Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Idź lepiej sprawdź czy cię w kuchni nie ma dziecko. Dziećmi to ty się zajmij patomadko xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Idź lepiej sprawdź czy cię w kuchni nie ma dziecko. Posprzatalaa jusz chate? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu "Sprawę mam", najwyższej rangi haha jak to brzmi na stafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Kiedy? Jakiś czas temu, nawet pokazałaś tego gejaszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żanetka napisał: Jakiś czas temu, nawet pokazałaś tego gejaszka. To nie był gey tylko kolejny abuzywny hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: "Sprawę mam", najwyższej rangi haha jak to brzmi na stafe xD Jesteśmy na kafe, więc pewnie jakaś kafe sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: "Sprawę mam", najwyższej rangi haha jak to brzmi na stafe xD Widzę że obsrałaś zbroję, dobra odezwę się innym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu Wyposzczona kobieta zrobi się mokra nawet gdy gej dotknie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu Ja słabo sygnały odczytuje jestem pe dałem z autyzmem koleżanka lepiej odczytuje i nie chce gościa widzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: To nie był gey tylko kolejny abuzywny hetero Wyglądał na geja, ja się w tych kwestiach nie mylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Żanetka napisał: Aktualnie ma, a co tam u Grażyny? Nadal ci nie daje i nadal przebierasz w samych śmieciach na kafe? :d w sumie lata mi to czy ta julka ma kota, chomika czy rypki. ale mozesz jej bronic, moze kiedys kopsnie ci nudesa z kibelka i wyjdziesz na swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Widzę że obsrałaś zbroję, dobra odezwę się innym razem. Chyba ty, ja cały czas odpowiadam xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Wyposzczona kobieta zrobi się mokra nawet gdy gej dotknie xD Geje są ładniejsze i delikatniejsze i milsze w dotyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Widzę że obsrałaś zbroję, dobra odezwę się innym razem. Klaudiusz nieźle cię tyra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ja słabo sygnały odczytuje jestem pe dałem z autyzmem koleżanka lepiej odczytuje i nie chce gościa widzieć Znowu zapomniałem jak ma Ksenia na imię, ale mam postanowienia noworoczne i nie minie 30 dni i wskoczy na bolca, a ty będziesz zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Żanetka napisał: Wyglądał na geja, ja się w tych kwestiach nie mylę Niby gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kobieta która płaci za bolca haha już bardziej kobieta nie może się skompromitować. I jeszcze dzieci odda ojcu żeby mieć czas ona srafe i spermo rozmowy xD Edytowano 1 godzinę temu przez Nadija* 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu To że jest się brzydkim i wrednym i śmierdzącym knurem to też nie trzeba zaraz robić z siebie wielce hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 1 godzinę temu Dobra nie gadam z amebami z iq rozgwiazdy, Sorry memory nikt mi za to nie płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Kobieta która płaci za bolca haha już bardziej kobieta nie może się skompromitować. I jeszcze dzieci odda ojcu żeby mieć czas ona srafe i spermo rozmowy xD Elcia jest nimfomanką i bez bolca dostaje pier.dolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra nie gadam z amebami z iq rozgwiazdy, Sorry memory nikt mi za to nie płaci. Klaudiusz w formie https://f.kafeteria.pl/forum-5-zycie-uczuciowe/ jak tu Jej nie kochać Edytowano 1 godzinę temu przez Magdalena Bunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu Podejrzewam że facety nie lubią jak babka jest chętna to znaczy że jest facetem i muszom jom zgwaucic na zaś abuzywnie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dobra nie gadam z amebami z iq rozgwiazdy, Sorry memory nikt mi za to nie płaci. Bo ty płacisz za seks i żyjesz z socjali, a ja kontynuuję studia i pracuję. Dostrzegasz tę subtelną różnicę? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu Klaudiusz jest zazdrosna o moona a jemu nie chce się z nią spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Bo ty płacisz za seks i żyjesz z socjali, a ja kontynuuję studia i pracuję. Dostrzegasz tę subtelną różnicę? xD odbij femcel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Bo ty płacisz za seks i żyjesz z socjali, a ja kontynuuję studia i pracuję. Dostrzegasz tę subtelną różnicę? xD Uspokuj się diable, bo powiem wszystkim, że doszłaś po 45 sekundach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Klaudiusz jest zazdrosna o moona a jemu nie chce się z nią spotkać I tutaj jak zawsze się mylisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Magdalena Bunia napisał: Elcia jest nimfomanką i bez bolca dostaje pier.dolca No i o alimenty chodzi by nie musiała ruszyć swojej dużej duupy do pracy xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Nadija* napisał: Wyposzczona kobieta zrobi się mokra nawet gdy gej dotknie xD Wiesz po sobie bo ciągle jesteś mokra jak ocean Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 351 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Klaudiusz jest zazdrosna o moona a jemu nie chce się z nią spotkać Już nie i nie piszę z nim bo na razie muszę być wierna. Ma się zasady co nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach