Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gakko

ISOTREXIN - ktos uzywal???

Polecane posty

Gość Animula
Hej, właśnie czytałam większość opinii na temat żelu isotrexin, który przepisała mi Pani dermatolog i na razie nie widzę poprawy, ale dlatego, że używam go zaledwie od 3 dni, raczej wieczorów ;) Chciałam zapytać, czy rano jak się wstaje powinnam przemyć twarz z tego żelu np mydłem? czy samą wodą? czy w ogóle? i czy potem na dzień mogę założyc na twarz krem kryjący sceniczny make up? pomóżcie, zapomniałam o to zapytać dermatologa a wizyta za 2 tygodnie dopiero na kontrol. ;)

Gość marchewa000
witajcie,zbywa komus isitrexin? chetnie odkupie,piszcie prosze n maila maarcheewaa@wp.pl

Gość dominkaaaaa
nigdzie go nie można dostać na dzień dzisiejszy, też mam z tym problem. w trzech mniejszych miastach szukałam a nie można go dostać,w internecie kupić nie można bo jest na receptę. Co tu robić????????!!!!!!!!! :(

Gość animula
właśnie problem w tym, że nie ma go teraz w produkcji. Ja pytałam swojej Pani dermatolog i dała mi inne, bo tych obecnie nie ma nigdzie! ;/

Gość dominkaaaaa
to jak można było mi przepisać lek którego teraz nie ma... za 2 msc mam dopiero następną wizytę....;/;/;/

Gość dominkaaaaa
już wiem, że ISOTREXINU jak na razie nie będzie można nigdzie dostać, więc lekarz zmienił mi lek na EPIDUO.. Mam nadzieję, że on mi pomoże..

Gość basiusia
Witam ja miałam bardzo łądną buzie do czasu aż wyskoczył mi trądzik bardzo źle się z tym czułam ,przykrywałam buzie włosami asz dostałam liście Żyworódki badzo mi pomogły używałam wielu leków na trądzik ale pomogła tylko żyworódka naprawde polecam . Moża poczytać i zobaczyć jak to wygląda :)http://alegratka.pl/ogloszenie/zyworodka-pierzasta-sadzonki-1szt-2-50zl-20600775.html?gclid=CMzEqYi3grcCFYdZ3godCDsAxQ

Gość gość
Nie dla każdego jest idealny, ale wiele osób go poleca. Leczenie dla każdej osoby jest inne ponieważ zależy od jego problemow skórnych.. Po za tym to ja go bardzo chwalę. Jak każdy lek ma swoje zalety i wady. Skoro piszecie, że Wam nie pomaga to najwidoczniej źle go stosujecie. Efekty są po czasie i trzeba wytrwać do "efektu wow" :D Stosujcie jak trzeba a pomoże. Każda twarz trzeba oczywiscie natłuszczać.

Gość gość
czy mozna dostac gdzies jeszcze Isotrexin?

Gość krysztalowa lza
Ja dostałam Izotrexin bez problemu w aptece. Czytając wasze opinie sama poprosiłam Panią dermatolog o niego stosuje go od 11 maja 1 dziennie na noc dziś jest 17 maj i widzę znaczne pogorszenie....... ale cierpliwie będę czekać na poprawę.

Gość gość
Dziewuchy, chrzanić Isotrexin, polecam Redermic R od La Roche Posay, wyleczyłam sobie tym skórę i jestem w trakcie pozbywania się przebarwień. Kosztuje 120 zł, nie sugerować się tym, że jest polecany jako preparat na zmarszczki, to jest czysty retinol, który ma przeznaczenie i przeciwzmarszczkowe i przeciwtrądzikowe, a przy okazji nie wysusza tak skóry, jak te żelowe koszmary na alkoholu.

Gość gość
Poza tym, zmarszczkom lepiej zapobiegać, niż leczyć. Czysty retinol jest jeszcze w Advanced Night Filler Vichy i w jakimś preparacie SkinCeuticals (ale ten ostatni jest bardzo drogi, dostępny chyba tylko w Sephorze). Wiem, co mówię, mam 22 lata, problemy z cerą od 15 r.ż., wcześniej przerobiłam niemal wszystko, z wyjątkiem doustnej izotretynoiny i antykoncepcji hormonalnej, ale nigdy nie chciałam ryzykować wątroby na rzecz czystej gęby.

Gość gość
przeciez isotrexin wycofali????

Gość gość
izotretynoina jest niebezpieczne i zakazane w wiekszosci krajów. Jest to bezpieczniejsze i lepsze tradzik leki. Mozesz kupic w konsultacjach online tutaj (nie musisz uprzedniej recepty http://www.europetabs.com

Gość gość
Nie wiem czy jest sens wypowiadać się na temat leku, gdyż każda z nas ma zupełnie inną cerę, zupełnie inaczej zareaguje. Ja osobiście zmagałam się z okropnym trądzikiem w stanie ropnym i mi bardzo pomógł Isotrexin. Mam cerę tłustą i nie miałam problemów z przesuszeniem skóry. Polecam jak najbardziej, z tym że tak jak wspomniałam wcześniej, każda z nas zareaguje inaczej na maść czy lek :)

Gość abc

Mam na sprzedaż nowy żel Isotrexin.
Kto chce pisać na maila:
generalik@o2.pl