Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Witam Tygrysku🖐️ ani się nie ukrywa ani to drugie poprostu wole cię widzieć :D a Ty i tak nie masz czasu pisać i siedzieć tu:classic_cool: posyłam buziaki i pozdrawiam❤️❤️❤️

Gość Gdzie Tygrysek
:(

Gość Do wynajęcia
---> Do wynajęcia: małe serce, prawie nowe, ciepłe i umeblowane, oddam tylko w dobre ręce. Czy są zainteresowani ? Niełatwa jest droga z ziemi ku gwiazdom.

witam znalazłam ten topik i widze że jest opuszczony może teraz ja zajmne go z moim ukochanym:classic_cool: Jak widze miłość od Milki i Tygrtska się skończyła na tym topiku:D czy można??

> Rubi możesz sobie zająć ten topik bo Tygrysek już o mnie zapomniał:( niech Ci dobrze się tu przebywa:Dpozdrawiam

Najdroższa! Nie za bardzo wiem, co tutaj napisać. Szukam Cię każdego dnia, w każdej chwili swojego życia, w każdym miejscu do którego zawiedzie mnie los. Nie wiem jak wyglądasz, nie wiem czym się zajmujesz i nie wiem o czym marzysz... A jednak tak bardzo mi Ciebie brakuje. Twojego szczerego uśmiechu, piękna Twoich oczu, zapachu Twoich włosów, dotyku Twoich delikatnych dłoni i rozkoszy pocałunków... Nigdy Cię nie widziałem, a czuję jakbym wiedział o Tobie wszystko, znał Twoje radości i smutki... Nie wiem kim jesteś, a tak bardzo za Tobą tęsknię. Mimo wielu chwil zwątpienia staram się nie tracić wiary w to, że kiedyś Cię spotkam i że nie będzie za późno. Ty jesteś moim synonimem szczęścia i mimo tego, że zasypiam i budzę się z obawą, czy dane nam będzie się kiedyś spotkać, to jednak nie tracę nadzieji. Nadzieji w to, że jest na tym świecie coś nie banalnego i że dane nam będzie to przeżyć... Gdzieś tam wysoko zostaliśmy sobie przypisani, a jednak nasze drogi nie mogą się skrzyżować. Obiecuję, że nie ustanę w poszukiwaniach i wierzę, w to że Ty także się nie poddasz. Jeśli jesteś gdzieś w pobliżu proszę daj mi jakiś znak...

Gość jaśmina_28
R..?? to chyba plagiat....

wiem ale moja kochana kazała się przenieść:D coż się nie robi dla miłości👄

Gość jaśmina_28
cos nie chce mi sie wierzyć.. no ale cóż..

Gość A co na to Tygrysek
!!!!!!!!!! też dał pozwolenie

Przeczytaj wypowiedz Milki zapomniał o niej:(

Dziewczę kochane, bądź przekonane, Póki żyć będę, kochać Cię będę, A gdy mnie ciemne zakryją doły, Kochać Cię będą moje popioły. ❤️❤️❤️ Dziękuję Ci za spędzone z Tobą chwile, Za Twój radosny uśmiech i spojrzenie miłe, Za Twoją czułość i zrozumiałość, I w trudnych chwilach pocieszenie, Za Twą cierpliwość i wytrwałość, Za Twych gorących ust rozkosz całą, Za ciepło Twego wtulonego ciała, Za to, że gdy ja się poddałem, Ty się nie poddałaś, A najbardziej dziękuję Ci za miłość I proszę Boga by to się nigdy nie skończyło. Dla mojej kochanej może wreście się pojawi Rubi jestem...

witam🖐️👄 jesteś tu :D Tak sobie myśle, że życie jest piekne. Mimo wielu trosk i problemów, które ma każdy, zycie jest piękne.Człowiek powinien nigdy o tym nie zapomnieć. Czyż wiele potrzeba ludziom do szczęścia??? Wystarczy że widze ładne promienie słoneczne, zielona trawkę, piekne polne kwiaty i serce me przepełnione jest radościa. Życie jest piekne, bo mogę swoją radość podzielic z innymi. Choć w tej chwili jestem sama, to serce me cieszy sie, bo niedługo znów spotka ukochanego...

Bo miłość mój drogi to: To chcieć czynić drugiego wolnym, a nie uwodzić go, to uwolnić go z jego więzów, jeśli pozostawał więźniem, Aby on także mógł powiedzieć: \"kocham ciebie\", nie będąc do tego zmuszonym nieposkromionymi pragnieniami. Kochać to wejść do drugiego, jeśli otwiera tobie bramy swego tajemniczego ogrodu, po drugiej stronie okrężnych dróg, kwiatów i owoców zrywanych na skarpie, Tam, gdzie zadziwiony potrafisz wyksztusić: to \"ty\", moje kochanie, ty jesteś moją jedyną... Kochać to chcieć ze wszystkich sił dobra drugiej osoby nawet z pominięciem siebie, to czynić wszystko, by ona wzrastała i rozwijała się Stając się z każdym dniem człowiekiem jakim być powinna a nie takim, jakiego chciałbyś ukształtować według swoich marzeń. Kochać to ofiarować swoje ciało, a nie zabierać ciała drugiej osoby, lecz przyjąć je gdy daje siebie, To skoncentrować siebie i wzbogacić, aby ofiarować ukochanej całe swoje życie skupione w ramionach twojego \"ja\", co znaczy więcej niż tysiące pieszczot i szalonych uścisków, Kochać to ofiarować siebie drugiej osobie, nawet jeśli ona przez moment się wzbrania To dawać nie licząc tego, co inny ci daje, płacąc bardzo drogo, nie domagając się zwrotu. Największa miłość wreszcie to przebaczyć, gdy ukochana niestety odchodzi, usiłując oddać innym to, co przyrzekła tobie. Kochać to zastawić stół, aby przy nim zasiadł twój gość i nie sądzić, że możesz obejść się bez niego, Ponieważ pozbawiony żywności, jaką on ci przynosi, na twoje świąteczne przyjęcie nie postawisz dań królewskich lecz tylko suchy chleb biedaka. Kochać to wierzyć drugiej osobie i ufać jej, wierzyćs w jej ukryte siły, w życie które posiada, jakiekolwiek byłyby kamienie do usunięcia dla wyrównania drogi. To zdecydować się rozsądnie i odważnie wyruszyć na drogi czasu, nie na sto, tysiąc czy dziesięć tysięcy dni, ale na pielgrzymkę, która się nie skończy, bo jest pielgrzymką, która trwać będzie ZAWSZE. Powinienem ci to powiedzieć, aby oczyścić twe marzenia, że kochać to zgodzić się na cierpienie, śmierć sobie samemu, aby żyć i ożywiać, Ponieważ tylko ten, kto może bez bólu zapomnieć o sobie dla drugiego, może wyrzec się życia dla siebie tak, żeby nie umarło w nim cokolwiek z niego. Kochać wreszcie to jest to wszystko, o czym powiedziano i jeszcze więcej, Bo kochać to otworzyć się na nieskończoną MIŁOŚĆ, to pozwolić się kochać, być przejrzystym wobec tej MIŁOŚĆI, która zawszę w porę. To jest, o wzniosła Przygodo, pozwolić Bogu kochać tego, którego ty w sposób wolny decydujesz się kochać!

Rubi jesteś naprawdę boska :D czytasz w moich myślach najchętniej zjadłabym do kawki jakiegoś batona lub serniczka:D ale mam wymagania od samego rana ale jest mi smutno i jakoś trzeba sobie humor poprawić :(

O Królowo moich marzeń👄 o królowo mioch snów może kiedyś Cię zobacze:D

we śnie sie nie spodziewałem tak nagle cię poznałem i od razu pokochałem dziś wiem jutra nie będzie minął czas minęły chwile i ujrzeć znów chciałbym cię chodź na chwile lecz wiem ze to jest nie możliwe i nie wiem którędy mam iść gdzie szukać cię by znów nie pomylić sie. teraz może potem znów zobaczę tę głupotę, odsłonie swe serce zanim odejdziesz raz jeszcze. boje sie myśleć gdy prawdę odkryję ze to będzie miłość którą ślepota zabije.

Odkrywem sercu pustka jest jeszcze. kochałem tak pięknie długo i namiętnie wraz z tobą odeszło cale szaleństwo cale uczucie, a w sercu wciąż kucie nie daje mi żyć jak woda pić gdy wstaje rano ciągle mi cię brak mało chciałem więcej a nie widziałem ze już nie kochałem! Widziałem nie to co chciałem serce płakało wciąsz mało a ciebie niema odeszłaś wraz z czasem, tak inna i bolesna dla mego serca nie obecna. wspominam nas kiedy trwałm ten czas i już nie wróci tego sie nie zawróci, poszłaś za nimi a oni cię skrzywdzili, odebrali nam to co daliśmy sobie sami miłość nad miłościami byliśmy za młodzi by kochać sie nad niebiosami za głupi na mądrość za słabi na czas los ukarał nas, niema i już nie będzie drugi raz.

czy wiesz malutka jak ciebie mi brak❤️:(

Gość topik do wynajęcia
kto chętny:P

Tygrysku👄 bo kiedyś było inaczej. szukałam Cię w spisie treści kartkę, za kartką przeszukując dłoni, w których ciepła dawno już nie mieścisz dotarłam do ostatniej strony - nie znajdując.. :)

ciekawa jestem kiedy tu zaglądniesz:( Chciałabym być Twoim snem, by nawiedzać Cię nocami. Chciałabym być lustrem, w którym przeglądasz się latami. Chciałabym być poduszką,:D którą byś co noc przytulał. Chciałabym być Twoim obiektem westchnień, byś z mojego powodu się rozczulał.❤️ Chciałabym być łzą, by spłynąć po Twej twarzy. Chciałabym umieć spełniać marzenia, by spełnić to co mi się teraz marzy... :)