Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozzaa

Pytanie dotyczące BREVOXYLU nie mam trądziku, jedynie zaskórniki na nosie...

Polecane posty

Gość kozzaa

i piytanie czy nie zaszkodzi, jeśli samruje sobie twarz dwa razy dziennie, gdyz mam nadzieje, ze z nosa pop pierwsze znikna te wszytskie czarne punkciki, z brody - takie białe podskórne zaskórniki (któe widac tylko wtedy jak naciagne brodę), czoło w sumie mam bez skazy , czasem jakas krostjka sie pojawi - smaruje zapobiegawczo zeby nowe sie nie pojawiły, zaś policzki tez smaruje bo mam czesto kilka podskórnych wągrów - czy cos takiego na kazdym - golym okiem nie widoczne, ogolnie chcialabym aby BREVOXYL OCZYśCIł MI TWAZRZ - ZEBYM MIALA IDEALNA BEZ ZADNYCH ZASKóRNIKóW, KROSTEK...ITD CZY TO MOZLIWE?? CZY TYLKO LECZY TRąDZIK?????

Gość dla ci
nie ma idealnego srodka, lek moze zapobiegac ale na trwale sie ich nie pozbedziesz, jedynie co mozesz zrobic to sobie oczyszczac nos co jakis czas poprzez zrobienie parówki i za pomoca husteczek higien oczyszczenie

Gość Mandylionona
no,mi kiedyś brevoxyl pomógł na zaskórniki czarne na nosie,policzkach i czole,zmniejszyły się,

Mam dokładnie to samo co ty, głównie na nosie i brodzie takie małe a na policzka jak sie pojawią to takie duże głęboko osadzone. Od tygodnia stosuje brevoxyl na cała buzie dwa razy dziennie i juz widac poprawe:) spokojnie myśle ze mozesz stosowac tylko pamietaj o nawilżaniu! Ja do nawilżania stosuje nivea visage krem nawilżajacy:) powodzenia:D