Toya 10 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, lybed napisał: zycie sie kolem toczy tobie jak elka paplala o lezaku to tez go pewnie nie pytala czy moze po tym widac kto byl dla niej wazniejszy i tyle. tym bardziej powinno ci sie byc latwiej pogodzic bo zawsze wolala lexa od ciebie bo byl dla niej zawsze wazniejsze co on czuje a nie ty. Widziałem dużo, ślepy nie jestem, ale człowiek się łudził znajomy ważniejszy? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Na co komu brzydka baba libedowsky może chce mieć pół wynajmu mniej ale mi zbedna taka ma mi się chciec gryzc jej twarz przy netflix moze sie zakochac w kims moze byc fajna, madra i wiele innych mozliwosci w twoim przypadku moze cie bedzie chciala bo 99% bab ucieknie wiec to juz duzy plus. ladny tepak tylko sie toba zainteresuje jak uwierzy ze masz kase a ladna i nietępa to nawet z toba rozmawiac nie bedzie bo jestes obelsny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 59 Napisano 3 minuty temu 8 minut temu, Toya napisał: Lex ja potarmosi przez telefon i tyle. Oba się poczuje dotknięta palcem Boga i wystarczy. Ona woli być jego koleżanka, niż zacząć ogarniać swojej życie. No ja tutaj nie pomogę Dokładnie ona woli z wami pitu pitu niż u mnie skakac na kootas szkoda na niom czasu chory stary leb a gra zyciowom puste gadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 2 minuty temu 11 minut temu, Toya napisał: Lex widział tzytzki, ale potem żałował, bo koleżanka (iskra) zapłonęła, ale tłumaczyła, że to nie z zazdrości i chyba tylko ja to łyknąłem A co sie z ta szynszyla stalo? Widzialem ja tu kiedys. Myslisz ze by byla chetna na mnie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 10 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, lybed napisał: dobra spribuje zasnac bo wam urzadzam psychoterapie a i tak nawet nie zaplacicie za nia Ja też pranie mózgu trzy dni, a teraz muszę sobie radzić, a ona w strachu przed łex. Trzeba bylo z lex się dogadać i na dwa baty brać, jak chciała trójkąty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 59 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, lybed napisał: moze sie zakochac w kims moze byc fajna, madra i wiele innych mozliwosci w twoim przypadku moze cie bedzie chciala bo 99% bab ucieknie wiec to juz duzy plus. ladny tepak tylko sie toba zainteresuje jak uwierzy ze masz kase a ladna i nietępa to nawet z toba rozmawiac nie bedzie bo jestes obelsny NIE KONIEC Elka udawala inny charakter 5 jèbanych lat człowieka. Musi być ładna dziewczyna dla mnie albo elo Bierz grazyny ja wolę podwyzszyc swoj status do ładnych albo być sam ze sztucznom rtv i ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, obly napisał: Ja mam pieniadze to moge placic ladnym zeby sie ruuhaly ze mnom a lezak nie xD no i co ci to daje ? jakos ciagle tu jeczysz wiec to chyba slabe pocieszenie ale fakt masz lepiej niz lezak. on musi to urojeniami i plastikiem zastepowac bo jest leniem smierdzacym. 3 minuty temu, obly napisał: ale ja tez bym chcial choc raz w zyciu zeby dziewczyna sama z siebie chciala mnie ruhac i zjesc mnie jak ciasteczko, ehhh se kup jakas biedna menelice albo jagodzianke lesna ktora wyrwiesz z zawodu moze z wdziecznosci bedzie udawala ze jestes ciasteczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Toya napisał: Widziałem dużo, ślepy nie jestem, ale człowiek się łudził znajomy ważniejszy? Niemożliwe to byl blef to nie zaden znajomy jakby byl znajomy to by olala i tyle a jak jej bradziej zalezy to po prostu wazniejszy niz ty i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 10 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, obly napisał: A co sie z ta szynszyla stalo? Widzialem ja tu kiedys. Myslisz ze by byla chetna na mnie ?? Nie wiem. Podobno makaron ja dotknął, to ty też na luzie, a kto ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach