Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: W jaki sposób. Życząc miłego dnia? Nie martw się, ja im wszystko zapewniam. Nie wszystko, nie kłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Głównie Ciebie miałam na myśli. xD Domyśliłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: W jaki sposób. Życząc miłego dnia? Nie martw się, ja im wszystko zapewniam. Król "haremu". Będę cię wspierać żeby było twoje większe ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wszystko, nie kłam... Zaraz poszukasz sobie innego stada. Wam wiecznie mało i cały czas niezadowolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zaraz poszukasz sobie innego stada. Wam wiecznie mało i cały czas niezadowolone. No bo mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Król "haremu". Będę cię wspierać żeby było twoje większe ego Moje ego jest odpowiednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No bo mało. O stado należy dbać jak również o każdą owieczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No bo mało. Pretensje wiesz do kogo kierować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Moje ego jest odpowiednie. Tak widać po komentarzach kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: O stado należy dbać jak również o każdą owieczkę Ooo wlasnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pretensje wiesz do kogo kierować? Do kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: O stado należy dbać jak również o każdą owieczkę To jak będziesz miał swoje, to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To jak będziesz miał swoje, to pogadamy. Nie potrzebuję szukać stada. Jeśli nie troszczysz się o swoje każda owca cię opuści i nie będzie pytać o przyzwolenie. Bo czasy średniowiecza minęły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie potrzebuję szukać stada. Jeśli nie troszczysz się o swoje każda owca cię opuści i nie będzie pytać o przyzwolenie. Bo czasy średniowiecza minęły Mądrze prawisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 21 Napisano 2 godziny temu no dzisiaj zajeebisty dzien doberek obudzilem sie o 4 ale wrocilem do spania potem otwieram namiot a tu wschod slonca na niebie, piekne niebo, drzewa i ptaki cwieerkaja eldorado faak 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mądrze prawisz. Takie są realia. A każdy facet myśli że jest bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Takie są realia. A każdy facet myśli że jest bogiem Dziwne to brzmi z ust faceta. Szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dziwne to brzmi z ust faceta. Szacun. Bo każda kobieta potrzebuje bezpieczeństwa, szacunku przede wszystkim i bycia kochaną. To nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, stara menda balkonowa napisał: No, spoko koleś ma pozytywna energię Nie gwiazdorzy i nie udaje niewiadomo kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Bo każda kobieta potrzebuje bezpieczeństwa, szacunku przede wszystkim i bycia kochaną. To nic nowego Nic nowego ale w tym miejscu malo kto o tym wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie gwiazdorzy i nie udaje niewiadomo kogo. Nie. Jestem normalny. Jak każdy facet powinien być. Opiekować się domem i rodziną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nic nowego ale w tym miejscu malo kto o tym wie. Nie zmienię świata. Wyrażam to co ja czuję i jak mój świat wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Patryk20 napisał: Nie potrzebuję szukać stada. Jeśli nie troszczysz się o swoje każda owca cię opuści i nie będzie pytać o przyzwolenie. Bo czasy średniowiecza minęły Ty właśnie możesz pilnować stada owieczek. W moim stadzie lwice., które pójdą za mną w ogień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ty właśnie możesz pilnować stada owieczek. W moim stadzie lwice., które pójdą za mną w ogień. Tak jak mówisz. Jak zrozumiesz naturę "i królestwa zwierząt" wtedy będziesz miał inne podejście. Zachęcam do oglądania programów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Patryk20 napisał: Nie zmienię świata. Wyrażam to co ja czuję i jak mój świat wygląda Git, tak.wlasnie powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Git, tak.wlasnie powinno być. Mam nadzieję że tego doświadczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Ty właśnie możesz pilnować stada owieczek. W moim stadzie lwice., które pójdą za mną w ogień. Ja myślałam że wilczyce... Lwice to nie bo miałbyś za lekko, głównie samice u lwów polują i przynosza pożywienie a samce głównie śpią tzn jakieś 20h na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Patryk20 napisał: Bo każda kobieta potrzebuje bezpieczeństwa, szacunku przede wszystkim i bycia kochaną. To nic nowego A kogo obchodzi co one potrzebujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu Nie mam ochoty na zamianę choćby jednego zdania z tobą bo traktujesz kobiety jak przedmioty. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 2 godziny temu To nie koncert życzeń chce bezpieczeństwa t8 niech se zarobi na 100lat do przodu wykupi ochrone i jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach