Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

primitiv

PENE - myslę o twoim tyłku i nie mogę spać...

Polecane posty

wbrew pozorom biorę pod uwagę opinie innych jeżeli są wyrażane pod czarnym nickiem - szkoda że niektórym brak odwagi.

Gość ladnie ujete to z corka
coreczka tez pewnie pozna wyluzowanego prymitiva buahahaha

Gość szrek
a co ma kolor nicku do tego ??? i tak jestesmy wszycsy anonimowi,najwyzej jakis podszywacz cos dopierdoli,jak umiejetnie to sam mam z tego beke

Gość ups upc ubs
plujesz ale nie trafiasz. zawsze jak ci brakuje argumentow zaczynasz pieprzyc o czarnych nickach. przynudzasz, lepiej zadzwon do gorracej. nawet jak jest zajeta innym w tej chwli, to moze pomoze ci przez tel spuscic troche z krzyza. moze przejdzie ci zgorzknienie?

Gość czrny nik żeby nie było
ciekawe dlaczego skasowano poprzedni topik?? pewnie autorowi nie pasowalo to ze usłyszał kilka słow prawdy. widzisz primityv, nie tylko ja mam podobne zdanie na twoj temat. nie potrafisz w kulturalny sposob bronic wlasnego zdania umiesz tylko oczerniac innych uzywajac przy tym jakze pieszczotliwych epitetow.no ale czego mozna sie sopdziewac po osobie ktora sama okresla sie jako PRYMITIV. sadzac po poziomie twoich wypowiedzi jestes jeszcze gnojkiem ktory dopiero wkracza, nieudolnie z reszta w prawdziwe zycie. nie mam nic przeciwko twojemu zwiazkowi z gorraca, masz do tego prawo nic nam do tego, mozesz zakladac topiki na jej czesc, twoja sprawa lecz powinienes liczyc sie z tym ze pojawia sie osoby ktore rowniez wypowiedza sie na jej temat. dla ciebie jest cudowna nowoczesna wyluzowana kobieta, a dla nas kobieta ktora nie szanuje siebie. owszem jest inteligentna potrafi w przeciwienstwie do ciebie z klasa bronic wlasnej osoby. poracuj trochu nad soba, moze warto od czasu do czasu siegnac po dobra ksiazke poczytac, dzieki czemu zwiekszysz zasob swojego slownictwa bo jak do tej pory jest on strasznie ubogi.

hmmmm nie wdając sie w polemikę powiem tylko, że primi nie jest już szczeniakiem, obchodził już 30-tkę. gusta sa różne, charaktery również, ja albo kogoś lubie bardzo, albo nie trawię wcale, nie miewam do kogoś stosunku obojętnego i w drugą stronę też tak jest - albo czarne albo białe - i szanuję to! polemizuję tylko w przypadku nieuzasadnionych lub niezgodnych z prawdą argumentów.

gorraca nie chcialam cie urazic, jesli to zrobilam to przepraszam. jesli piszesz ze primi obchodzil juz 30 to powinnien zachowywac sie jak na doroslego czlowieka przystalo. nie rozumiem jednego skad w nim tyle chamstwa dlaczego naskakuje na ludzi wyzywajac ich od najgorszych? tylko dlatego ze osmielili sie miec inne zdanie? dziwne nie sadzisz? \"szczam na takich jak ty\" \"wypierdalaj\" i wiele innych podobnych \"zwrotow grzecznosciowych\" tylko zle swiadczo o nim samym.

do czarnego nicka - no proszę - nauka przynosi rezultaty i ktoś się zaczernił w końcu , jak miło. Po kolei - skasowaniem topiku sam byłem zdziwiony - możesz wierzyć lub nie. Epitety są odpowiedzią na podobne - często gorsze niż moje. Nie obchodzi mnie co inni sądzą o naszym związku - jest on oparty na zasadach wyciągniętych z założeń Klubu Zero zobowiązań i tak pozostanie. Mówiąc o gorrrącej mówisz \'\'dla nas kobieta...\" - w czyim imieniu? rzeszy cnotliwych forumowiczów? Gnojek , który wkracza w prawdziwe życie? - co ty wiesz o moim życiu - niewiele sądzę. Topiki będę zakładał jak będę miał takie kaprycho - a co do książek to w moim domu i u moich rodziców mam księgozbiór liczący ponad 1500 tytułów i wiez lub nie ale przeczytałem wszystko z własnej woli.Słownictwo może mam ubogie ale nie robię byków. W sumie jestem prymitywnym człowiekiem - nie wstydzę się więc mojego nicka. pozdrawiam...

Gość serwus primi
wiem kim jest "czarny nick żeby nie było" na pewno ją znasz gdybys chciał sie dowiedziec to chętnie ci powiem trzymaj się stary

Gość serwus primi
może potwierdzimy czy mam dobrego nosa? jestem pewien na 100% że to ta bladź argusso@tlen.pl

zalogowalam sie.jak widac warto czasem kogos posluchac. primi mi nie chodzi o to ilu macie partnerow, to jest wasze zycie i nic mi do tego. fakt wielu jest takich ktorzy w sobob godny pozalowania odnosza sie do was,nie wiem z czego to wynika, moze zazdrosc?? moze nastepnym razem jesli ktos znow naskoczy na was, pokaz ze jestes modrzejszy i nie wdawaj sie w dyskusje albo przynajmniej nie wyzywaj innych. a teraz zobacz rozmawiasz ze mna i jak wiac obylo sie bez obrazliwych slow:) pozdrawiam.

Gość serwus primi
miękła jej rura hehe

pewnie że zmiękła bo sra w gacie ze strachu - a ja sporo wiem i sporo mam. (może kiedyś poujawniam niektóre rzeczy) .jak nie kliknie dziś do mnie na gg to chyba się zabawimy hahahaha.

Gość wrobelek zyzio
do czarny nick niepotrzebnie sie logowalas kobieto, dopiero teraz primitiv bedzie cie straszyl i szantazowal i udawal ile o tobie wie. i prosze, jak sie zgadza z jakas pomarancza ze jestes dziwka. wiec jakos moze rozmawaic z pomaranczowymi, tylko trzeba mu wlazic w dupe. a straszenie to kolejny jego sposob na odwracanie kota ogonem, ale nie boj sie, on tylko tak gada wrzeczywistosci nic nie zrobi, bo......... nic nie wie, klamie jesli twierdzi ze moze kogos ujawnic. do tego zalosne i cholernie gowniarskie jest to zabieranie nickow, zeby trzeba bylo wymyslac nowe. ale dla myslacych ludzi to nie jest trudne. daremny wysilek primi zgadzam sie ze nie potrafi bronic wlasnego zdania i wszelka krytyke probuje zamknac powolywaniem sie na klub zero zobowiazan. to bardzo wygodne zwalac na kogos innego wlasne niemoralne wyczyny. a gorraca nie jest wcale tak inteligentna, nie umie czytac ze zrozumieniem: gdzies bylo napisane ze primi zachowuje sie jak gowniarz - otoz gorrraca, nie chodzi o wiek kolesia, mozna sie latwo domyslic ze ma po 30-tce, ale o jego zachowanie. mozna miec 40 i wiecej lat i dojrzalosc na poziomie 19latka. wiec twoje usilne tlumaczenie ze primi nie jest szczeniakiem bo ma 30 lat to zbedny trud.

Gość malkoni
nie on piewszy rucha na boku o co wielkie halo

wcale nie chodził mi o gówniarza bo każdy zna znaczenie tego słowa - (żenujący argument) ale o \" jestes jeszcze gnojkiem ktory dopiero wkracza, nieudolnie z reszta w prawdziwe zycie.\" dla mnie to stwierdzenie, że ktoś jest młody i kto nie umie czytać ze zrozumieniem? niby jakim cudem primi kradnie nicki??? hahaha

Jejku zyzio - dopiero teraz dotarło do mnie jaki ja niemoralny jestem. Dziękuję - dzięki tobie przejrzałem w końcu na oczy. Właśnie zamawiam nowy beret moherowy i wybieram się do spowiedzi.(wraz z moją partnerką).Co do rozważań na temat wieku to jest to czcze pierdolenie i łapanie za słówka.Kurde a jak się kradnie nicki? W nocy? Czy w dzień? Bo nie wiem ... Czy ja nazwałem kogoś dziwką tak na marginesie? A jednak rozmawiam z pomarańczami czasem - wolę to niż ich wywalanie - nie bawi mnie już to. Z harcerskim pozdrowieniem ch.. ci w d... .

nie bulserwowac sie:p wiecej pogody:D......ducha oczywiscie:D

Gość wrobelek zyzio
nie cudem, idiotko - domysl sie, sprobuj hahaha primi milo ze sie przyznales do wywalania nickow

primi - nicki się kradnie chyba między 4 a 5 rano forumowicze już śpią, a góra jeszcze śpi.... a nickowy grabieżca - łupieżca powinien zakradać się zwinnymi kocimi ruchami, rozglądać bacznie czy nikt nie nadchodzi, no i powinien przywdziać obcisłe czarne rajtki, butki - cichobiegi i pelerynkę i jakąś dużą poręczną torbę na nicki oczywiście:)

Gość wrobelek zyzio
oczywiscie ze jestes niemoralny ale nie wpadaj w druga skrajnosc. jestes porzadnie rozchwiany emocjonalnie :o ciekawe gorrraca co ci powiedzial IP?

Gość IP kazdy ma
;)