Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Gość Wojtek .....23
Tyrgsek widze ze sumienie Cię gryzie witam 🖐️ właśnie siedze przy kompie i jestem sam jak palec zupełnie sam nawet nie wiesz ile bym dał aby moja ukochana była teraz ze mną ...........niestety nie mam takiej możliwości być teraz z nią nawet do mnie się niechce odezwać ........a stare przysłowie przmi tak KTO MIECZEM WOJUJE TO OD MIECZA GINIE ...... jA TO ZROZUMIAŁEM ALE ZA PÓŹNO..............niewiem czy to dla Ciebie też nie ma za późno nie życze Ci tego :P Pewno Blamka rozkocha Cię przez jeden wieczór i co dalej.......... oleje Cię a Twoja Milka Ci już nie wybaczy A TAK WOGÓLE KIM MILKA jest dla Ciecie??....możesz odpisać mi szczerze.??

Gość Do Blanki
z tego nie wyniknie..Masz partnera,macie plany...z drugiej strony wiesz ,że pociąga cię żonaty facet-zapomnij póki czas. Nie niszcz sobie życia i nie bądź dla kogoś chwilą relaxu-wiesz dobrze,że on niczego w swoim życiu nie zmieni.......nie licz na to. Wybór należy do Ciebie....ale jeśli poczytasz wnikliwie ten topik to takie sytuacje niosą w konsekwencji tylko ból i cierpienie Nie łudz się jeśli kocha Blamke to nie dojdzie do spodkania :D

Gość Do Blamki
Blamka Wojtek ma racje oj szmato odpierdol się od nich jerst tyle burdeli więc tam szukaj reotyzmu:P

Gość kocham Milke i Blamke
👄

Gość Wojtek 23
Milke może tak ale Blamke..............hummmmmmmmm

Gość blanka z zabrza
no i ładnie mnie tu żeście obsmarowali:( to nie moja wina że trgrysek chce ze mną porandkować sobie troche może mu brakuje sexsu:) Tygrysku co ty na to 👄👄👄

Gość Amelia z kafeterii
witam🖐️ też bym chciała założyc taki topik do mojego ukochanego :-) tylko jak by mi się wpisywała nieporządana osoba tak jak u was blamka to nie wiem co bym zroniła :( najpierw Tygrysek by miał ze mną do czynienia:P bo jej na to pozwolił aby go kokietowała :)

Witam ..widac ze blanka niedaje za wygrane ale nic nierobi czy wart tego jest, czekac co Ona zrobi .Witamy Amelie z kafeterii takie są te wpisy innych a my niemamy wplywu na nie kazdy pisze co mu na jezyku jest a czasami dokuczliwie inni robia.A MY szanujmy się nawzajem i kochajmy ludzi bo oni tak szybko odchodza.Pozdrawiam

Gość Amelia z kafeterii
Witam wszystkich tu przebywających 🖐️ Tygrysku witam🖐️ bardzo fajnie spędziłam dzisiaj dzień :D korzystając z takiej ładnej pogody postanowiłam troche sobie pofalować na rowerku:D tak sobie jechałam aż dojechałam do lasku :-) nawet nie macie pojęcia jak w lesie teraz pachnie nawet bym się nawet niespodziewała i tak ptaszki ładnie ćwierkają widać i czuć naprawde wiosne :-)polecam wszystkim taką frajde:)

Witam również milutko i cieplutko🖐️🖐️🖐️ Witam Amelie🖐️:) Amelio też miałam okazje być już w tym roku w lesie:-) rzeczywiście ładnie pachnie szyszkami i słychać głos ptaków:) mało tego byłam tam z ukochaną osobą i spedziłam tam miłe chwile :) chociaż nie na rowerze tylko samochodem:-) las wiosną jest tak samo romantyczny jak latem każdemu polecam:) Tyrgysku👄👄👄

Gość samotna z opola
Pierwsza była i mineła (przynajmniej oficjalnie) ....... Jestem z kimś, ale nie mam pewnosci czy to TO....... Nie wiem czy problem jest bardziej we mnie czy to poprostu nie on...... Brakuje mi takich iskier jak przy pierwszej..... czy mozna wogole zakochac sie tak bardzo jak za pierwszym razem??? Czuje sie samotnie.... Chetnie przeczytałabym jakas wasza historie byle by z happy end'em, bo jakos przestaje wierzyc w to, że moge sie znow zakochac( z wzajemnoscia oczywiscie :)

Gość samotna owieczka
Tez przechodze przez to samo.Gdy zaczelismy zwiazek z moim terazniejszym facetem bylo oki,nie myslalam o tamtym,nie ruszalo mnie to co bylo przed tem nawet jak na niego patrzylam.Myslalam juz ze o nim zapomnialam.Ostatnio zaczal sie do mnie odzywac i patrzec na mnie tak slodko...zaczelam znowu rozpamietywac i przez to mam dola nawet kiedy jestem teraz ze swoim lepkiem nie jest tak fajnie jak kiedys.Mam nadzieje ze jest to tylko chwilowe

Gość Wojtek 23
kochać znaczy z Tobą być❤️ chciałbym zawsze z Tobą być ❤️ ruszam w droge bo już na mnie czas ❤️tam gdzie jeszcze nie ma dwojga nas❤️❤️ Pozdrawiam Milke🌻 Tygryska;) Amelke🌻 teraz chce się tu przebywać aż lepiej się zrobiło👄

Gość Wojtek 23
zapomniałem o samotnej z opola🌻 napewno się zakochasz jeszcze raz :) Samotna owieczka🌻niech Cię dół opuści życie jest piękne🌻

Gość samotna z opola
Bliskośc Twego serca ogrzała mnie❤️ Wojtuś🖐️dzięki za słowa wsparcie🌻🌻🌻

Gość chora z miłości
w deszczu milosci ide ide moknę i moknę tak cudnie twe słowa gesty przenikaja przeze mnie i znów pada to deszcz karminowy deszcz twych emocji i nawet człowiek nie spostrzegł się że przemókł do głebi serca❤️❤️❤️

Witam ale tu nastrojowo zaczyna robic się wiosennie ...no Panie napiszcie swoje pierwsze odwiedziny zamiastowe i odczucie wiosny. Amelka i Mika juz swe piersze napisały..a kto jeszcze dołaczy do nich pozdrawiam ja znikam juz PA

Witam wiosennie🖐️ Tygrysku👄 a może ty byś napisał coś o sobie jakieś wrażenia wiosenne:D pozdrawiam wszystkich:-)

Gość samotna owieczka
Witam🖐️ Witumaziz🖐️ widze że jesteś tu nowa i zaraz tak ostro do Tygryska upsssssssss ładnie to tak:P

Gość samotna owieczka
ale musze dodać że stopke masz przepiękną napewno się skusi :D Tyrgysku co myślisz o tym:D

Witam ..wszystkich a szczegolnie panie czy to Mikla czy Witumaziz czy Amelia czy tez Blanka czy samotna z opola czy owieczka niewiem czy ta sama osobka lub chora z...m...? a jakie me mysli są to kto wie nie slowa się licza a czyny jak niezobacze i niedotknę to nieuwieze kim kto jest ....? nadchodzą dni cieple

Gość Amelia z kateferi
witam🖐️ nikogo dzisiaj nie ma pewno Witumaziz dorwała dzisiaj tego naszego Tygryska:P dobranoc😴

Witam ...oj Amelko nikt nikogo niedorwal ..nie tak predko z duzej chmury mały deszcz ....duzo słów a mało czynów czy takie są wszystkie kobiety ...?Pozdrawiam wszystkich oj idzie lato więc kobiety kusza .....?

Gość Amelia z kateferi
Witam słonecznie🖐️🖐️🖐️🖐️ no i zaczyna nam się bardzo długi weekend;) a więc z tej okazki życze wszystkim dużo miłości serdeczności wypoczynku i spokoju ja się zjawie już w maju:) bo niestety wyjeżdzam i nie będe miała okazji usiąść do komputerka :) napewno zjem dużo kiełbaski z grila i kurczaczków:P no i chyba przytyje z 5 kg.:P bywajcie zakochani ❤️🌻 Tygrysku dlaczego piszesz że nie tak prędko :-) a może :P pozdrawiam bywajcie zdrowi:D papapa🖐️

Gość Samotna owieczka
Również witam w ten wieczór🌻🌻🌻 no coż zbliża się długi weekand a ja nigdzie nie jade i nie ide nikt mnie nie zaprosił :-) pewno przesiedze cały czas przy kompie więc porandkuje sobie troche z Tygryskiem albo może też Wojtuś zajrzy:-) Wam wszystkim życze miłego fajnego weekendu🖐️🖐️🖐️a może jeszcze ktoś tu dzisiaj zajrzy to siedze:-)