Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....+....

Podwyższona temperatura przy cyklu bezowuacyjnym??

Polecane posty

Gość ....+....

Wszystko wskazuje na to, że maiałam cykl bezowulacyjny (brak śluzu płodnego, nasilenie objawów PMS: bóle piersi, skurcze macicy, bóle jajników, rozdrażnienie, bóle krzyża). Od wczoraj, 22. dzień cyklu (miewam cykle 32 dniowe) mam podwyższoną temp. 37 st. Co to moze oznaczać? Proszę o radę

że owulacja jednak była, bez owulacji temperatura nie wzrasta, chyba że na przykład jesteś podziębiona, czy za mało spałaś, przyczyn może być wiele. Jeśli warunki pomiarów masz takie same, to możliwe że śluzu płodnego może nie zauważyłaś

Gość ....+....
a... może to być ciąża? :(

nie wiem :) ciążę możesz podejrzewać jeśli faza podwyższonej temperatury trwa więcej niż 18 dni, bo po 14-16 dniach od skoku temperatury powinna Ci ona spaść i powinnas dostac miesiączkę, obserwuj się dalej, może to jednorazowa taka temperatura, jeśli wzrost temperatury tak jak pieszesz obserwujesz od wczoraj, oznacza to że owulacjęe mogłas mieć 2-3 dni temu, albo że dopiero będziesz ją miała, najpóźniej dziś lub jutro, nie widze powodów do paniki, chyba że współżyłas w te dni bez zabezpieczenia

Gość ....+....
Właściwie to nie było współżycie, bo bez wytrysku i w gumce. I to był 9 dzień cyklu, dzień po okresie, ale jajnik jak na owulacje bolał mnie 16. dnia (mniej więcej).. no i myślałam, że to nasilenie PMS (bo nigdy nie bolała mnie macica, ani krzyż) a tak w ogóle to ja nie prowadzę takich zapisków, tylko wczoraj zaczęły mnie łupać kości, zmierzyłam 37, ale po godzinie przestało :( ale dzieki za słowa otuchy

ale pomiary możesz interpretować tylko wtedy gdy prowadzisz je o tej samej porze, rano, jeszcze nawet przed wstaniem z łóżka, jeśli zmierzyłaś tą temperaturę w ciągu dnia to sie nie dziw że była podwyższona, myśle że nie masz powodów do obaw

Gość ....+....
Dziękuję Ci kochana :) mam nadzieję, że wszystko będzie ok, ale nawet teraz czuję, że jest stan podgorączkowy aż mnie oczy szczypią :) ale jeszcze raz dzieki :*

Gość ...+...
Boże mam nadzieję, że to tylko jakies przeziębienie. Mam 37,1 st. bolą mnie stawy i mięśnie.. jestem nie do życia (23. dzień cyklu) :(:(:(

Gość ...+...
Ja już nie wiem co to ma być.:( wczoraj miałam to samo.. tak koło 17 18 napad bólu stawów i kości.. ale wszystko przechodzi tylko tempka utrzymuje się 37 st :(:(:(

Gość ...+...
Prosż podpowiedzcie coś.. mam jeszcze 7 dni do okresu, a od dwóch dni bola mnie kości i mięśnie i mam 37 st. mma mnie faszeruje przeciwbólowymi, ale jeśli to ciąża to nie za dobrze.. bolą mnie piersi też :(:(:(

Gość ...+...
To już trzeci dzień takiej tempki :( to nie może być ciążą :( mam jeszcze około tygodnia do okresu :( pomocy :(

Gość może masz po prostu
grypę kobieto!!!