kacha27 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Cześć!Mam pytanie trochę nietypowe.Biore tebletki antykoncepcyjne od paru lat.W trakcie branie kolejnego opakowania,gdzieś w połowie przerwałam,bo po prostu zapomniałam.Nie wzięłam juz 6 dni żednej.Kiedy moge zacząć brać kolejne?Czy dopiero jak dostane następny okres czy mogę teraz po tygodniowej przerwie,pomimo,że nie wzięłam cełego opakowania?Pomóżcie,bo nie wiem co robić!!!A muszę jak najszybciej się zabezpieczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jeśli weźmiesz Napisano Styczeń 18, 2006 teraz po tej przerwie to przez pierwszych 7-8 dni nie będziesz jeszcze zabezpieczona ponieważ z tego opakownia co go przerwałaś miałś wziętych tylko 15 tabletek a to nie gwarantuje zabezpieczenia na te 7 dni przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha27 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Czyli mogę zajśc w ciaze?Jaki procent?Kiedy mam zacząc brac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Jeżeli teraz dokończysz to opakowanie to do jego końca i w przerwie nie bedziesz zabezpieczona i w ogóle lepiej, żebyś tego opakowania już nie kończyła, bo tylko jeszcze bardziej sobie namieszasz. Zaczekaj do miesiączki i wtedy (pierwszy dzień miesiączki) rozpocznij nowe opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agggi Napisano Styczeń 18, 2006 poczekaj az dostaniesz okres i pierwszego dnia zacznij nowe opakowanie a do tego czasu gumki albo szklanka wody zamiast :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha27 0 Napisano Styczeń 19, 2006 Tak myslałam,ale nie ma innego wyjścia?To jest czekanie minimum miesiąc...doradżcie jakieś zabezpieczenie,tylko nie gumki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annanastazja Napisano Styczeń 20, 2006 Tak, ja też potwierdzam do najblizszego okresu nie bierz i jak coś to zacznij nowe, te tabletki już do kosza niestety. Kurcze - bez tabletki i bez kondomów.... ciężko zostaje tylko albo 69, albo facet musi mieć wyczucie żeby zdąrzyć... albo coż jak kocha to zrozumie:) i bez seksu też miło spędzicie czas Pozdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha27 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Bez sexu to wykluczone.Co to jest metoda 69?Czyżbym była tak mało doświadczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byku 0 Napisano Styczeń 20, 2006 nie wiesz co to 69 ?? bu hahhahahhahahahahhahahha ty obciagasz jemu a on w tym czasie robi ci dobrze ustami bu hahhahaah taka duza dziewczyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiadajka Napisano Styczeń 20, 2006 www.forumginekologiczne.pl zapytaj się tam- dostaniesz fachowa odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiadajka Napisano Styczeń 20, 2006 www.forumginekologiczne.pl zapytaj się tam- dostaniesz fachowa odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha27 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Ale smieszne...tak się domyslałam,ale ma nazwę.... Jak mozna się zabezpieczyć oprócz pigułek i gumek czy ktoś wie?Chodzi mi o globulki przed sexem...Potrzebuję nazwy i jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach