Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaskada16

sql

Polecane posty

chodzi o to ze mam troche przekichane w mojej szkole... kilku chlopakow sie do mnie doczepilo bez powodu:( nie wytrzymuje juz nerwowo... rodzice nie chca mnie przeniesc do innej szkoly..:( jakich argumentow uzyc aby ich przekonac????

Gość margit
Jak to sie doczepilo bez powodu? Mozesz jakis dokladniej ? Jesli nie wytrzymujesz nerwowo, to dlaczego Twoirodzice nie widza ze z Toba zle sie dzieje?

jest to pierwsza klasa LO i po prostu im sie nie podobam... ale przeciez nie kazdemu sie musze podobac... na lekcjach zawsze dzien w dzien obrywalam szynka lub kreda... moi rodzice wiedza ale powiedzieli ze co najwyzej chlopcy z mojej klasy moga wyleciec ze szkoly a nie ja bede zmieniala

Gość o nie nie nie nie
ale jak to sie nie podobasz?? że co? brzydka jesteś? pewnie nie. Nie martw sie przejdzie im znajda inna ofiarę

tesh tak myslalam ale tak jest od poczatku roku szkolnego... a ja jestem taka => www.kaskada16.fotka.pl ;P

Gość margit
To sorry ale Twoi rodzice powinni powazniej podejsc do sprawy...isc do dyrektorki na przyklad.

Oni chca isc do dyrki... ale ja im nie pozwalam!! Wtedy bede megafrajerem na cala szkole:/ Poszlam do wychowawczyni i pol szkoly na mnie patrzy jak na frajera... a to byla obrona wlasna:(

Gość margit
Aha, i zawsze w klasie znajda sie takie swiry co to lubia dreczyc innych...u mnie w liceum wzieli sie za takiegi chlopaka, Gabrysia. I wiesz, jak z tego wybrnal? Po prostu nie zwracal na nich najmniejszej uwagi. No i cadzac po zdjeciu jestes spoko laska 3m sie🌻

heh ja tesh nie zwracam na to uwagi ale to mnie zaczyna przerastac.... i dzieki za komplement:]

Gość wyglądasz trochę jak muł
ale to nie powód żeby się na ciebie uwziąć.

Gość margit
Zgadzam sie , pojscie do dyrektorki to niestety obciach - klasa patrzylaby na Ciebie jak na donosicielke.... W tej sytuacji nie rozumiem postawy Twoich rodzicow - jak mozna spokojnie patzrec jak corka sie meczy? Przeciez pewnie nie chce Ci sie chodzic do szkoly w takiej sytuacji...przez to cierpi tez Twoja nauka.(moze im to wlasnie powiedz?)

szczerze powiedziawszy od poniedzialku nie bylam na lekcjach... po prostu sie po szkole szwedalam.... jutro tesh jakos nie chce mi sie isc;/