Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ML............

SZUKAM PRZYJACIELA / PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Gość ...ML............

Cóż.... Uważam że dobrze jest mieć bratnią duszę także w internecie, na gg. Zależy mi na poznaniu osoby która równie często jak ja korzysta z kompa - tym samym jest często dostępna. :) Ja jestem kobietą, mam 25 lat. Lubię osoby "z ikrą", pyskate, nie dające sobie w kaszę dmuchać. Płec obojętna. Są tu tacy?

Gość ooo ooo
napewno...

ja nie szukam przyjaciółki bo mam najwspanialsza na świecie, ale o tym pyskowaniu... :> to nawet by sie zgadzało :P

Gość ...ML............
no, pyskate są najlepsze :) mi się źle rozmawia z osobami przegrzecznionymi, uległymi, bo ja sama jestem energiczna, pyskata, gadatliwa, śmiała najfajniej jak potrafi i przeklnąć i cierpliwie wysłuchać, jak wali prosto z mostu, nie wierzy w banały, jest szczera do bólu, zero fałszywości, wiecie, ten typ "dla przyjaciół wszystko, ale wrogowie powinni się bać", z którą można konie kraść.... przynajmniej internetowo :D:D - jakkolwiek głupio to zabrzmiało to właśnie takiej osoby szukam

Gość ...ML............
do góry

Gość przede wszystkim
czy jestem pyskata-podobno tak,duzo czasu spędzam przy kompie...i nie znosze ludzi którzy nie potrafią wprost powiedziec o co im chodzi,wyznaje zasadę,że najgorsza prawda jest lepsza niż kłamstwo......

Gość ...ML............
no ni ma chętnych :( no, Asia1690 tylko.. .chyba napisze do niej :) a reszta to co, wszyscy mają przyjaciół ?? no, ja też mam znajomych w realu, ale fajnie byłoby mieć psiapsiółę w sieci :)

Gość przede wszystkim
dzięki za pominięcie mojej osoby:)

Gość kogel mogel z kakao
ooo nie.... za tekst "psiapsiółę" juz masz przechlapane. a juz myslalam ze sie zgadamy.

Gość ...ML............
"przede wszystkim" - nie zostawiłaś namiaru na siebie, więc sądziłam że napisałaś to "ot tak, sobie" "psiapsióła" - słyszałam że w jakichś rejonach Polski to słowo jest uznawane za 'obiachowe' - u mnie nie

Gość gg 5005726
ja tez szukam znajomych :)

Gość przede wszystkim
no wiec pozostawiam namiar na siebie syla1982@o2.pl

Gość kukukur
tez szukam przyjaciol mam 24 lata mam meza i jestem bardzo szczesliwa ale brakuje mi bratniej duszy przyjaciolki, nie mam bliskich przyjaciol jedna ale na codzien to nie wiec moze ktos chcialby zawrzec znajomosc

Gość ...ML............
Oki, napisałam do tych dziewczyn które zostawiły maila (dokladnie dwie), dziewczyna która zostawila gg jest niedostępna No.... Nie ma już innych pyskatych? :)

Gość Hokio Totel
a ja kobita jestesm mam 22 latka mieszkam w Niemczech ...numero gadugo :) 9065208 szukam ciekawych przyjaciol

Gość zimno tu u mnie
a ja mam 24 lata i juz nie mam meza.I tez jestm szczesliwa...juz prawie od 4 miesiecy moge znowu poswiecac sie przyjazniom.

Gość do zimno tu u mnie
hej hejka,jeśli masz ochotkę pogadać to napisz syla1982@o2.pl, ja postaram się jutro do ciebie odezwać jeśli nie masz nic przeciwko:)

Gość przede wszystkim
do ...ML............ jeśli pisałas do mnie,to napisz jeszcze raz,jak opróżnisz pocztę,bo wysłałam ci meila ale wrociło mi bo masz przepełnioną skrzynkę.

Gość margeuritte
hej ja mam 23 i tez szukam przyjaciolki ale najchetniej w realu...jetsesm z Wawy

Gość moniaczeko2.pl
ja tez sie na to licze...25...latek