Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malucia

sagem

Polecane posty

bardzo prosze o opinie na temat telefonu sagem. Chce sobie sprawic taki phonik ale nie ejstem pewna czy to dobry wybor :) pomozcie ludziczki

Gość Miareczka
Napisz o jaki model chodzi, bo na razie to jakby dyskutować o tym czy Philips jest lepszy od tefala, nie wiedząc czego oczekujesz.

Gość iouiyuui
Ja mam my x-5m, fajna jest:)

Gość Yasminka
Ja mam ten telefon jest bardzo fajny

Gość Yasminka
chociaż mógł by mieć więceju pamięci, ale w porównaniu z poprzednim modelem ma zaj... polifonie

Yasminka dziekuje a napisz mi jeszcze jak mozesz jak dlugo go masz i jak sie spisuje aparat (tzn jaka jest jakosc fotek?)

Gość Yasminka
ten model mam od dwóch miesięcy, jak na telefon aparat jest super ma dobrą rozdzielczość, jak już mówiłam nisamowitą polifonię, ma wbudowaną możliwość nagrywania obrazu, ładuję go raz na tydzień a rozmawiam naprawdę często, wydaje mi się że warto zryzykować

no wlasnie strasznie mi sie podoba ten telefonik ale opinie moich znajomych sa tak podzielone, ze juz sama zglupialam. Ale z tego co pamietam, moj tato mial kiedys sagema i byl bardzo zadowolony...

Gość Yasminka
Każdy ma swój gust, na ten temat się nie dyskutuje ale jeżeli chodzi o dane techniczne to moim zdaniem jest lepszy niż niejedna Nokia np. Sagem ma wbudowaną irde będziesz mogła przesyłać z telefonu na telefon tapety, zdjęcia, dzwonki za free. Można grać na niego przez kabel USB MP3- trójki.

:):):) dziekuje Yasminka, wieka buzia dla Ciebie. A czy jeszcze ktos cos skrobnie?

Gość sagem myX6-2
jeśli sagem, to tylko ten, albo podobne modele. W tym który chcesz kupić jest aparat VGA, powoli to już przeżytek. myX6-2 ma 262 tys.kolorów i 1.3 megapikselowy aparat. Mam ten telefon i robi świetne zdjęcia, można też kręcić filmiki. Myslę, że kupując teraz telefon, to już możnaby mysleć o lepszym aparacie, no i te kolory, nie 65 tys., ale 262 tys. http://www.orange.pl/portal/map/map/eTP_search_form?market=OTP&_requestid=127721 http://www.orange.pl/portal/map/map/eTP_phone_detail?view=phd&sku_id=%2B1800200&phone_id=301162&promo_id=300129&market=OTP