Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acha_ah

kolczyk...gdzie go zrobić???

Polecane posty

Gość acha_ah
no to sobie zrob gratuluje pomyslu jestes bardzo inteligentna :pp

Gość heeeeeh
a po co nas sie o to pytasz? zrob se gdzie chcesz... i tak przeciez kazdy Ci powie co innego :]

witaj.ja od kilku lat mam kolczyk w pepku i nie zaluje bo zawsze o tym marzylam.Niektorzy moze krzywo na to patrza ale mnie sie podoba i to bardzo.Pozdrawiam

Gość acha_ah
ale ja sie nie pytam was bo jakby o mnie chodzilo to bym zrobila gdzie bym chciala bez waszej opinii

Gość acha_ah
droga betii ja tez mam kolczyka w pepku;) jest zajebisty chociaz niektorym sie nie podoba a inni zazdroszcza

Gość heeeeeh
wiec po co ci nasz opinia? :classic_cool:

Gość acha_ah
heh widze ze dalej nie rozumiesz... dalam taki temat bo wiele dziewczyn ma takie problemiki i tutaj moga sobie pogadac na takie tematy :P

Ja rowniez mam kolczyk w pepku:) Swietna sprawa. Poza tym w nosie i 6 w prawym uchu i 1 w lewym:) Marze o kolczyki w brwi.

Gość heeeeeh
ale widze ze nie tylko ja tak to zrozumialam :P

Gość heeeeeh
dodam ze ja mam w nosie kolczyk :classic_cool:

Gość acha_ah
super!!! ja chcialam zrobic w nosie i...zrobilam ale mialam za krotkiego kolczyka i sie nie udalo a za drugim razem mama nie pozwolila a ja nie chcialam sie klucic.... ale i tak niedlugo zrobie!! moze na ferie...:)

Gość heeeeeh
jak to za krotkiego kolczyka? ten kto Ci przekluwal Ci wlozyl krotkiego?

acha_ah >> nie wiem czemu wątpisz w moją inteligencje, zadałaś pytanie to Ci odpowiadam, zrób sobie kolczyk w tyłku będziesz bardzo oryginalna :D:classic_cool:

Gość acha_ah
tak:D watpie w twoja inteligencja!!!nawet bardzo:D hehehe nawet najglupszy czlowiek swiata nie podalby takiego pomyslu a zreszta nie gadam z takimi jak ty pieprznieta aha i jeszcze jedno proponuje leczenie...najlepiej od razu

Gość hejzeha
najlepiej zrob go wlasnie tam, na pewno bedziesz oryginalna i spotegujesz wszelkiego rodzaju doznania... :P

acha_ah >>Wiesz jak to mówią na głupie pytania są głupie odpowiedzi dziecko. I nie oceniaj tak szybko ludzi po jednym zdaniu bo to właśnie świadczy o braku Twojej inteligencji bo szczerze mówiąc gówno o mnie wiesz. No to trzymaj się i pamiętaj o wyrównywaniu co jakiś czas żelaza w organizmie bo widzę, że cierpisz na jego brak. :classic_cool:

Gość nienormalne
:O

Gość ales ty...
autorko topiku pusta uhuhu! az mi ciebie szkoda! i zgadzam sie z pieprznieta, i uwazam ze ona jest tu najmniej pieprznieta...ty natomiast masz 15 lat i gadke ktora o tobie duzo mowi...:O

Gość ale....
ale jestescie pojebane naprawde!!!!!!!!!!!!!dajcie spokojaz nie moge sie przestac smiac z waszej glupoty!!!!!!wy suki lepiej sie zajmijcie wlasnymi topikami i zobaczymy jak wam wyjda!wy kurwy jebane suki pierdolone wasze matki pewnie zaluja ze puscily sie i was urodzily serdecznie gratuluje ANONIM

ale....>> Hahaha to się dziecko popisało inteligentną i konstruktywną wypowiedzią :classic_cool: Normalnie mistrz ciętej riposty :D