Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłaczek

Mam pytanie odnośnie tabletek antykoncepcyjnych....

Polecane posty

Gość Kłaczek

Czy są jakies dobre tabletki anty, które powodują takie ustabilizowanie hormonalne, ze nie dosc ze sie po nich nie tyje to na dodatek można schudnąć?? Nie wiem czy sie zacząć bawić w to, ponieważ słyszalam i czytałam różne opinie na temat tabletek. Z jednej strony, ze nie wiadomo jakie beda mialy one odbicie w organizmie po kilku latach ich zazywania(czy sa rakotworcze), z drugiej zaś, że w wiekszosci przypadkow kobiety zazywajace hormony sa mniej podatne na raka. Bede wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość słyszałam
że jaśmin jest dobry

Gość jww28
Matko kochana, to są jeszcze dziewczyny na tym świecie, które mają tak wykrzywione wyobrazenie o antykoncepcji hormonalnej?????kobieto, dziewczyno, nie wiem ile masz lat, ale jak masz jakies wątpliwości spytaj się ginekologa a nie czytaj koszmarnych historii o strasznym wpływie tabletek na zdrowie.... !!!!!!!!!jedna koleżanka powie drugiej, że STRASZNIEprzytyła po tabletkach, bo aż całe pół kg i w ten sposób rodzą się niesamowite głupie i idiotyczne opowieści, koszmar.

Jak widać są jeszcze takie dziewczyny i nic ci do tego:////ja dbam o swoje zdrowie i na serio g. mnie obchodzi co na ten temat sądzisz. Nie bądz mądrzejsza od ludzi, którzy się zajmują badaniem wpływu leków na organizm człowieka. Więc jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to spływaj!

Gość lilianna 24
ja biore yasmin.........nie tyje sie od nich. Bardzo dobrze reaguje po nich. Pklus jest taki ze cera wygląda po prostu jak z reklamy;-)

Gość szyszorek
ja bralam 5 roznych rodzajow i niestety nie przytylam nawet grama:( a szkoda.

Gość sensowna
wiadomo kazdy decuduje o swom zyciu a kobieta wyzej ma racje obecnie sa tabl anty o minimalnej dawce hormonow(bezpieczne dla zdrowia), kiedys tabletki mialy konskie dawki hormonow logest ma np bardzo minimalna dawke diana i jasmin duzo wieksza

Gość sensowna
po tabl nie zawsze sie tyje - mit tzn moze byc tycie spowodowane skutkiem ubocznym a skoro jest skutek uboczny to znaczy ze takie tabletki nie sluza zdrowiu!!! ja zazywam diane i nie mam zadnych skutkow ubocznych - zero, widac mi sluza

to ze dlajednej bedzie dobry jasmin i po nim schudnie to nie znaczy ze dla ciebie rowniez bedzie dobry. jedna po tych samych tabletkach moze schudnac a druga troche przytyc, kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje Ja jak bralam tabsy (Stediril) to schudlam, tylko do konca nie jestem przekonana czy to ich zasluga czy stresu.... Prosze powiedz czemu wlasciwie \"chcesz sie zaczac bawic w to\" ??

Gość porada
polecam CI ziola, dzieki nim mozna przytyc sa nasiona o nazwie kozieradka do kupienia w sklepie zielarskim jest ochydna ale pomaga przytyc