Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belabelabela

postionor...

Polecane posty

Gość belabelabela

niestety... musialam go dzisiaj zażyć... na ulotce jest napisane, ze jeśli się wzięło, to nie trzeba przerywać innej kuracji antykoncepcyjnej... ja sie tylko boję, czy jeśli weżmę normalnie dzisiaj Cilest, czy to nie będzie za duża dawka hormonów... kurcze... nie mam z kim tego skonsultować...

Gość buhcvaul
a czy ty w ogole wiesz czym jest postinor???przeciez on wlasnie ma tak duza dawke hormonu,zeby przerwac ciaze....a mala tableta cilestu juz niewiele zmieni...a czemu musialas wziasc postinor,skoro bierzesz cilest?

Gość belabelabela
tak, wiem czym jest postinor... a dlaczego musiałam wziąć, to jest moja sprawa... Twoje rozumowanie wydaje się logiczne... nie pomyślałam o tym w ten sposób... dziękuję...

Gość C ie k a w a
no i ja jestem ciekawa na co postinor skoro bierzesz cilest??? wytlumacz prosze..?

Gość kajsfhjkasdfh
wzielas postinor biorac pigulki? LOL jestes glupia tyle ;]

Gość C I e k a w a
rany.. moze zapomniala tab spoznila sie z jej braniem, niezaczela nastepnego opakowania a wy odrazu ze glupia etc..sama jestes glupia moze miala powody, ale wytlumacz nam prosze wlasnie jakie, dlaczego wzielas ten postinor skoro zarzywasz tabsy?

Gość belabelabela
no i Ciekawa ma rację... w tym cyklu dwa razy nie wzięłam o ustalonej godzinie, tylko nastepnego dnia... w dodatku z męzem poszliśmy na całość nie wtedy, kiedy trzeba... a w chwili obecnej niestety nie możemy pozwolić sobie na następne dziecko... ot i tyle... i nie ukrywam, ze wcale nie jest mi z tym dobrze...

Gość u mnie było podobnie...
Ja też znalazłam się kiedyś w podobnej sytuacji, zapomniałam zupełnie o jednej pigułce, a i następną wzięłam z opóźnieniem i to wszystko w pierwszym tygodniu opakowania, a kochałam się właśnie w ten dzień kiedy wieczorem zapomniałam. Umierałam ze strachu i poszłam do lekarza. A lekarz powiedział mi, że absolutnie nie wolno brać pigułki "po" w czasie brania pigułek, bo to byłaby już zbyt duża dawka hormonów i tak nie wolno robić. Z tego, co tu przeczytałam wynika, że ten lekarz to był jakiś niedouczony głupek. I tak już więcej do niego nie poszłam i na szczęście ciąży wtedy nie było. Ale jak pomyślę, że mogła być, to aż mnie dreszcz przechodzi i rozbudzają się instynkty mordercze do lekarza.