Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh

BOOOOOOOOOOJE SIE!!! PROSZE O RADE.

Polecane posty

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh

Dzisiaj przezylam no mozna powiedziec ze swoj pierwszy raz, tzn hmmm nie dokonczylismy bo b. bolalo. Robilismy to z gumka durexa extra safe;P Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy uzywajac prezewatywy? wiem jaki jest wskaznik pearla ale mnie chodzi o to czy ktorejs sie zadazyla jakas wpadka. No i wychodzi na to ze dzisiaj mialam dni plodne... zreszta ja mam ciagle nieregularne cykle:( co robic? bac sie? czy stosowac gumki i korzystac z przyjemnosci bez obawy zajscia w ciaze? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Gość Lola....
witam nie masz sie czym przejmowac bo prezerwatywa Cie chroni i jest skuteczna!

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh
dzieki za odp. kamien spadl mi z serca;) zreszta chetnie bo sie dokonczylo to co zaczelo;)

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh
i jeszcze jedno. Uzywasz prezerwatyw jako jedynego srodka antykoncepcji?

Gość nektaa
prezerwatywy maja mikropory

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh
skoro maja mikropory to gdze sa te wszytskie dzieci ktore powinny sie urodzic ludziom korzystajacym tylko z prezerwatyw? a mowienie "oj dzieci dzieci" nic nie pomoze. Potrzebuje rady a wiec zwracam sie z prosba o udzielenie mi jej a w odpowiedzi odstaje tylko krytyke na moj temat. Dlaczego sie zdecywdowalam na rozpoczecie zycia seksualnego to moja sprawa. Kazdy kiedys zaczynal i nie kazdy wie skad zdobyc wiedze. W ineternecie jest wiele zrodel ktore podaja abiwalentne informacje...

Gość spoko nie martw się
ja też tylko na durexach i jest ok. ciesz się życiem:)

Gość spoko nie martw się
a mikropory nie przepuszczają hiva to jak nagle mają przepuścić plemniki:>?

Gość dfgnjkhjkghjkghjkgh
no wlasnie sie zastanawialam. CZasteczka wody jest wieksza/mniejsza od plemnika? Od hiva? hiv jest wiekszy od plemnika?:( ja juz zglupialam czytajac wszytskie artykuly w necie. Wszedzie jest napisane cos innego:( Zreszta nie wierze zeby mikropory byly wieksze od plemnikow:p jesli byloby tak to polska nie bylaby w nizu demograficznym;P

Powiem Ci tak ja tez sie obawiam wczoraj bylam u gin bo jak cos to jestem w 5 tyg ciazy ale macica jeszcze mi sie nie powiekszyla wiec raczej to nie mozliwe i dostlam okres...zreszta krotszy ale 2 dni byly obfite ale powiedzial ze tydzien temu byla kobieta ktora uwazala ze gumka nie pekla bo jak by wiedziala to by zazyla Postinor a jest w ciazy :( a dla mnie to szok...i jestem pewna ze z ta gumka cos sie stalo bo jak w ciazy jest...i sie dowiedzilam ze na 100 kobiet ktore stosuja ta metode 30 zajdzie w ciaze ale mysle ze to pod warunkiem pekniecia zsuniecie sie lub innych uszkodzen wiec pamietaj abyscie ja nadmuchali i jak sie zrobi balonik to jest oki :) wiem ze to moze ohydne ale trzeba :)

Co to tego HIV to prezerwatywa wcale nie chroni w 100% przed zakażeniem.

Gość jgfjdfghgf
z tego co wiem wskaznik pearla dla prezerwatyw wynosi 3,9a nie 30. Czyli 4 kobiety na 100 zajda w ciaze.

Gość fghghmnmjkjl
uuuup

Wskaźnik pearla dotyczy ilości faktycznych ciąż.l. szkoda, że nie ma informacj, że zdecydowana większość tych ciąż spowodowana jest... nieumiejętnym zastosowaniem!Nie każda osoba wie, że zbiorniczek należy przytrzymać, by nie było w nim powioetrza, inaczej jest duże ryzyko pęknięcia. Niektóre osoby otwierają opakowania prezerwatyw nie bacząc na długie paznokcie, biżuterię a nawet... zębami (!).Cóż... wnioski każdy może wyciągnąć sam ;-)

Gość gfhghkjljklkop
up

eeeeeeeeeeeeeeee dziewczeta czemu nie zastanowicie sie nad tabletkami anty?? przeciez z gumka to jakas pomylka!!! Tylko sie stresujesz czy nie spadnie albo peknie.... kilka razy sprobowalam i dzieki- nie skorzystam wiecej! pomyslcie i tabsach!

Gość xcgdfghgfhghj
na razie nie mam jak brac tabsow. planuje zmiane prezerwatywy na tabsy. Pytam sie jednak czy uwazacie prezerwatywy za dobry srodek antykoncepcyjny?

Gość kajsfhjkasdfh
PREZERWATYWOM NIE ! Za czesto pekaja !! Lepsze pigulki anty. TYLKO PIGULKI sa najbezpieczniejsze !!! Za duzo stresu z pekajaca prezerwatywa, a pozniej bieganie po ginekologach o recepte na postinor, koszmar !!

Gość a może...
najlepsze jest połaczenie tabletki i prezerwatywy, bo w jakims stopniu chroni przed chorobami nigdy nic nie wiadomo czy facet z którym zaczęłas współzycie nie jest nosicielem jakies choroby...

Gość to okropne
Dużo zalezy od tego czy współżyjesz regularnie czy okazjonalnie. Przy okazjonalnym współżyciu prezerwatywy sa lepszym rozwiązaniem

Gość sdhsdhsdhsdh
no mniej wiecej okazjonalnie. niedlugo zamierzam isc do ginekologa po tabsy ale narazie kasy nie mam na wizyte a moj chlopak placi za gumki. Czy durexy sa dobre? Od jednych slyszalam ze tak od drugich ze pekaja..:O to samo o tych unimil... tylko durexy nie maja takich ze srodekiem plemnikobojczym:( moze jakis specyfik plemnikobojczy znacie ktory nie szkodzi prezerwatywie? aaaa i czy durexy extra safe(te z podwojna gruboscia) sa lepsze od tych zwyklych?