Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankazpracy

badż sobą człowieku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koleżankazpracy

Słuchajcie!!!!!!!Wczoraj pracuje sobie spokojnie na kompie, wpisuje jakieś dane i wpewnej chwili uwage mą przyciąga kolega który pracuje obok mnie.Zerkam w jego kompa a tu dyskusja na kafeteri.I co tam czytam? Coś o wyglądzie , rozmiarach itp.,oczywiście kumpel pisze coś w rodzaju,,schudni bo takie paszkwile po świecie nie powinny chodzić, spadaj , idz się j...ć itp."czytam, czytam i oczą niewierze , takie słownictwo u naszago kolegi? Musze wam powiedzieć ,że ma 160cm w kapelusz, zakola na czółku, brzuch ogromnych rozmiarów.Jednym słowem nic ciekawego.Ale jakie poglądy w realu!! Do rany przyłórz.Więc do wszystkich którzy obrazają innych- troche samokrytyki.Gdybym tego nie zobaczyła na własne oczy to nigdy bym nie uwierzyła.troche głupio się czuje że podglądałam , ale on ma tupet.

Gość poiuytr
Masz racje wielu osobom anonimowość pozwala na wyzycie się na innych, najczęściej własne problemy niepowodzenia przenoszą na innych.Mało jest ludzi , którzy potrafią przyznać się do własnych słabości ,Powiedzieć np. mam 20kg nadwagi i chcę walczyć z nią. Chwała im za to. tylko ich podziwiać.

Gość ja mam 20 kg nadwagi
i nie mam zamiaru z tym walczyć :)

Gość alaaaaaaaaaaa
MACIE RACJE.

Gość lady marmolade
dokładnie,nietety tak niektorzy zakompleksieni lubia sie dowartosciowywac,nad wyraz załosne:o

Gość koleżankazpracy
I CHWAŁA CI ZA TO!

Gość koleżankazpracy
dZISIAJ TEŻ SIEDZIAŁ NA FORUM, CHYBA JEST STAŁYM BYWALCEM. OD WCZORAJ INACZEJ SIĘ NA NIEGO PATRZE.CHYBA MNIE IRYTUJE!

Gość koleżankazpracy
On ma chyba dwie osobowości!!!!!!!!!! Ciekawe co na to powiedziałaby jego żona? Gdyby ona czytała co jej kochany mężuś wypisuje o kobietach!!!!!!

Gość fankapucia56
Myśle że nasz kochany Pucio to tki właśnie typ!

Gość lepszy numer
mój kolega z pracy to jest dopiero porażka wyglad blee ale to rzecz gustu chudy mały 168cm lekki zarost co by my dodawał lat i do tego ma nieprzyjemny zapach, ale chyba nie jest tak zle skora ma żone i dzieci - to tak zebyscie mieli mniej wiecej jego obraz w czym rzecz ? pewnego dnia tak patrze w jego komp (siedzi przedemna) a on wyrywa dziewczyny na gg i podaja sie np. za policjanta a jeszcze co zabawniejsze a raczej obrzydliwe gada z nimi o seksie ale w sposób wulgarny np nazywa ich sukami i w ruch ide pejcze itp rzeczy. Jednym słowem zaczełam sie go bać bo to takie mała ciche ( z nikim nie gada na firmie) a okazuje sie że to jakiś zboczeniec który generalnie w firmie jest stawiany za wzór w dziale bo codziennie dzwoni do zony i mówi jak on to ja kocha itp rzeczy a za chwile idzie na net i pisze głupoty. porażka przepraszam za błedy

Gość lady marmolade
faktycznie obleśny typ:o biedna zona i dzieci:o

Gość kolezankazpracy
MYŚLICIE,ŻE WSZYSCY FACECI TACY SĄ? JA DZISIAJ ZACZEŁAM ROZGLĄDAĆ SIĘ PO FIRMIE I ZASTANAWIAĆ CO TYM FACETOM TAK NAPRAWDE PO GŁOWIE CHODZI?

Gość lepszy numer
co im chodzi po głowie ? a kto to wie, wiekszość sprawie wrazenie normalnych facetów a potem patrzysz co on robi np w komp to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z takiej głupoty. Najgorsze jest to że jak tak człowiek popatrzy to zaczyna się zastanawiać do której grupy "mój" facet należy. Udających bardziej czy mniej. I do jakich rzeczy jest się w stanie posunąc bo jak wspomniałam ten koleś jest stawiany za wzór budowania rodziny a dla mnie po tym co zobaczyłam jest zwykłym świrem do tego zboczonym.

Gość lepszy numer
myśle że na stu to trzech jest normalnych i tych trzech jest zajętych ;)

Gość koleżankazpracy
MASZ SŁUSZNĄ RACJE! TRZECH NORMALNYCH I ZAJĘTYCH! O CHOLERA ! TO STRASZNE!

nieskonczonosc internetu uswiadamia nam skonczonosc prawdy (tez tej o nas)!

Gość tamikka
Przepraszam a czy ten kolega ma może na imię Jarek i urodził się w 84 roku? To by pasowało...