Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Tygrysku👄👄👄🌻🌻🌻 W DNIU TWOICH URODZIN🌻 W dniu urodzin życzę Ci; subtelnej niecierpliwości wiosny, łagodnego wzrastania lata,cichej dojrzałości jesieni i mądrosci dostojnej zimy. Wielu chwil radości, aby każdy dzień był dla Ciebie niezapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Chciałabym aby nigdy nie zabrakło Ci CIEPŁA i MIŁOŚCI najważniejszych osoób, w Twoim życiu. Bądź zawsze szczęśliwy i wyrozumiały i aby nigdy nie opuszczał Cię dobry nastrój:) 👄👄👄

Gość Marccelo
Ktoś kiedyś powiedział: wszystko powraca...Pracuj więc tak jakbyś nie potrzebował pieniędzy.Kochaj tak jakby nikt nigdy ciebie nie zranił.Tańcz jakby nikt na ciebie nie patrzył.Śpiewaj jakby nikt cię nie słuchał.Żyj jakby był raj na ziemi.Wyślij to do każdego, kogo uważasz za przyjaciela. Irlandzkie życzenie dla przyjaciela mówi:Niech zawsze będzie praca dla twoich rak,Niech w twoim portfelu zawsze będzie moneta albo dwie,Niech zawsze świeci słonce w twoim oknie,Niech przyjaciel zawsze będzie przy tobie,Niech po każdym deszczu pojawia się tęcza,Niech Bóg napełni twe serce radością... Milko prosiłem o Melia:( wszystkiego dobrego:-)👄🌻

Milko dziekuje bardzo ...wieć wspieraj mnie a ja Ciebie w dalszych dniach Naszego żywota ludzkiego niech świeci Nam i wszystkim śłońce tych co sie kochają ..? DZIEKUJE

Gość Chuda Magda
Straciłam w życiu miłość ..teraz tylko czekam aż przyjaźń odejdzie...:(

Amój Tygrysek tak się nagadał ze mną przez telefon dzisiaj i sie naesemesował że nawet tu niezaglądnoł:)

Witaj Milusia👄 jak pisałem ja mogę być Twoim tygryskiem :) nie będziesz musiała czekać na mnie tylko napisz do mnie prosze Cię o to bardzo👄

witajcie 🖐️ widze że to szczęście jakoś wam nie wychodzi sądząć po waszych wpisach :) poczytałam wszystko widze że jesteście dorośli pan ukończył już 50 latek :) wszystkiego dobrego w tym nowym pół wieku🌻 ale nie widze przyszłości w tym związku jeśli tak będzie dalej :) Marcelo🖐️ jeśli Milka nie chce do Ciebie pisać to zostaw ją w spokoju:) i tak jak widze są tu w tym związku kłopoty :) jeszcze ty ich dodawaj:P bądzcie szczęśliwi👄 pozdrawiam:)

Gość Miłość ty moja
MILOSC SMIERC ZWYCIEZA.CIALO UMIERA.SWIADOMOSC JEST NIESMIERTELNAA PRZEKROCZYWSZ Y PROG NIEZNANEGO ZACZYNAMY SWOJ BY BYT OD NOWA W INNYM WYMIARZE CZASU.hej.OOOOOCH

Gość rudy Armand van Helden
my my my .....oooh

Gość margines
szkoda, że nie wiesz jak bardzo Cie kocham, jak często o Tobie myślę, ile razy powracam myślami w nasze najprostrze, najzwyklejsze rozmowy, jak bardzo sie ciesze gdy Ciebie widze, jak lubie słuchać Twojego zwykłego "cześć", jak często szukam pretekstu, żeby przejść obok Ciebie, żeby wymienić z Tobą kilka niezobowiązujących słów, albo chociaż najzwyklejszy uśmiech, czy spojrzenie Naprawdę, już od kilkunastu miesięcy nie było dnia, żebym o tobie nie myślała, nie pragnęła się z Tobą zobaczyć tyle razy gryzłam się z myślami, czy podejść do Ciebie, porozmawiać, bo Ty niestety rzadko kiedy wyakzywałeś inicjatywę... rzadko kiedy w ogóle zwracałeś na mnie uwagę... a pisze do Ciebie to wszystko, bo poprostu chce Ci powiedzieć, że... jesteś chrzanionym egoistą i dupkiem i nie widzisz, nawet nie starasz się zobaczyć nikogo poza sobą! Doskonale zdajesz sobie sprawę, że mi sie podobasz, ale wolisz udawać, że mnie nie widzisz! Jasne, tak jest poprostu najwygodniej! Pierdol sie! nie chce cie znać! mam cie serdecznie dość! w dupie mam to twoje łaskawe "cześc" (oczywiście na nic więcej cie nie stać)!!! Nie myśl sobie, że będę czekała na ciebie całą wieczność! mam już tego dość! Wal sie popierdolony sukinkocie!!!!

Gość super liścik
:)

Witam ....czas to pieniądz...kto szuka ten znajduje ..bo ja właśnie gonie za tym..A gdzie ta milka ..szukam jej zagaduje a Ona wiem ze trodne są sprawy do załatwienia a i inni przeszkadzją ja tylko czekam kiedy znowu spełni się obiecane..? Pozdrawiam Causki śle dla Milki

Gość Do Tygrysiątjko
Tygrys ty perwno szukasz i znalazłeś co :P

Przepis na CIASTO MILOŚCI 2 śmiejące sie oczka 2 zgrabne nózki 2 kochane rączki 2 twarde kontenery z mlekiem 2 jajka 1 wyścielana futerkiem miska do mieszania 1 twardy banan Wskazówki:1. Spójrz gleboko w śmiejące sie oczka 2. RoLdziel dwie zgrabne nózki dwiema kochanymi rączkami 3. ściskaj i masuj kontenery z mlekiem bardzo delikatnieaz wyścielana futerkiem miska do mieszania bedzie dobrze natluszczona, sprawdzaj w regularnych odstepach czasu palcem 4. Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tyl az do ubicia piany. (Dla lepszych rezulatów wyrabiaj w miedzyczasie kontenery z mlekiem) 5. Gdy temperatura wzrośnie, wsun banana gleboko do miski i nakryj jajkami (pozwolic aby wszystko przesiąknelo - byle nie przez calą noc) 6. Ciasto bedzie gotowe gdy banan stanie sie miekki. Powtarzaj kroki odtrzeciegodo piątego lub zmieniaj miski do mieszania. Uwaga: Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyśc dokladnie przybory kuchenneprzed i po uzyciu. Nie wylizuj miski do mieszania po uzyciu. Jeśli ciastozbyt urośnie, ulotnij sie z miasta.

Gość Do tygrysiatko
i ty pewno masz czy wy jesteście razem?w związku czy wy jesteście upsssssssss;)

Gość coś na wesoło smutnym żonom
Pijany mąż wrócił nocą późną do domu. Coś tam przekąsił i poszedł spać. - Rosypałeś cukier w kuchni, chamie! - ryknęła rankiem żona. - A skąd wiesz? Przecież wszystko dokładnie wytarłem... - Podeszwy kapci masz słodkie! ---------OooO--------- Lekcja religii w szkole. Ksiadz mowi dzieciom o malzenstwie.- Wiecie, ze Arabowie moga miec kilka zon? To sie nazywa poligamia.Natomiast chrzescijanie maja tylko jedna zone. A to sie nazywa... Moze ktos z Was wie?W klasie cisza, nikt nie podnosi reki.-To sie nazywa - podpowiada ksiadz- mono... mono...Jas podnosi w gore raczke. - Monotonia, prosze ksiedza.

Gość hej hej hejjjjjjjjjjjjjjjjjj
witam i czekam na dalsze wyznania❤️

mój ty ksiąze ukochany🖐️❤️ czekam Cię każdego rana:-) wiem że przyjdziesz do mnie tu i na zawsze będziesz mój👄👄👄

Gość czy można
Przyszła do mnie miłość Nie pytając mnie o zdanie Czy chcę tego uczucia I czy czekam na nie Rozgościła się w mym sercu Robiąc miejsce szczęściu Zaprosiła jeszcze radość Wszystkie w jednym miejscu Tak pewna swej magicznej siły I czaru swojego Zapomniała naiwna Że jej ziemskie spełnienie Zależało od...NIEGO

WITAM Milke causki sle dzieki ze czekasz na tą chwile kiedy nadejdzie ..cierpliwym się opłaci i zostaną nagrodzeni w tym Cusek do nastepnego