Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaadrrfrr

torbiel jajnika

Polecane posty

Gość aaaadrrfrr

wczoraj bylam u gina na wizycie kontrolnej.i kurde znowu cos:-(moja pani podejrzewa ze mam torbiel bo cos tam wyczula.w poniedzialek ide na usg.kurde no ja juz mam tego dosyc!!:-(mam dopiero 19 lat i jestem juz po walce z nadzerka i roznymi stanami zapalnymi.kuurde dbam o higiene,staram sie jak najmniej uzywac tamponow wiec co jest nie tak?nie mam juz sily na to.znowu bede musiala co chwile latac do lekarza a moj chlopak zwalniac sie z pracy zeby mnie zawiezc bo nie mam zadnego autobusu.i znowu pewnie bede musiala wydawac kase...kurka no:-(

Hej dziewczyny. Wczoraj miałam USG dopochwowe i wykazało mi 4cm torbiel o cechach krwotocznych. Lekarz zalecił badania markerów nowotworowych. Czy któraś z Was to miała?

Gość no wlasnie wie cos ktos moze

jak miałam 17 lat miałam torbiel na prawym jajniku. taki duży, o średnicy 6cm. gdyby operowali mnie kilka dni później już by mnie nie było,bo miałam krew w brzuchu. torbiel usunięty,malutka blizna schowana pod bielizną i uśmiech na twarzy bo od 6 lat jest wszystko w porządku. jak macie pytania piszcie. odpowiem :) pozdrawiam i nie martwcie się :)

Gość kikulka
ja mialam torbiel na jajniku i tez podejrzewali ze wypelniona jest krwia. Ale bali sie usuwac bo bylam w ciazy. Popewnym czasie ok 4 miesiace sama sie wchlonela czy cos. w kazdym razie na usg jej juz nie bylo:)