Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tlen

czuję za niedługo urodzę

Polecane posty

strasznie się boję bo wszystko zapowiada się na to ż ejuż lada dzień maluszek sie urodzi, a ja dopiero jestem w 34 tc:(

Gość Agniecha1
Tlen-będzie ok,ja właśnie przechodzę na 37 tydzień i mam otwarte ujście ale biorę fenoterol.Muszę leżec żeby donosic do 38 tyg.ale dziewczyny z forum mnie pocieszyły że będzie ok.Napewno musisz się oszczędzac ale zobaczysz,że wszystko będzie dobrze z Tobą i Twoim maleństwem.Trzymam za Was mocno kciuki:-)

biorę leki rozkurczowe, ale nie czuję się zbyt dobrze. dzięki za słowa otuchy

Gość Agniecha1
a ałaściwie jakie masz objawy,że myślisz ze już się zbliża poród? byłaś u lekarza?

Gość Agniecha1
wiem co czujesz bo ja od 29 tyg.biorę fenoterol i boję się o swoje maleństwo ale musi byc ok.Ja już przeczytalam chyba wszystkie poradniki dla kobiet w ciąży.

Gość Agniecha1
a swoją drogą po lekach rozkurczowych może byc gorsze samopoczucie.Nie wiem co bierzesz ale ja po fenoterolu mam objawy typu-trzęsące ręce i nogi no i mdłości

nie biorę mocnych leków tylko relanium i nospę w zwiększonej dawce, bo mam kłopoty z oddychaniem. mam straszne skurcze z potwornymi bólami brzucha i pleców.

Gość kamarillo
a co na to twój lekarz?!

Idź do lekarza;powinni Ci zrobic KTG i nie wiem czy relanium to lek na skurcze.Nie słyszałam,żeby ktoś to brał z tego powodu,przeważnie biorą fenoterol i isoptin.Napewno musisz się skontaktowac ze swoim ginekologiem lub położną i to jak najszybciej.