Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BellaBella

Co to jest Tribiotic? Jak działa? Ile kosztuje? Czy pomaga?

Polecane posty

Gość BellaBella

Co to jest Tribiotic? Jak działa? Ile kosztuje? Czy pomaga? Proszę o odpowiedź. Dzięki

Gość to zalezy po co ci on
tribiotic - masc poszukaj w necie do czego jak dziala - jest dobry a nwet bardzo dobry , jedna z lepszych masci jaka spotkalam ile kosztuje - malo. jedna saszetka jakies 2 zl, problem ze szyko sie konczy, to zalezy od rany jak szybko czy pomaga - owszem pomaga, ja stosowalam na strupki po wyciskaniu ( wtedy jeszcze bylam glupia i wyciskalam pryszcze ) jednym slowem ZACECAM do kupna :)

Gość BellaBella
Właśnie potrzebuję na rany po wyciskaniu- mam rozszerzone pory i puste dziurki:( Czy to na to pomaga na to? (nie na strupki tylko na to...). Dziekuje za odpowiedz:)

Gość ale jajaja
na trudno gojace sie rany, przy drobnych oparzeniach. Na dziurki Ci nic nie zdziala. Mozna uzywac 7 dni bo to antybiotyk

Gość BellaBella
Sprzeczne zdania...;/ Czyli jak? Mogę stosować go na rozszerzone pory, dziurki, blizny po wyciskaniu? Czy może jest coś lepszego? Pozdrawiam!

Gość NA TO RACZEJ NIE
TO JEST NA STRUPKI RANY ITP A NIE NA ZAGOJONA JUZ SKORE SPROBUJ RACZEJ CZEGOS INNEGO

Gość nie nie nie
to nie jest na rozszerzone pory!!!! tylko na rany. przyspiesza gojenie a pory sie raczej nie zagoja:/