Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginad

Becikowe

Polecane posty

Gość gjgh
Z ta ryba to juz przegiecie, zapewne chodzi ci teraz zeby dali wedke,? A niby ta wedke to dadza jak pracodwacy ulgi dostana tak? Bo juz tak rybami pojechało, ze nie rozumiem. Ja po zasiłek nie chodze, bo pracuje, takze malenka o mój zasiłek sie nie martw, a rybołóstwem tez sie nie ajmuj bo to tez chyba nie twoja branza.

Gość gjgh
A niby jak ty sie martwiz o sytuacje kraju, bo cie becikowe oburza, jak nie daja to zle, chca dac to tez niedobrze.

Gość zdumiona i wogóle
niech ona się już nie martwi :) ale z tego co czytam, tak czy siak becikowe będzie dopiero za rok :(

Gość do gjihg
kochana ja się nie martwię o ciebie- oszalałaś czy co? i dlaczego, zakładacie, że każdy czegoś chce dla siebie? Jedyne czego chciałam, to powiedzieć, że nie ma się z czego cieszyć i trzeba uważać kogo się w wyborach wybiera..........tyle Ps g- nie z nasz przysłowi o rybie i wędce bez komentarza

ok..ja ryb nie lubie..ale wedke bym wzięła jak by mi ktoś dawał..tzn. mam na myśli prace..ale jak na razie nie mam na to szans bo w zaawansowanej ciąży nikt mnie do pracy nie przyjmie..wiec biorę jak na razie co dają..chyba ze nie dają..no..to jak z tym becikowym..jest czy go nie ma..??

Gość gjgh
znam to przsłowie ale nie widze sensu jego zastosowania tutaj

Gość do gjihg
wkażdym razie włączyłam TVN 24 i gada Kaczyński wszystko wskazuje na to, że będę wybory.... więc na razie nic nie jest pewne głosujcie mądrze, na kogoś kto ten burdel ponaprawia, apeluje

Gość river
\"Mniej więcej od 10 lutego zacznie obowiązywać ustawa, na mocy której 1000 złotych dostanie każda kobieta, która urodzi dziecko, bez względu na dochód jej lub rodziny. Alina Wiśniewska mówi, że ta kwota - jako jednorazowa zapomoga - nie jest wliczana do dochodów i nie ma żadnych konsekwencji fiskalnych. \" Wiec chyba dla wszystkich jednak i w tym roku.Mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni.