Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Odpisz potem na tego smsa ostatniego causek ide na kolacje Pa Dobranoc causek na noc i wiedz ze zawsze myśle o Tobie w dzień i noc

Chodź ze mną obejrzeć zachód słońca, ostatni w tym dniu. Chodź, chcę zobaczyć jak jego prominie odbijają się w Twoich pięknych oczach. Chodź ze mną w jego stronę, jest takie piękne. Przypomina mi Ciebie gdy się śmiejesz. Gdy pocałujesz mnie przy zachodzie słońca to tak jakbys pieczęć złożył. proszę pocałuj mnie...👄 nie chciałam Cię zasmucić:)

Gość Oj chyba topik osobisty
przepraszam że weszłam ale lubie czytać romansidło:classic_cool:

Witam ....nietaki osobisty bo jak nikt tu nieodwiedza to sami my sobie gdzie znowu ta Milka podziewa sie czyzby kabelkiem oberwała od ...ochrony.a co za jedno ....Oj czyba topik..ukaz sie kto ty jestes

Witam Tygrysku🖐️👄nawet nie chce mi się zasiadać do kompa i tak piszemy smsyki:-) to wiemy o sobie wszystko:-)

Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie, Wstręt mam do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów: Posągi moich marzeń strącam z piedestałów I zdruzgotane rzucan w niepamięci śmiecie... A wprzód je depcę z żalu tak dzikim szaleństwem, Jak rzeźbiarz, co chciał zakląć w marmur Afrodytę, Widząc trud swój daremnym, marmury rozbite Depce, plącząc krzyk bólu z śmiechem i przekleństwem. I jedna mi już tylko wiara pozostała: Że konieczność jest wszystkim, wola ludzka niczym - I jedno mi już tylko zostało pragnienie Nirwany, w której istność pogrąża się cała W bezwładności, w omdleniu sennym, tajemniczym I nie czując przechodzi z wolna w nieistnienie.

Byłam i ślad zostawiłam 🖐️ Miłego dnia wszystkim życzę , dużo słońca i radości niech w Waszych sercach nie tylko dziś gości👄 ale smutny wiersz pełen goryczy:(

Gość Do Milki
Oj Milka, chyba naprawdę dostałaś kopa od życia skoro tyle w tobie goryczy i nienawiści... smutne:(

Gość Biedna Milka
współczuje:(

Witam Milke ....czy jedno słowo zle sformuowane moze to przekreslic i zlamac serce...przeciesz przeprosiłem ze z nieuwagi stało sie to

Gość Marccelo
Mileczko napisz do mnie prosze👄

Witam wszystkich a szczegolnosci Panie zbliza sie jak co roku Dzień Kobiet wszystkim po causku i uscisku ...Mika dla Ciebie duzo uscisków słodyczy w gorzkim życiu .....i wiedz ze jestem zawsze przy Tobie na dobre i złe..nieodtracaj tego

Gość Lutek do Kazika
to zalezy jeszcze dla kogo :D