Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

Mój topik dla Ciebie....

Polecane posty

Witam naprawde długi .....długi niekt tu niezagłada...Oj Amelko tylko nie za duzo przybierz na wadze czy 5 kg zalezy do jakiej wagi dołożyc to ......przyznaj się jaką posiadasz.A Samotna tez niezagladła ...pozostali tez Milka a gdzie Ty się podziewasz pewno pilnowanko masz ....? mam nadzieje ze po tym czasie powrocą tez inni i będa sie chwalić co i jak było...? ja znikam Narazie pa wszystkim

Gość Wojtek .....23
co się stało!!!!!!!!!!!!! łazienka jest zamknięta:classic_cool:

Gość Maciuś się zamknął
:P

Witam wszystkich 🖐️ ja tak za bardzo wekendu nie miałam ciągle w pracy a po pracy leżonko i okładanko mleczkiem opalenizne:P Tygrysku👄 przydał by się jakiś okład z .......:P POZDRAWIAM WSZYSTKICH🖐️ Wojtuś pewno widziałeś teledysk z Maciusiem przyznam że jest zajebisty:D

Witam Tygryska 🖐️ naszą wysokość i szerokość;) Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, SĄ dla Ciebie przeznaczone! 🌻 👄🌻👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄

🖐️ nie ma naszej wysokości i szerokości:P zajęty :D oj dużo masz pracy w tym tygodniu życze miłego dnia❤️

Dziekuje Miko niezajety raczej swobodny to Ty wiecej zalatana nizli ja ...dzieki za wierszyk i pamiec

Oj Milko ....a na piwko sama isc to masz czas a i tu siedziec tez masz ale dla mnie niemasz ani chwili..?

Witam buziak🖐️ 👄 Tygrysku skup sie na ......:) nie myśl o niczym więcej a piwko hum pyszne jak zaprosisz to pójde i z Tobą ;)

Bądz cierpliwa Milko jak ja jestem cierpliwy wszystko w swoim czasie najpierw przyjemnosc potem ogladanie

Gość Wojtek.....23
🖐️ dawno tu niezaglądałem zaglądłem z ciekawości wiem że ten topik nie dla mnie przecież Milka założyła go do Tygryska ale tak sobie myśle Tygrysku czy ty aby niewykorzystujesz Milke pisząc najpierw przyjemność potem oglądanie wygląda na to że ty nic nie robisz bezinteresownie jeśli tak jest jak ja myśle to nieładnie z twojej strony wykorzystywać tak kobiety może się myle ale takie jest moje zdanie bo tak zrozumiałem twoją ostatnią wypowiedz bardzo nieładnie Milko nie daj się👄

Witam ..oj Wojtek ales troskliwy bez obawy to nietek jak jest fotki moga poczekac ogladmac zawsze mozna natomiast czas i ochota to co innego przyjemnoisc trzeba wykozystac jak tylko jest ona do realizacji ..bo do tanga trzeba dwojga..cos tu nikt nieodwiedza ..?

Gość pojechali na wakacje
:P

Gość DO TYGRYSKA
MOŻE CIĘ JUŻ NIECHCE :P