Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiolotek

już sama nie wiem

Polecane posty

Gość Kasiolotek

Cześć kochane dziewczyny.Mam do was pytanie: Ostatni okres miałam 31.12.2005 cykl mam 26 dniowy więc 26 stycznia powinnam dostać okres.Przez cały czas po okresie kochałam się ze swoim mężem bez zabezpieczenia.Od paru dni mam mdłości pare razy w ciągu dnia.Dziś rano zrobiłam test i wyszedł negatywny czy ten wynik jest 100% ?????Obawiam się,że może za wczesnie go zrobiłamW pierwszej ciąży którą niestety poroniłam było tak samo.Prosze powiedzcie mi..... Za wszystkie informacje oraz opisy doświadczeń z waszego życia bardzo dziękuje.

Test zrobiłaś faktycznie troszkę za wcześnie i wynik może być niewiarygodny. Z uwagi na Twoje niestety nie miłe doświadczenia radziłabym zrobić test z krwi beta hcg, wynik będzie już teraz wiarygodny. Powodzenia!

Gość oliwia13
hej zrób jeszcze jeden test ale dopiero po dniu spodziewanej miesiączki. Bardzo wiele wczesnych ciąż ulega poronieniu biochemicznemu , kiedy przychodzi miesiączka o czasie. Po co niepotrzebnie się zamartwiać. Wiem, że nie jest łatwo opanowac chęć sprawdzenia, czy jest się w ciąży ale po co przeżyć potem rozczarowanie. sama to przechodziłam. Tydzień to nie tak długo, a będziesz miała pewność, że na pewno jesteś w ciąży, jeśli test wypadnie dodatnio. Ja po poronieniu czekałam na ciąże prawie rok. 6 miesięcy przerwy kazał zrobić lekarz, a potem mimo prób nie zachodziłam w ciążę. Prawie wpadłam w paranoję, miałam pełne objawy ciąży a potem miesiączka i łzy. Dopiero jak przestałam o tym myśleć, poszłam na basen, solarium, mecz kosza, nagle sie udało :-) Moja rada, uzbroj sie w cierpliwość i poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki . Powodzenia.