Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodniczka 29

Wasze przeżycia u stomatologa

Polecane posty

Gość Wodniczka 29

Jakie były? Bo ja mam stracha-----wielkiego

Wodniczka29, nie martw się, ja miło wspominam ostatnią wizytę, nic nie bolało, teraz takie są znieczulenia że nic nie poczujesz :)

Gość ola mika
tez sie boje a jutro ide bo boli mnie zab u dentysty panikuje i krzycze boje sie

Gość kuba-------
Niczego się nie boję tak jak dentysty.Mam złe przeżycia jeszcze z czasów szkolnych.Borowanie na siłę wyciąganie nerwu -bolesne jak cholera i rwanie ze słabym zastrzykiem,da 15 lat nie chodzę państwowo a teraz w marcu idę prywatnie na dwa rwania i 3 leczenia--też mam lęki.Już mi się śnią koszmary--jakieś cmentarze i zmory.Im bliżej marca tym gorzej będzie?

Gość ppppppppppppppppppppp
a ja sie nie boje mam fajne wspomnienia,bo podobalam sie kiedys jednemu dentyscie i byl dla mnie mily choc mial moze z 50 lat.byl uprzejmy i leczyl bezbolesnie...ale na kawe nie zaprosil tylko prawil komplementy.dawno to bylo

Gość Wodniczka 29
Piszcie proszę więcej

Pamietam bałem sie jak diabli , chociaz problemów z zebami nigdy nie miałem ( próchnica) :) ale kiedys musi byc to pierwsze leczenie :) ubytek malenki , ból żaden !!!!! świadomosc ,ze wszystko juz ok rekompensuje stres!!!!

A ja idę dzisiaj :( Mąż musiał mnie zapisać, bo ja znajdę 1000 przyczyn, dla których nie pasowałby mi termin! W dodatku karmię piersią i nie jestem pewna, czy mogę dostać znieczulenie, a zresztą znieczulenia też się boję, bo to zastrzyk!!! Mam takiego stracha, że sobie nie wyobrażacie! Ale u mnie to też niemiłe wspomnienia z dzieciństwa... Niestety!

Gość Henio
nie m sie czego bać

Gość mam dentofobię z którą sobie
kompletnie nie radzę! :( wstyd, bo jestem dorosłą kobietą a boję się dentysty jak dzieciak! :o przez to stan moich ząbków pozostawia wiele do życzenia :o Przed wizytą u stomatologa reaguję bólem żołądka i biegunką, cała się trzęsę :(

Gość ech ech ech
Ja wczoraj przeżyłam 1 etap leczenia kanałowego...pod znieczuleniem bolało...a co będzie przy wyciąganiu nerwu brrr

Gość ja ogolnie sie nie boje
zawsze ide pierwsza do dentysty ;) no ale ostatnio musieli mi dlutowac osemke. Prawie umieralam ze strachu po tym co mi wszyscy nagadali, ze bedzie strasznie. A tak naprawde, piec minut roboty, zero bolu tylko pozniej spuchniety policzek. Dostalam mocne tabletki i nic nie bolalo a niby mialo bolec przez tydzien po ;) Dzis tez ide na kolejne dwa zeby do aparatu i sie nie boje :P

Gość gość
GGZVgwuQzPGkFPC2ccZhPSf5