Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucca

jak uzywac zalotki i gdzie ja kupic?

Polecane posty

Gość pucca

duzo o niej slyszalam, ponoc pogrubiua bardzo rzesy i swietnei je podkraca - ile kosztuje, gdzie i jak jej uzywac? :(

Gość carcassonne
Zalotka nie pogrubia rzes,tylko je podkreca i to tez nie od razu,tylko trzeba ja regularnie stosowac. Jest to takie metalowe urzadzenie,troche przypominajace nozyczki. Po prostu wkladasz w nia rzesy, zaciskasz i trzymasz przez chwile. To jest proste,jak budowa cepa. Mozna ja kupic w kazdej drogerii, np w Rossmanie,Naturze, Sephorze. Cena to ok 20-30 zl.

Jak używać już napisano a ja napiszę, by ABSOLUTNIE NIE UŻYWAĆ NA RZĘSY POMALOWANE TUSZEM, KTÓRE JUŻ WYSCHNĄ! Niestety duże ryzyko złamania rzęs a czym to się kończy? Zazwyczaj płaczem.A tak ogólnie polecam - koszt - kilka złotych, rossman jak ktoś napisał, praktycznie kazdy sklep z kosmetykami.

Gość tylko uwazaj
uzywaj zgodnie z instrukcja, bo znajomy stylista (dopiero sie uczyl makijazu) kiedys jednej babce obciął rzesy, przy jednym oku, zalotka. Odrosly oczywiscie, ale kicha straszne:(

Gość mondzia
zalotke mozna kupic w kazdej drogerii nie powinno byc z tym problemu uzywa sie ja tak jak wczesniej pisaly dziewczyny..... i najwazniejsze nie na pomalowane rzesy ....jak dla mnie jest to wspaniala rzecz ....

Gość Kinga .MK.
A ja kupiłam zalotke za 6.60zł i bardzo dobrze działa

Gość Gośka17
1.ważne jest żeby zmyć makijaż przed użyciem zalotki, 2.Muismy ja ustawić w odpowiednią strone 3.Przetrzymac około 30 s. na jedno oko lub troche dłużej 4.Dopiero pomalować rzęsy

Gość zalotna234
Ja kupiłam sobie tę zalotkę, bo skusiły mnie recenzje na stronie: http://www.sanusmarket.pl/zalotka-p-1446.html to moja pierwsza zalotka i chyba dobrze trafiłam, bo ładnie mi rzęsy podkręca. Ale, jak pisały poprzedniczki, absolutnie tuszowanych rzęs sie nie podkręca, gdyż się łamią!

Gość Zalotki
Witam. Ja mam zalotki termiczne.Są o niebo lepsze od tych ręcznych.ładnie podkręcają rzęski w przeciągu kilku minut.Dodatkowo jak po tym się pomaluje rzęski to jeszcze bardziej widać ten efekt. Prosze pisać na maila a udziele więcej informacji gdzie można takie kupić. Cena to raptem 15zł - coż to się ma do wyglądu:) Pozdrawiam

Gość monius90
według mnie zalotka jest sposobem dla kobiet u których rzesy są mało widoczne ale również dla tych które chcą mieć nieskazitelne spojrzenie... ja używam jej już kilka lat i jestem naprawde zadowolona i polecam..

Gość Asia Zin
ja kupiłam zalotke za 5.60 i bardzo dobrze podkręca rzęcy

Gość edzia * buziole krejzoleD
a więc kupiłam zalotkę z nadzieją,że pokręci moje rzęsy.. i muszę powiedzieć,że jestem bardzo mile zaskoczona. Kupiłam ją za 7.79zł w drogerii, zakładam ją na 30-60 sekund.. zależy jak bardzo chcę je podkręcić.. oczywiście na czyste rzęsy i mam rzęsy jak ztąd do nieba;) potem nakładam jeszcze tusz do rzęs i efekt jest profesjonalny...

a czy to prawda że zalotkę trzeba podgrzać ciepłym powietrzem z suszarki? przeczytałam tak na jakiejś stronie... proszę o maila, chcę się czegoś dowiedzieć na temat tych termozalotek :)