Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana_

Cienkie i oklapłe włosy - czy któraś też tak ma?

Polecane posty

Gość problem z włosami
ja mam włosy cienkie, a na dodatek przetłuszczajace się + elektryzujące. efekt jest okropny. ścinam je na krótko, ale pamiętam, że kiedyś miałam długie włosy i nie wyglądały tak źle. być moze jest to efekt 10-letniego farbowania różnymi specyfikami. ostatnio kupiłam sobie henna wax treatment - wiele dobrego o tym słyszałam i chce spróbować. czy któraś z was tego używała...?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
revalid jest świetny ma włosy, efekty są juz po 2 tygodniach

Gość wax treatment
ja stosuje to i polecam. mam cienkie wlosy, przetluszczajace sie i elektryzujace :( moge powiedziec wlasciwie ze mialam :) zrobily sie znacznie grubsze i w ogole jakies zdrowsze. zapuszczam teraz. uzywalam tego dopiero kilka razy a juz widze efekty. i kiedys mylam codziennie glowe a teraz nawet dwa trzy dni nie musze pozdrawiam :)

a moze szkrzypovita? mi pomaga:) ja kupowałam za 14 zł, ale to była chyba promocja.. zazwyczaj jest po 17-18 :) Ale efekt.... jest:) Wystarczaja na 40 dni:) 80 tabletek.. zazywamyu 2 razy dziennie:)

Ja uzywalam wax. Tez skuszona pozytywnymi opiniami, ale sie zawiodlam. Zaczely mi po nim wypadac wlosy! Od razu, po pierwszym uzyciu. A akurat przed stosowaniem nie mialam tego problemu! Mam jeszcze troche tego waxu i sie zastanawiam czy zobic drugie podejscie, ale mam stracha, bo teraz i tak mi sie czupryna porzadnie przezedzila :(:( Poszukam tego z rzepa. Mozze pomoze. Mam nadzieje, bo niedlugo lysa bede :O

A co do preparatow. Ja jak zazywam to zawsze kupuke \'wyciag ze skrzypu polnego\'. Nie wiem dlaczego akurat ta :P Za 100 tabl. zaplacilam 16 zl. Biore 1 rano i 1 wieczorem. Na opakowaniu napisane jest zeby brac po 2, ale pani w aptece powiedziala, ze to zbytek laski. Po mojemu chwyt, zeby szybciej kupic nast. opakowanie :P Powiedziala jeszcze, ze w takich preparatach ziolowych najwazniejsza jest systematycznosc. Zaczelam niedawno. Czekam na efekty :) Pozdrawiam

Gość a ja brałam
także skrzypowitę przez 3 miesiące i zero efektów co do waxu to się waham ponieważ włosy po nim są trudne do rozczesania

Gość problem z włosami
dziękuję za odpowiedzi :-) wax jak na razie położyłam dwa razy i widzę, że włosy są jakby "sztywniejsze" - nie opadają tak od razu. i jeszcze jedno - nie odkształcają się tak mocno podczas snu :-) z reguły, jak rano wstałam, to miałąm na głowie koszmar - teraz też niej est idealnie, ale znacznie lepiej. mam tylko jeszcze jedno pytanie - jak ogrzewacie odżywkę? ja na chwilę kładę ręcznik na grzejniku, ale nie wiem, czy to wystarcza...?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
czytalam gdzies ze wax nie nadaje sie do cienkich wlosow bo moze je obciazac kurde nic nie znajde dla moich delikatnych, cienkich i przetuszczajacych sie wlosw

Gość nie kupujcie
serum avonu, bo jest beznadziejne i jeszcze bardziej obciąza włosy

Gość podnnosze

Gość moja metoda
Ja mam bardzo cienkie i w sumie dość rzadkie włosy. Po myciu na mokre włosy rozpylam mocny lakier, rozczesuje włosy dokładnie i suszę suszarką. Po wysuszeniu wydaje się, że włosów jest o wiele więcej. Po ułożeniu fryzury znowu spryskuję mocnym lakierem i mam spokój na cały dzień. Mam krótkie włosy.

Gość problem z włosami
ja tez postanowiłam nie zapuszczać. trzba tylko znaleźć dobrego fryzjera, bo jak mi coś spie...przy na krótkich wlosach, to nie będzie co zbierać :-O

Gość a jak często myjecie
swoje włosy? ja co drugi dzień, ale czasami są takie smętne, że muszę codziennie

Gość problem z włosami
ja niestety myję codziennie rano. to znaczy, nie codziennie myję szamponem, ale i tak muszę je zmoczyć, żeby je ułozyć, co chyba na to samo wychodzi. jak się wścieknę, to zostanie mi na głowie jeżyk... :-O

zauwazylam ze po szamponie i masce w sloiczku wella profesjonal do wlosow farbowanych jest jakbys 3 raazy tyle wlosow nie wiem dlaczego np moja mama ma duzo i nie uzywabo ma szope wiec oddala mi a jak mam po nim jakby gesciejsze wlosy sa super! mama kupila to w salonie loovly look byla promocja akurat i palcila 52 za maske 150ml a szampon 1l dostala gratis normalnie szmapon kosztuje 42 zl moze sproboj

Gość hobbs
moje włosy są tak cienkie, że jak je rozczesuję na mokro, to często pękają w połowie, wydają się jakby gumowate, rozciągliwe do tego muszę uzywać maseczek lub dobrych odżywek, bo kołtun mi się robi, ale to z kolei obciąża włosy

Gość a jakie kosmetyki do stylizacj
polecacie?

Gość pty dot seobradinu
niger?można użyać na całą noc? i czy można stosować z innymi kosmetykami?bo mam mało włosów,są klapniete i przetłuszczające sie:O i od dwóch tych tyg stosuje maske z jajkiem,olejem rycynowym i naftą kosmetyczną,czy można to jednocześnie stosować?

Gość a czy to pomaga
na przetłuszczające sie włosy??

Gość dawdawfa
a czym wtedy myc rano wlosy jezeli sie wieczorem wtarlo ten seboradin w skore??Normalnym szamponem??

Gość jak jest wilgotno
to też włosy wam smętnie wiszą??

Gość dorkaka
a czy macie jakieś doświadczenia z tą serią??? http://www.balticcompany.pl/index.php?ref=%2Fthickerfullerhair.php mam ochotę na piankę ale nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto. Poza tym dziewczyny na wizażu chwalą Matrix Amplify. Moje włosy są grube i gęste ale niestety ich objętości nie widać...

Gość jak jest wilgotno
prosze o odpowiedź

Gość ____Kokosek__
też mam cienkie włosy, ale ja nie kupuję preparatów na objętość, bo to bez sensu! Kupuję szampony i odżywki wzmacniające, obecnie używam Joanna szamponu z rzepą i jestem zadowolona. pamietajcie: PODSTAWĄ GRUBYCH WŁOSÓW SĄ MOCNE WŁOSY!

Gość nie polecam sprayu
do włosów volume herbal essences