Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyperspirantka

prosba

Polecane posty

Gość antyperspirantka

kobitki, prawie kazda z nas uzywa antyperspirantow... prosze Was o sprawdzone, dlugo dzialajace, i nie brudzace ubran !!! godne polecenia produkty :) do tej pory uzywalam lady speed stick gel- a juz chyba na mnie nie dzialaja... :( prosze o pomoc

Gość może dove
ten najnowszy - ze "złotą" nakrętką? w kulce.

Gość antyperspirantka
nie musi byc najnowszy... byleby sprawdzony, no i zeby nie brudzil pod pachami bo mama powiedziala ze mnie zabije hiihi :D

Gość herbina ale ta
przezroczysta z alkoholem, nie mleczna, sprawdzona, uzywam od lat

Gość antyperspirantka
herbine mialam kiedys, ladnie pachniala ale zolte od niej bluzki poszly do kosza :(

Gość Szklanka wody
Dziewczyny, nie używajcie antyperspirantów, bo są bardzo, ale to bardzo szkodliwe !!!! Piszę serio...zatykają one gruczoły potowe, powodując raka -->znam taki przypadek osobiście !!!! NIE UŻYWAĆ ANTYPERSPIRANTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość antyperspirantka
jak nie uzywac???? nie moge juz :( bez nich koszmarnie... :(

a co dziś nie wywołuje raka :( Ten news o którym piszesz nie jest potwierdzone przez żadne laboratorium - to raczej lobby producentów zwykłych dezodorantów. Mam wielu znajomych w renomowanych labach - nikt nie potwierdził tych rewelacji - na szczęście. Ja polecam Rexonę Crystal -ale w sprayu, kulka według mnie jest gorsza i jeszcze nivea dry - także spray :) super

Gość Szklanka wody
To tylko moja dobra rada !!!

Gość greogria
Szklanko wody,ja tez o tym slyszalam juz kilka razy a ostatnio nawet czytalam spory artykul na ten temat

Gość ola2000
ja tez od dluzszego czasu zastanawiam sie nad antyperspirantami czy ich uzywac czy tez nie i ktore sa mniej szkodliwe dla naszego organizmu jezeli wogole takowe istnieja prosze osoby ktore wiedza cos wiecej na ten temat o wypowiedzenie sie

Gość Szklanka wody
Napiszę tylko tyle, że moja Mama jest pielęgniarką i ostatnio opowiedziała mi historię Jej Pacjentki, która namiętnie uzywała antyperspiranty i co....i okazało się, że ma raka piersi i trzeba ją amputować. Diagnoza straszna, straszne też Jej dalsze zmagania z chorobą... Ja sporadycznie używałam antyperspirantów, bo czułam się dziwnie, bowiem jak coś, co zatyka pory i uniemozliwia skórze oddychanie i wydzielanie potu, który jest zjawiskiem normalnym i prawidlowym, może być zdrowe.... Co zrobicie , Wasza sprawa...ja mówię NIE

Gość nie ma związku przyczynowo -
skutkowego między używaniem raka piersi a używaniem antyperspirantu. Musiałabyś wykazać ze gdyby nie antyp. ta kobieta by niezachorowała - a to nie do stwierdzenia. Znam kobiety chorujące na nowotwory piersi, które nie używały antyp. NIE MA DOWODÓW NA WASZĄ TEZE!!!!!

Gość nie ma związku przyczynowo -
oczywiście powyżej doszło do tzw. oczywistej omyłki - nie musze chyba tlumaczyć w ktorej cześci wypowidzi - sorry 🌻...

Gość ola2000
ja tez zwlaszcz zima staram sie ograniczyc do minimum uzywania tego typu specyfikow no ale moze sa jakies" bezpieczne" PO KTORYCH CZLOWIEK NIE ZACHORUJE

Gość antyperspirantka
przeciez nie bede codziennie uzywac calego produktu, tylko delikatnie by czuc sie swiezo :) moze ejszcze jakies przyklady?

Gość ola2000
ALE JEDNAK CZLOWIEK SIE NIE POCI I TE TOKSYNY Z ORGANIZMU MUSZA SIE GDZIES WYDOSTAC

Gość antyperspirantka
ile kosztuje? plynny czy sztyft? super deo to cala nazwa?

Gość ola2000
no to jak sie to deo super nazywa i jaki ma sklad

Gość antyperspirantka
up

Gość ola2000
straszna cisza sie tu zrobila no to ja tez sie zmywam

Gość porada
polecam rexona cristal, skuteczny i nie brudzi ubran

Gość ja uzywam antyperspirantu
w kulce Silk(taki rózowy)z Oriflame i jest z niego bardzo zadowolona:-)Ślicznie pachnie,nie brudzi ubrań(trzeba poczekac z ubraniem az sie wchłonie bo inaczej sie troche klei,w końcu to kulka a nie sztyft)Skutecznie chroni przed poceniem,jest delikatny(bez alkoholu,mozna stosowac po depilacji)I jest wydajny(teraz mozna kupic 2 sztuki po 11 zł)Polecam:-)

Pod pachami znajduje się tylko ok. 1% skóry, więc woda ma jesze 99% żeby wyparować. Poza tym w nocy gruczoły pod pachami pracują normalnie. Czytałam na ten temat już wiele opini naukoców, żadne badania nie potwierdziły, że używanie antyperspirantów powoduje raka. Lekarze radzą jednak zwykle, aby raz na kilka - kilkanaście miesięcy zrobić przerwę na zwykły dezodorant.

Gość you chicka
A ja polecam ADIDAS FRESH 24 PRFORMANCE.

Gość no mam sie pocić
?!!!!!!!!!!!!!!! zal :o:O:O:O:O

Gość inglisz ticzer
a ja sem kópiłam ANTIDRAL órzyfam 2-3 rasy f tygotniu i siem jósz nie pocem, f miendzyczasie óżyjem jakiegoź delikatnego dezororanta i jest sóper. poczytai sobiem na forum o poceniu siem Dópa rze som szkodlife, na coć czeba ómżeć.

Gość Polecam ci DOVE w sprayu
dla mnie nie ma lepszego i ciągle do niego wracam...

Gość fajny był dezodorant
w atomizerze Fenjal ale chyba wycofali go ze sklepow bo od dluższego czasu nigdzie nie mogę go spotkac:-(Widzial moze ktos ten produkt w sklepach?