Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessicaaa

obwod penisa???

Polecane posty

Gość acordeon
brednie! nic się nie da wydłużyć I pogrubić jedynie operacyjnie i to tez niewiele

Gość Starszy brat
Z tym wydłużaniem i pogrubianiem to nie taka prosta sprawa.Podobno penis nie jest podatny na modyfikacje z uwagi na budowę.Mój znajomy z uwagi na swoją tusze pytał w klinice gdzie odsysali mu tkankę tłuszczową,o taki zabieg okazało się,że zyskałby zaledwie około 1,5 cm więc gra nie warta świeczki

Gość XL chętny na ...
Jedno co można wydłużyć,pogrubić,powiększyć naczynia krwionośne to właśnie jest kutas :) Ja to sprawdziłem na sobie nic nie łykając,a tylko ćwicząc sam bez żadnych przyrządów.

Gość Starszy brat
To może jesteś jakimś wybrykiem natury,bo ten mój znajomy też ćwiczył ponad rok i efekt zerowy,a w klinice lekarz mu powiedział,że tylko przez takie ćwiczenia można nabawic się poważnych kontuzji,a efektu i tak nie będzie

Gość XL chętny na ...
Ja słuchałem moich Arabskich kolegów i poczytałem trochę na ten temat.Jakie uboczne skutki ? Trwa to trochę,ale gdy ktoś chce :)

Gość Starszy brat
Ja wiem xl,ale czego on nie robił,nawet jak mówił 1cm nie zyskał

Gość mała biedronka
panowie ale co wy macie z tymi rozmiarami dla mnie to zupełnie nie ma znaczenia chyba że cierpi wasze męskie ego

Gość XL chętny na ...
U mnie trwa to już 7 lat i ciągle go maltretuję :) z przyzwyczajenia już.Mam u siebie duże postępy.Mój był ok. 16,5-17 a teraz dodaj dobre 4 cm.Grubszy w obwodzie o 1,4 cm. to działa i nikt mi nie powie,że nie.Mam go przy sobie.

Gość XL chętny na ...
Mnie nic nie obchodzi czy,ktoś coś.Ja chciałem mieć większego i mam.

Gość kbblokfojposjgpoj
Co wspolnego ma wzrost dziewczyny i odpowiednia do jej zaspokojenia dlugosc penisa ?? Nawet najdluzszym nie da sie z dolu siegnac do gardla. Sami seksualni teoretycy.

Gość XL chętny na ...
i chce go wlozyc w meska doope!!

Gość XL chętny na ...
ma 40 na karku i szukam roznych wrazen , chocby z panami

Gość mała biedronka
ja miałam partnerów i z tzw małymi i z tymi dużymi i jakoś jakbym miała wybierać wybrała bym coś pomiędzy chociaż orgazm miałam z każdym

Gość może ktoś ..
Widać jak Ci z małymi pindelkami się bulwersują i podszywają.Smutne,a fajowo było.

Gość Starszy brat
Bo niektórzy faceci biedronka mają na punkcie swego kutasa z głową

Gość mała biedronka
za duży to też nie dobrze bo boli i facet musi być bardzo delikatny

Gość KREMOWE LILIE
POWIEM TYLKO TAK DO MILOSCI ANALNEJ WOLĘ WIBRATOR NIŻ PENISA MOJEGO MĘŻA BO ON JEST JAK DLA MNIE ZA GRUBY

Gość alfons Mietek
Każda kiedyś się rozciągnie. czasem lepiej ja na poczaku rozciagnac i czerpac przyjemnosc z duzym niz po latach narzekac ze fiutki z niej wypadaja.

Gość ale bzdury przeciez
wiadomo,że nie można powiększyć

Gość prawiczek z kompleksem
Hej mam 10 cm obwodu:/ dam rade zadowolic kobiete? dlugosc to 13 cm ale jest cienki i to mnie martwi.

Gość Bartek Slask
15 obwodu to malo? #a tyle mam i co druga moja parterka prosila mnie zbym wchodzil delikatnie bo sie go bola za pierwszym razme. A i w koljnych jak sie czasem zagalopowalem na poczatku to wrzaski byly jakbym swiniaka zarzynal. I wcale nie chodzilo o dlugosc bo tu nie mam sie czym pochwalic( 18 cm) a obwod bo czulem jakw nia wchodzilem wiekszy opor. Anal jak narazie z jedna uprawialem reszta sie bala i nie dala sie przekonac. Z oralem z 2 nie wypalilo bo za gruby. teraz jak przy poznaniu laski patrze na to jaka ma duza szczeke. Czsem chcialbym mniec mniej w obwodzie bo zostaje na hiszpana nie kazda sie nadaje, anal notorycznie odmawiaja a oral to jedna potrafila zrobic porzadnie a reszta miala problem ze zmieszczeniem go przez co chwile czulem zabki badz ona sie krztusila. Zostaje tylko cipka a tu poszalec moge dopiero jak laska juz rozluzniona na maxa jest. Szybki numerek odpada.

Gość Milenka kociak
Im grubszy tym lepszy;) Moj byly mial 16 cm obwodu i bylo super. Wiekszego tez bym przyjela wiec jak ktos z Wrocka ma takiego grubaska niech sie odezwie. wymienimy sie fotkami i jak mi sie spodobasz to mozemy sie spotkac na ostry seksik.

Gość może by tak ...
No i są tacy jeden na sto z 15 w obwodzie i w dodatku 21 długi.Nie chwaląc się bo i po co.Moja jest zadowolona,a często i to za wiele.

Gość znowu dekle
średnia to 12,6 a 15 to już lekki wybryk natury czasami efekt choroby zwanej gigantyzmem

Gość może by tak ...
Cóż na to poradzę :) Niekiedy wkurza mnie on :(

Gość qazxswedc
Wszyscy którzy napisali lub napiszą na tym forum że nie można mieć obwodu większego niż 14-15 cm, inteligencją z pewnością nie grzeszą. Normalną rzeczą jest że tak jak jeden chłopak może mieć 15 a inny 20 cm długości, tak samo jeden może mieć 13 a drugi 16 cm obwodu. Sam ma 15,5 cm obwodu i śmieszą mnie wypowiedzi ludzi twierdzących że wymiary powyżej 13 czy 14 cm są nienormalne czy niemożliwe. Niemożliwe to jest to jak można być takim przygłupem by tego nie rozumieć.

Gość kolorowe kredki w ....
Mam 14 cm obwodu i chcialbym miec wiecej tak okolo 16 cm. Ta srednia 12,6 to chyba dla chinczykow bo nie znalazlem badan ze srednim obwodem tylko zawsze dlugosc podaja.