Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka24

cellulit- Celassene

Polecane posty

Czy ktoras z was srosowala tabletki Celassene (nie jestem pewna czy dobrze napisalam). Wiem,ze sa drogie-kosztuja ok 200 zl, ale w kazdym kobiecym pismie polecaja je jako bardzo skuteczne. Czy one naprawde dzialaja?

Gość pisac pisac
Kurcze,kobity, kupijecie jakies badziewia w stylu adipex i inne mezitangi, kupujecie kosmetyki Diora i Chanel,a zadna z was nie porbowala cellassene? Nie wierze.

Gość piszcie bo
ja tez bym cjciala wiedziec,czy to dziala

czesc zabka,co u ciebie? ja niestety nie stosowalam ale poszukaj w w forum na wizaz.pl tam moze ktos stosowal.

Czesc asia point :) U mnie bez zmian, waze dalej tyle,ile wazylam :( sobie radzisz?

raz wiecej a raz mniej.od paru dni wzielam sie za siebie bo juz byla masakra! nie jem produktow macznych i ograniczylam slodycze prawie do minimum.zobaczymy. stan na dzisiaj ok.59.5 kg. musze bo inaczej nie wiem ci ze mna bedzie.................

asia, ja waze mniej wiecej tyle samo :( Ale po prostu nie umiem schudnac,nie potrafie,jestem na to za slaba psychicznie.

gdzie te callesene mozna kupic? wiesz,ostatnio bylam w polsce i babka u fryzjera zachwalala krem z a.t.w na celluli.podobno jest zajebisty. a te tabletki to nie wiem,musze poszperac w necie bom tez ciekawa.......;)

Ja juz widzialam pare razy te tabletki w aptekach. Pewnie nie w kazdej aptece mozna je dostac,ze wzgledu na ich cene,ale w wiekszych miastach powinny byc. Ja tez kupowalam juz przerozne kremy na cellulit,niestety sam krem nie zadziala,chocby na rzesach stawac. Wiadomo,ze najlepiej byloby polaczyc ciwczenia, diete i krem, ale tutaj tez nie ma gwarancji,ze efekty beda, a juz na pewno efekty nie nastapia szybko. A podobno te tabletki celassene znacznie przyspieszaja redukcje cellulitu-efekty ponoc widac juz po 4- 6 tygodniach. I wlasnie chcialam sie dowiedziec czy to jest prawda, bo chyba szlag by mnie trafi,,gdybym wywyalila 200 zl,a efektu nie byloby zadnego.

Gość upupupupu

Gość Poziomka77
Witam. Ja stosowalam Cellastar. Na Allegro kosztuja kolo 65zl. w aptece kolo 100zl. Zuzylam dwa op. i cellulit sie zmniejszyl. Nie ma co sie łudzic,ze zniknie calkowicie. Nie zbyt lubie cwiczenia,wiec pozniej stosowalam Cellastar i vichy Liposyne naraz. Efekt byl naprawde niezly. Mam tzw. bryczesy (szerokie uda) i udalo mi sie je tez przy okazji troche odchudzic. Od kilku miesiecy nic nie stosuje (brak funduszy) i juz sa tego efekty. Cellulit znow zagoscil na moich udach,fuj! Idzie wiosna,wiec juz od lutego zaczynam intensywna kuracje. Pozdrawiam!