Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 3 godziny temu Ku czci braku pracy sernika tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ku czci braku pracy sernika tak brak pracy i brak samicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, łucznik z las vegas napisał: brak pracy i brak samicy xD No lubię cie będziemy tyrac liberdowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No lubię cie będziemy tyrac liberdowsky slusznie mam nadzieje, ze on juz tu nie wroci. to wyjatkowo podla menda, i nigdy nikim tak nie gardzilem jak tym belkotem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, łucznik z las vegas napisał: slusznie mam nadzieje, ze on juz tu nie wroci. to wyjatkowo podla menda, i nigdy nikim tak nie gardzilem jak tym belkotem. No on zaczął z nVidie mnie podkopywac że kupiłem na górce zgrywal kogoś kto zna się na giełdzie ja kupiłem 22 i 27 a teraz 200 stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No on zaczął z nVidie mnie podkopywac że kupiłem na górce zgrywal kogoś kto zna się na giełdzie ja kupiłem 22 i 27 a teraz 200 stoi on to w ogole zgrywa kogos, kto wie wszystko najlepiej i jest najlepszy, a kazdy inny pod nim, bo on jest wielki panicz libeed i najmadrzejszy i wszystko co piszesz to urojenia i jestes schizol, a on super, bo ma prace i normalny. zachowuje sie jak podla menda, a potem sam z ciebie robi mende, i ze jestes wredny, kiedy to on sam sie rzuca i zaczyna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, łucznik z las vegas napisał: on to w ogole zgrywa kogos, kto wie wszystko najlepiej i jest najlepszy, a kazdy inny pod nim, bo on jest wielki panicz libeed i najmadrzejszy i wszystko co piszesz to urojenia i jestes schizol, a on super, bo ma prace i normalny. zachowuje sie jak podla menda, a potem sam z ciebie robi mende, i ze jestes wredny, kiedy to on sam sie rzuca i zaczyna No lepiej bym nie opisał masz inteligencji emocjonalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No lepiej bym nie opisał masz inteligencji emocjonalna nienawidze typa, albo jak sobie tutaj pisze normalnie z ludzmi, a on nagle sie wpieerdala w rozmowe i wyskakuje z tym swoim belkotem, a potem oo piszecie ze schizolem blabla i niszczy temat i ciagle emotka i sie cieszy, pajac jeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No on zaczął z nVidie mnie podkopywac że kupiłem na górce zgrywal kogoś kto zna się na giełdzie ja kupiłem 22 i 27 a teraz 200 stoi wkoorwia typ w chooy ja pieerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 3 godziny temu No jèbaniec kopiuje bibliotekę ps1 w kuchni mam tu 128ssd i3 4core 3ghz intela 4600 gpu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu niezle ja wlasnie instaluje sobie stare gierki z windowsa, zeby miec naszykowane jak do Polski polece gierki z czasow podstawowki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 3 godziny temu tez mam 128ssd w moim thinkpad x200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 240 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak będziesz robił setup to nawet nie zastanawiaj się nad innym emulatorem - duckstation jest przekozak. AI ci to samo powie. Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 240 Napisano 2 godziny temu Dolphin i Duckstation to są złote standardy emulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu ja uzywam duckstation na moim handheld z androidem od dawna, i gierki z ps1 zapieerdalaja jak marzenie a baterii prawie w ogole nie zuzywa. moge grac caly dzien bez ladowania tylko trzeba chyba bios do ps1 sciagnac najpierw z neta o ile dobrze kojarze, albo moze to tylko do ps2 tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu w ogole na tym moim handheld to przy pierwszym bootowaniu mi pokazuje emulatory do wszystkich konsol chyba jakie powstaly albo wiekszosci chyba z 30 i moge sobie od razu zainstalowac xD jest tez jakis retroarch ktory obsluguje wiele emulatorow naraz, ale nigdy z tego nie korzystalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu Zaraz sobie poobczajam jakies strony w necie o starych grach z windowsa koniec lat 90 i poczatek 00s, moze znajde jakies fajne perelki i sie przeniose w czasie. Ten moj thinkpad tez retro troche juz xD. Ale wlasnie zainstalowalem arch linux na nim i jest zajeebiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 240 Napisano 2 godziny temu Dolphin ma tę przewagę, że nie potrzebuje BIOS-u NGC, bo programiści tak dopracowali emulację, że po prostu obchodzą go własnym kodem, co jest imponujące. Emulatory PSX generalnie bazują na BIOS z PSX ale jest on tak łatwo dostępny, że to nie problem pobrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 204 Napisano 2 godziny temu nie musicie go sluchac przeciez poza tym to jasne ze nie zna sie na wszystkim o czym gada jak jestes pewien swojej racji to olewasz libedzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 204 Napisano 2 godziny temu bym chcial lato i pojechac pod namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu no dolphin tez mi wyskakuje do pobrania, ale w gierki nintendo nigdy nie gralem. probowalem odpalic wii emulator, ale tam jakis kontroler dziwny i nie wiedzialem jak to skonfigurowac, ale tam niezla grafika i kolory, to fajnie byloby pociupac moze sciagne to dolphin w ktorys dzien i obczaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 172 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Emulatory PSX generalnie bazują na BIOS z PSX ale jest on tak łatwo dostępny, że to nie problem pobrać. Mam swój bios Na razie epsxe bo w salonie tesz i kopiuj wklej kiedyś ogarne to lepiej Jeszcze ds4windows muszę wgrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu epsxe tez chyba obczajalem Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu Na tym moim retroid pocket 5 nawet batocera linux zainstalowalem kiedys, i to dystro linuxa na archu glownie stworzona do emulacji gierek, i fajnie sie gralo, ale byly jakies problemy z dzwiekiem, np. pod emulatorem do PSP. Ale fajna dystrybucja ogolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 240 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mam swój bios Na razie epsxe bo w salonie tesz i kopiuj wklej kiedyś ogarne to lepiej Jeszcze ds4windows muszę wgrac też byłem uparty, ale duck mnie jednak przekonał... gdy ci emulator sam konfiguruje pada za ciebie i tworzy ci memorki każdą na grę, odpala ci nostalgicznie grę z biosem i ma tak wiele wariantów rozdziałek i postprocesów do wyboru to nie ma powrotu do ePSXe... to przy Ducku jak ubogi kuzyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 240 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: bym chcial lato i pojechac pod namiot Ja już się cieszę jak głupi z tego wczesnego przedwiośnia... wreszcie sobie biegałem bez tego mrozu... Edytowano 2 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 7 Napisano 2 godziny temu ja wczoraj na silowni pol godziny trenowalem na ruchomych schodach, i mi pokazuje na ekranie cwiczenia jakie robic co 30-60 sekund i niezle sobie nogi rozruszalem, to potem jak wracalem do domu to tez sobie pobiegalem, fajnie bylo Jutro albo pojutrze wracam na silke i bede trenowal nogi znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach