Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsilka

SUNSILK do wlosow brazowych, kto uzywal????

Polecane posty

Gość sunsilka

Jakie efekty?? On przyciemnia kolor wlosow???

Gość naty wszystko
mi się po tyms trasznie włosy elektryzują..STRASZNIE!!ale akurat po "do farbowanych"..

Gość Ratata
Minimalnie, efekt tym widoczniejszy, im włosy jaśniejsze. Za to złote drobinki dodają cudownego blasku :)

Gość sunsilka
czyli ta seria jest podzielona na "do wlosow naturalnych" i "do wlosow farbowanych"? Ile to cudenko kosztuje? Ratata - jakiej serii ty uzywalas? Tez do farbowanych?

Gość natiiiiiiiiiiiiiiii
ja uzywam przeciw puszczeniu i jest bardzo dobry:)

Gość Agniewicz
W skład serii wchodzą szampony i odżywki do włosów: blond, brązowych i rudych. Są trzy oddzielne rodzaje:)

Krem do wlosow brazowych SUNSILK, w brazowej tubie, nie trzeba zmywac, nie farbuje ani wlosow, ani ubran, bo ma bardzo jasny kremowy kolor, slicznie pachnie jablkiem i cynamonem, zuzylam juz drugie opakowanie, na pewno kupie jeszcze...Po umyciu wlosow wyciska sie na dlon ilosc kremu wiekszosci orzeszka, wmasowac we wlosy i juz... nie zmywaj ! Pozdrawiam slicznych brunetek !!!

Gość sunsilka
Co ma w skladzie ta seria dla wlosow brazowych?? Henne jak Timotei?? Czy cos innego?? Czy efekt przyciemnienia nastepuje od razu, jak przy odzywkach koloryzujacych, czy trzeba czekac?? Czy jest osobna seria dla wlosow farbowanych i osobna dla wlosow naturalnych?? Prosze odpowiedzcie na te pytania.

Gość rewelkaaa
a to jest do chlodnego czy cieplego brazu???

Jestem naturalna szatynka. Farbuje wlosy na ciemno farba Garnier. Nie ma zadnego efektu przyciemnienia, raczej dziala jak nablyszczacz i perfumowany krem do wlosow. Ja mam kolor wlosow \"charcoal\", czyli wegiel, nie czarny i nie braz. Sprobujcie jeszcze Gliss Kur dla brunetek. Sexy zapach, mmmmm, uwielbiammmm...