Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Gość blanka z zabrza
tygrysiontko👄 a mnie dasz całuska:-)

Gość blanka z zabrza
tygrysku daleko mieszkasz odemnie:)

Gość mnie też buziak
jak rozdajesz to mnie też:P

Gość blanka z zabrza
Tygrysionkto🖐️ napewno pozwoli :) jeśli tak rozdajesz buziaki to przynajmniej jeden do mnie nie pogardze a Milka to napewno zrozumie piszesz ze bardzo blisko wiec napisz skąd jesteś to maże jakąś kawke zaliczymy razem;)

Witam ...a gdzie ta Milka ja dalej w stresie coraz wiekszym juz wiosna wszystko budzi sie ....coraz cieplej dnia przybyło..? Blanko msz causka .....cmok..

Gość Blanka z zabrza
dzięki ci tygrysku👄 odsyłam za ten buziak zatańcze Ci na rułce:D

Gość Blanka z zabrza
tygrysku🖐️ 👄 gdzie tylko chcesz ;) ubiore do Ciebie ładne stringi i zatańcze no i kawusie moge z Tobą wypić:D

czesc🖐️ Blanka odwal się od mojego Tygryska bo będziesz mieć zemną do czynienia wybierz sobie kogoś innego abyś mu zatańcowała na rułce nawet mogę ci ją zaraz przynieś z pywnicy a Tygryska zostaw mi w spokoju:( Tygrysku👄

Witam wszystkich a Milke tez...blanko tak bywa widzisz co jest a ty Miko pilnuj i dbaj o to uczucie bo nigdy niewiadome kiedy co stanie się sama widzisz dla chcacego nic trodnego......causki dla was ..a usciski pozniej

Gość blanka z zabrza
oj witaj Milko🖐️ bez urazy ale Tygrysek ciągle Cię szuka:P a mnie by miał na codzień chyba niekochasz Tygryska skoro Cię ciągle szuka i wypatruje tu na topiku:D Tygrysku👄 tak jak pisałam mnie byś miał na codzień razem moglibyśmy wiele:D nie musiał byś mnie szukać chodzilibyśmy sobie po moim ładnym ogrodzie latem popijająć smaczne piwko lub winko wytrawne do obiadku i kolacji uwielbiam takie ciepłe wieczory ;) widze że Milka Ci tego nie daje u mnie w ogrodzie stoi piękna altana w której można robić dosłownie wszystko propozycja chyba niedoodrzucenia prawda...?? zastanów się casłuski śle 👄👄👄

Witam dzieki za odpowiedz blanko co poczac narazie nic niewiesz o mnie ani ja o tobie ..Milko ale dalas mnie znowu klina znowu zastanawiam sie ..? causki sle

Gość blanka z zabrza
Tyrgysku👄 coś mi się tu mało wpisujesz ;)może i nic nie wiem ale na wspólnej kolacji we dwoje przy świecach mogę się dużo dowiedzieć:-) ....co Ty na to ?? przemyśl to a niepożałujesz ;) widzisz Milka znów dała Ci coś do zastanowienia czyżby jakieś kłopoty miałeś z nią ;) ze mną byś ich nie miał;) życze dobrej nocy i niech Ci się p:classic_cool:👄bo pewno już dzisiaj tu nie wejdziesz :classic_cool:

Gość Wojtek .....23
Witam tak sobie siedze i czytam no i trafiłem na ten topik poczytałem wszystkie wypowiedzi i co sądze Blanko wcinasz sie miedzy dwoma zakochanych nie rób tego bo możesz popsuć im wszystko A ty Tygrys nie wiem co ty o tym myslisz ale coś Ci podpowiem jesli masz kobiete która cię kocha to nieryzykuj z podrywaniem innej tym bardziej ze Milka siedzi tu z tobą i wszystko czyta a pamiętaj o tym że kobiety są bardzo pamiętliwe i tak szybko nieprzebaczają kiedyś miałem ten sam problem i dziś kiedy już niemam kochającej osoby obok siecie teraz dopiero wiem i czuje co straciłem i bardzo żle mi jest z tym a naprawić się tego już nie da chociaż bardzo bym tego chciał pozdrawiam i zmykam.....:classic_cool:

Witam dzis ...blanko masz causka z oddali bo jak pisze wojciech tylko taki ma 23 czyzbys juz byl zalamany w takim wieku ...Mailko masz duzzzego causka niepowiem za co sama wiesz.blanko pisanie wszystko przyjmie a rzeczywisto sama wiemy jaka jest okrytna i zła a zazdros jeszcze wieksza i okrutniejsza pozdrawiam

Gość blanka z zabrza
tygrysku👄 dzięki za całusek ale dlaczego tylko z oddali:( podaj mi numer twojego telefonu a przekonasz się że będziemy blisko:-) A co do Wojtka :-) to nie jest powiedziane ze ma 23 lat bo ma tak napisane w pseudo może być o wiele starszy:-) Wojtuś :-) Tygrysek nie powiedział do końca nie nawet całuski posyła więc jeszcze nic straconego:-) a i też nie powiedział nie więc jeśli nie powiedział nie to znaczy że tygrysek chce abym go namówiła do spotkania❤️ prawda Tygrysku :-) mam nadzieje że siedzisz bo niedawno pisałeś więc podasz mi numerek telefonu:classic_cool:

Gość blanka z zabrza
Tygrysku jesteś to odpisz :-)

Gość blanka z zabrza
Witam🖐️ Tygrysek przestraszył się i już się niepojawił mam rozumieć a tylko chciałam numer telefonu:(

Gość blanka z zabrza
Milka🖐️ dlaczego mam się odwalić :-) mogłabym nauczyć Tygryska wiele erotycznych scenek:-) jeśli on mi tego nie napisze nie dam mu spokoju:-) Tygrysku i jak..??❤️

Gość .....................12
hej zakochani jesteście🌻🌻🌻

Witam serdecznie mojedo Tygryska🖐️👄 mam nadzieje że niedziele spędzasz w nastroju ;)muszę Cię jutro zobaczyć co Ty na to posyłam ciepłe i gorące buziaki👄👄👄

Gość blanka z zabrza
👄👄👄👄🖐️ Tygrysku widze że nie chcesz się nauczyć troche erotyzmu:D wielka szkoda:D

Gość blanka z zabrza
Tygrysku jestem życze Ci Wesołych Świąt ❤️ a melikiem zajmniemy się tuż po świętach już będe czekać z niecierpliwością na nasze spodkanko👄mam nadzieje że jak najszybciej mi odpiszesz i spodkanie dojdzie do skutku a niepożałujesz już się ciesze:-)

Gość Wojtek .....23
Witam🖐️ balmka wstydu nie masz jesteś czystą szmatą :P Milka wcale się nie dziwie że się nie wpisujesz :( też bym tak zrobił na Twoim miejscu 👄 Trgrysku myślisz że mam 23 lat bo mam taki nik mylisz sie i to bardzo jestem w twoim wieku i przeszłem dużo do dzisiaj wspominam chwile spędzone z ukochaną ale niestety ona już mnie nie chce :( to bardzo przykre ale to niestety to moja wina . a Wam życze wszystkiego dobrego🌻🌻🌻 Milka masz buziaki odemnie i nie daj się takiej szmacie bo do mnie to blanka to szmata :( papappapa