Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malusia

Kurs księgowości - program symfonia ???

Polecane posty

Czy moze ktoś z was przeszedł kurs księgowości w szkole \"żak\" lub w jakiejś innej szkole ?? Chciałabym sie wybrać na taki kurs , ma to być 60 h teorii księgowości i 20 h pracy na komputerze na programie symfonia. Co sądzicie o takim kusrie i programie symfonia do ksiegowania ??

Ja ci powiem. A wiec kurs \"Symfoni\" mialam w szkole i powiem ci ze g...o mi to dalo. Wszystkiego nauczylam sie w pracy. Program wydawal mi sie w szkole trudny, jednak teraz jak na nim pracuje sadze ze jest bardzo latwy. Tak naprawde nie wiem jak wyglada taka nauka kursu, jednak mysle ze wszystkiego najlepiej uczy sie w praktyce.

dzięki za odpowiedź :) ale chyba dobrze skończyć taki kurs, pewnie większa możliwosć w znalezieniu pracy ?

Gość a ile kosztuje
taki kurs??

Gość Izzunia89
Ja też robiłam kurs w Gowoku i było naprawdę super! Szkolenie godne polecenia. Wykwalifikowana i doświadczona kadra, 80% praktyki, chyba najlepsza oferta cenowa przy tej ilości godzin, dają własne materiały. Na koniec egzamin, po którym dostajesz dyplom z którym bez problemu znajdziesz pracę w tym zawodzie. Wiem to z doświadczenia :)

Gość gość
Kurs kursem, ale jeśli wiąże się przyszłość z tym zawodem, to dobrze mieć podstawy zanim się zacznie pracę / praktykę zawodową. Jeśli ktoś się stara o stanowisko księgowej to sprawdzane są jego kompetencje na konkretnych przykładach. Z tego co się orientuję Symfonia jest najczęściej wykorzystywana do Finansów i Rachunkowości, także warto taki kurs odbyć.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona