo jestes obelsny

NIE 

KONIEC 

Elka udawala inny charakter 5 jèbanych lat człowieka. 

Musi być ładna dziewczyna dla mnie albo elo

Bierz grazyny ja wolę podwyzszyc swoj status do ładnych albo być sam ze sztucznom rtv i ai 

2 minuty temu, obly napisał:

Ja mam pieniadze to moge placic ladnym zeby sie ruuhaly ze mnom a lezak nie xD

no i co ci to daje ? jakos ciagle tu jeczysz wiec to chyba slabe pocieszenie ale fakt masz lepiej niz lezak. on musi to urojeniami i plastikiem zastepowac bo jest leniem smierdzacym.

3 minuty temu, obly napisał:

ale ja tez bym chcial choc raz w zyciu zeby dziewczyna sama z siebie chciala mnie ruhac i zjesc mnie jak ciasteczko, ehhh

se kup jakas biedna menelice albo jagodzianke lesna ktora wyrwiesz z zawodu moze z wdziecznosci bedzie udawala ze jestes ciasteczkiem 😄

3 minuty temu, Toya napisał:

Widziałem dużo, ślepy nie jestem, ale człowiek się łudził znajomy ważniejszy? Niemożliwe

to byl blef to nie zaden znajomy jakby byl znajomy to by olala i tyle a jak jej bradziej zalezy to po prostu wazniejszy niz ty i tyle. 

1 minutę temu, obly napisał:

A co sie z ta szynszyla stalo? Widzialem ja tu kiedys. Myslisz ze by byla chetna na mnie ??

Nie wiem. Podobno makaron ja dotknął, to ty też na luzie, a kto ty?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się