Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh

BOOOOJE SIE!!! PROSZE O RADY!!!

Polecane posty

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh

Dzisiaj przezylam no mozna powiedziec ze swoj pierwszy raz, tzn hmmm nie dokonczylismy bo b. bolalo. Robilismy to z gumka durexa extra safe;P Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy uzywajac prezewatywy? wiem jaki jest wskaznik pearla ale mnie chodzi o to czy ktorejs sie zadazyla jakas wpadka. No i wychodzi na to ze dzisiaj mialam dni plodne... zreszta ja mam ciagle nieregularne cykle co robic? bac sie? czy stosowac gumki i korzystac z przyjemnosci bez obawy zajscia w ciaze? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jezeli nie p臋kla
ZEROWE moze pomslcie o dodatkowym zabezpieczeniu skoro tak sie stresujesz jakis zel plemnikobojczy badz globulki

Udost臋pnij ten post

My ze star膮 tylko naturalne metody stosujem. bo to po Bo偶emu tak jest. Mom 11 dzieci 12 w drodze :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi ale
musisz zacz膮膰 zbiera膰 na w贸zek i wyprawk臋 z tego co ostatnio pisz膮 w prasie, Durexy to najbardziej zawodne prezerwatywy z powodu swoich mikroszczelinek, przez kt贸re przedostaj膮 sie plemniki, zw艂asza m艂odych facet贸w (plemniki sa sprawniejsze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaplemniki
napompuj powietrzem. jak powietrze nie ucieka, to i zaplemniki nie dadz膮 rady.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyna ma problem, a wy co........ Nie b贸j sie nie powinna艣 zaj艣膰 w ci膮偶e, ale je偶eli masz takie obawy to mo偶e id藕 do ginekologa i popro艣 o tabletki anykoncepcyjne. S膮 skuteczniejsze, a przy tym b臋dziesz mia艂a regularne miesi膮czki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nie
tylko nie tabletki, b臋dziesz miala problemy z zaj艣ciem w ci膮偶臋

Udost臋pnij ten post

Do nie nie -?> nie pisz takich bzdur bo dziewczynie w g艂owie namieszasz.Tabletki to kwestia indywiduwalne. DOBRZE DOBRANE przez ginekologa, je艣li dziewczyna JEST ZDROWA i b臋dzi epod kontrol膮 lekarza - to nie ma ryzyka, 偶e b臋dzie bezp艂odna. ludzie, sk膮d wy bierzecie takie info???Ci膮偶e z tzw \"prezerwatyw\" powstaj膮 najcz臋艣ciej przez b艂臋dy ludzi, kt贸rzy ich u偶ywaj膮. Kobieta krzyknie, 偶e zasz艂a z gumk膮, ale nie przyzna si臋, 偶e:- prezzerwatyw臋 otwiera艂a z臋bami (!)- nosi bi偶uteri臋 na d艂oni i mog艂a ni膮 zahaczy膰 o gumk臋- ma d艂ugie paznokcie i by艂a nieostro偶na- ch艂opak przy zak艂adaniu nie przytrzyma艂 zbiorniczka co doprowadzi艂a do peklni臋ciaNiepotrzebne skre艣li膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laleczka4542
Nie masz wiekszego powodu by sie ba膰.Ja ze swoim facetem uzywamy gumek i jak do tej pory nic sie nie sta艂o(tzn.od ok.6mies)a zeby wpa艣膰 za pierwszym razem z u偶yciem gumki to dziewczyno musia艂aby艣 mie膰 zajebistego pecha,a nie wierze 偶e takiego masz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
Heh:D dzieki za pocieszenie. Ciekawi mnie tylko czemu wszyscy mowia o tych mikroporach w lateksie i wogole a jakos nie widac polowy kobiet w ciazy;P Czy sprawdzac prezerwatywe mozna rowniez nalewajac do niej wody? No i czy jedyna sznsa na zajscie w ciaze jest tylko wtedy kiedy gumka peknie lub zsunie sie? Z gory Tnx za odp:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evita3261
Nigdy ale to przenigdy nie sprawdzaj w ten spos贸b prezerwatywy.S膮 one pewne je艣li maj膮 dobr膮 dat臋 wa偶no艣ci i najlepiej kupywa膰 je w aptekach,bo panie w r贸偶nych sklepach maj膮 tendencj臋 to przebijania ich szpilk膮(mam par臋 takich sklep贸w w mie艣cie) no i pewnej marki np.durex.A co do mikropor贸w w lateksie-mo偶e i s膮 ale s膮 mniejsze od plemnika-to napewno:)no i 偶eczywi艣cie szansa na zaj艣cie w ci膮ze jest w przypadku p臋kni臋cia b膮d藕 zsuni臋cia sie gumki.Innej opcji raczej nie ma:)wiec mo偶esz by膰 spokojna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slabo mi
w opakowaniu jest instrukcja obslugi gumki.........nie mozna nalweac do niej wody , nadmuchiwac jak balonik bo taka nie nadaje sie do uzytku........... mikropory sa ale plemnik przez nie sie nie przedostanie za to wirus HIV tak , chociaz producenci zaprzeczaja......... jesli prezrwatywa byla dobrze przechowywana termin waznosci nie uplynal i zostala dobrze nalozona nie ma mocnych nie peknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsdjkfhdfkbgjkdfg
nie mowie o nalewaniu wody przezd stosunkiem i zalozeniem gumki-.- mowie o tym zeby sprawdzici po zdjeciu;P przeciez nie jestem taka glupia zeby sama sobie szkodzic(czyli chroniacej nas gumce;P)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
a swoja droga. To prawda ze istnieja takie panie przekluwajace gumy;> Jesli tak to koszmar;P a zreszta ja bym sie nie odwazyla na takie nie z apteki, w sklepach sa pewnie zle przechowywane, np za wysoka lub za niska temperatura lub cos innego jeszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsdfhkjdfgjkfgh
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
gdyby mi pekly to bym chyba zwariowala ze strachu:( ktore pekly? sorry za byc moze niedyskretne pytanie... tzn ktory rodzaj...classic?extra safe czy te cieniutkie?

Udost臋pnij ten post

P臋kn膮膰 mo偶e kazda prezerwatywa, (nie tylko Durex), zawie艣膰 mo偶e ka偶da tabletka, czy globulka, czy spirala. 呕adne zabezpieczenie nie jest pewne na 100%, wsz臋dzie, na kazdym jest to napisane. Dlatego - je艣li kto艣 si臋 tak panicznie boi - powinien \"po艂膮czy膰 si艂y\" i u偶ywa膰 kilku zabezpiecze艅 naraz. Np. prezerwatyw臋 i tabletki. Nie powinno si臋 nic sta膰. :)

Udost臋pnij ten post

hmm nie pamietam bo bylo to dawno ale bylo niebieskie opakowanie to chyba safe byly.pytanie jak pytanie;)

Udost臋pnij ten post

Wiedz臋, 偶e musz臋 si臋 wypowiedzie膰, bo prawie nik tutaj nic nie m贸wi powa偶nie. => Nie b贸j si臋. Ka偶da prezerwatywa,w艂a艣ciwie stosowana zabezpiecza przed ci膮偶膮. Poza tym ja uprawiam seks czy to w dni p艂odne czy te偶 nie i nie ma tutaj 偶adnego niebezpiecze艅stwa. Mo偶ecie u偶ywa膰 Durex贸w jakichkolwiek. Niekoniecznie Extra Safe bo s膮 grube i traci si臋 troch臋 na doznaniach. :( Durexy s膮 godne polecenia. Tylko ich u偶ywamy i nigdy przy w艂a艣ciwym stosowaniu niezawiod艂y. Wi臋c nie b贸j si臋, ale dobrze 偶e jeste艣 przeczulona na tym punkcie, ni偶 p贸藕niej zrobi膰 co艣 i nabroi膰 sobie w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
no wlasnie;P nie chce pozniej zalowac jakiejs aborcji lub podarowania dziecku patologicznej rodziny ktora bede pewnie jesli w wieku 17 lat urodze dziecko;) Durexy extra safe stosujemy bo ja sie boje panicznie, a zreszta jemu to nie przeszkadza w niczym, a ja nie weim co mi przeszkdza:( boli a w dodatku denerwuje sie tymi gumkami:( czy np jesli PO wszytskim sporobuje sie nalac wody do prezerwatywy i zobaczyc czy cos wyleci to bedzie to skuteczna metoda? no i mam pytanie czy sa jakies no kremy, globulki lub inne rzeczy plemnikobojcze ktore NIE niszcza lateksu?

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz tak sprawdza膰:) Sam tak na pocz膮tku robi艂em z moj膮 narzeczon膮,偶eby si臋 upewni膰 i zaufa膰 prezerwatywom :) Boli Ci臋 podczas seksu, bo to twoje pocz膮tki, a poza tym postaraj si臋 rozlu藕ni膰. Jak jeste艣 spi臋ta to za bardzo spinasz mi臋艣nie pochwy i mo偶liwe 偶e dlatego Ci臋boli. S膮 kremy i ma艣ci plemnikob贸jcze, g艂贸wnie dopochwowe, kt贸re nie nieszcz臋 latexu, najlepiej spyta膰 w aptece o takie, bo takie szczeg贸艂y s膮 zawarte w ulotkach. Je偶eli nie b臋dzie to zaznaczone, to stosowanie niew艂a艣ciwej ma艣ci uszkodzi prezerwatyw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinder niespodzianka
zawsze mozecie stosowac 2 rozne zabezpieczenia na raz :) np tabletki + gumki - przy takim polaczeniu naprawde niema szans na ciaze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
ale takie masci nie szczypia jak sie posmaruje? bo sam sex boli i szczypanie to bym nie wytrzymala. a sa jakies gumy do sexu analnego?

Udost臋pnij ten post

Ka偶de mo偶na stosowa膰 do seksu analnego :) Tylko 偶e po seksie analnym nie nadaje si臋 ju偶 do seksu dopochwowego. Tylko do wyrzucenia. Nie wiem czy szczypi膮, bo my nigdy ich nie stosowali艣my i 偶yjemy :) Ale w膮tpi臋 偶eby szczypa艂y, maj膮 uprzyjemnia膰 seks, czyni膰 go bezpiecznym, a nie psu膰 doznania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
aaaa czy wszyscy musza sie pode mnie podszywac?:( to nie ja bylam z tymi gumami do analnego:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
dzieki za odp;) temu komus kto sie podszywa;) jakos mnie uspokoiles;) a jutro zapytam sie w aptece o te plemnikobojcze ktore nie niszcza lateksu. Tnx . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

To proponuj臋 zastrze偶 sobie nick has艂em. Ja tak zrobi艂em, bo jak by艂 og贸lnie dost臋pny to du偶o takich wariat贸w co im si臋 nudzi podszywa艂o si臋 pode mnie. A teraz mam spok贸j. Jak chcesz rozmawia膰 spokojnie z lud藕mi--proponuj臋 zastrze偶 nicka. :) Sorki, ale my艣la艂em 偶e pytasz Ty o seks analny :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdhsdhsdhsdh
tylko zeby sasiadka mnie nie zobaczyla bo powie mamie i bedzie zle.... i bede nivee stosowala na lepszy poslizg

Udost臋pnij ten post

NIE!!! Zwyk艂e kremy uszkadzaj膮 prezerwatyw臋, zwi臋kszaj膮 jej pory albo rozpuszczaj膮. Nie r贸b tego !!!!!! S膮do tego specjalne kremy ! Tylko ich u偶ywaj/

Udost臋pnij ten post