Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pare kg mniej

Dobre i tanie TABLETKI NA ODCHUDZENIE

Polecane posty

Gość pare kg mniej

pije herbatkę pu-erh ale chcialabym sie wsspomoc jakimis tabletkami. Zawsze bylam szczupla ale ostatnio przybylo mi kilka kg. i chce je szybko zrzucic, niestety silownia i wysilek fizyczny odpadaja w moim przypadku ze wzgledow zdrowotnych wioec co mi pozostaje? tylko jakies dobre tabletki (tylko nie przeczyszczajace) dziewczyny możecie coś polecic? tylko zeby byly dosc tanie

Gość upppppppppppppppp

Gość jedyne
które spowodowały, ze schudłam - Meizitang ( ale opinie są podzielone) poczytaj topik Eksperyment meizitang

Gość pare kg mniej
juz mowilam ze nie moge zbyt intensywnie cwiczyc :(

Gość jedyne
jeśli nadwaga jest niewielka to nie szalej z tabletkami, odstaw tłuszcze i cukry, do potraw dodawaj mielone , odtłuszczone siemie lniane ( zawiera duzo błonnika) i skutecznie hamuje łaknienie

najbardziej przy odchudzaniu dokucza mi uczucie głodu polecam jedzenie otrąb pszennych 1 łyżka + szklanka wody 20 min przed posiłkiem ewentualnie tabletki z błonnikiem oraz picie 3 - 4 l różnych herbatek lub wody. Na mnie to działa dietę przechodzę dużo lepiej.

Gość ewa205
Hej! Ja slyszalam ze bardzo bobre sa tabletki Regenon, mam zamiar je brac ale czy znajdzie sie ktos kto je uzywal?Bardzo bede wdzieczna za odzew.Pozdro

Gość Supermenka
Tylko nie to cholerstwo "meizitang" !!! Ludzie czy jesteście tacy naiwni i wszystko można Wam wmówić!! Meizitang zawiera surbitarmina, ta substancja ma działanie porównywalne do amfetaminy, w większych ilościach może doprowadzić do zapaści organizmu, do zgonu!! Te tabletki nie mają przetłumaczonego z chińskiego na polski składu,a Wy durne i naiwne łykacie by być szczupłymi laskami !!! Wystarczy troszkę silnej woli , zacznijcie regularnie ćwiczyć i zastosujcie dietę MŻ - mniej żreć!!

Gość Supermenka ma rację
zeby schudnąć nie tzreba sie truc żadna chemia w postaci"cudownych"tabletek oidchudzających:-oWystarczy tylko MNIEJ jeśc i WIĘCEJ się ruszać!!!!!!!!!!!!!!!Oto cały sekret szczupłej i zgrabnej figury!!

Gość ale gdzie to kupić
regenon najlepszy, ale nie da się go nigdzie kupić :(

Gość gieowefa
Ty najpierw moze zrob sobie badania w kierunku tarczycy bo ztego tez sie tyje...skoro zawsze bylas szczupla to lepie zrob badania